Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, také se chci připojit k těmto komentářům a chtěla bych vědět, kde se sežene nějaká aktuální adresa, kde si tyto prášky objednáváte. Já jsem totiž také nalétla na tyto podvodníky a jako pardon debil si je objednala. Paní v telefoně mi tvrdila, že mohu reklamovat při nezdaru do 60 dnů a není možné je sehnat…telefon stále hraje melodii a mail je neplatný. Né, že nás okradly o peníze za tyto prášky, ale jsou ještě tak drzí, že když voláte na toto číslo 234147028, tak tam hraje melodie a pak, když zjistíte, že hovor probíhá, takže si ještě drze účtují toto volání aniž by to někdo u nich vzal. No to už přesahuje všechny meze drzosti a pokud se mi někdo ozve budu ráda a nehodlám to takto nechat. Musíme se sjednotit a dotáhnout toto podvodnictví do konce a třeba je i žalovat. nehodlám přijít o takové peníze. Děkuji všem kdo se mi ozve a půjde se mnou proti nim. Děkuji ještě jednou a s přáním hezkého dne
Již jsem na této diskuzi několikráte vyzývala, abychom na tuto firmu podali trestní oznámení. Bohužel, nikdo se nepřidal, každý jen nadává, ale nic pro to neudělá. To byli Weight Loss, Caralluma, teď nějaký Dr. Oz…stále stejní podvodníci. Akorát se tu radujete, kdo dostal něco nazpět, že nevrací poštovné, ale trestní oznámení na podvod a klamavou reklamu nic. Aby to byl trestný čin, musí škoda přesáhnout 5000 Kč a to nás musí být víc!!!
Netlachejte a pojďme do toho!!!
Můj mail: luc-nel@seznam.cz
Fik001 tak to bych ráda věděla co to byly za prášky po kterých vaše žena zhubla ![]()
Dobrý d en, posílám, co mně poslali do meilu- já jsem odeslala prázdné balení v úterý a teď budu čekat, jak se to vyvrbí. ![]()
Vážená paní,
hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení zakoupeného výrobku do 60 dnů ode dne převzetí
zásilky. Balení by mělo být odesláno na adresu Odděleni reklamace-EU:
Massive Dynamic Ltd.
pro společnost Active Food Supplements
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
Polsko
Je nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik informací: proč výrobek nesplnil očekávání,
způsob užití výrobku, stručný popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.
Rádi uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po kúře, aby bylo možné ověřit předložené
informace.
Prohlášení by mělo obsahovat osobní údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním převodem a
Váš ruční, výrazný podpis.
Pokud je balení zavřené, peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud je balení otevřené nebo prázdné, posouzení reklamace
bude trvat delší dobu.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@activefoodsupplements.com
S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Zákaznické centrum
tel.:(02)234 147 028
@daša89 píše:
Fik001 tak to bych ráda věděla co to byly za prášky po kterých vaše žena zhubla
Zjistím a napíši
Dobrý den,
milá paní uvádíte zde mail, který je neplatný již dávno jsem vám na tento mail psala a neodeslalo se to a píše to, že mail je neplatný..taktéž mám obavy, že ani adresa nebude funkční a vy hrajete jen o čas. Taktéž když vám volám, tak hovor se účtuje a jen tam hraje melodie. Chci vrátit peníze poněvač jsem bez práce a nehodlám, aby toto vám prošlo. Víte jak dlouho jsem to šetřila 2 760,– Kč a vy mě takto o ně okradete. Zde je můj telefon a doporučuji, aby jste se se mnou skontaktovala, jako když jste mi potvrzovali objednávku. Já to takto nenechám.
S přáním hezkého dne Drahuše Mouchová
Upraveno administrátorem 12.11. 13:36 - kontaktní údaje
Ahoj, taky si chci objednat tento zázrak. Tato diskuze mě odradila, ale většinou píšete, že jste si je koupili od Poláků, např. z adresy http://sln.weightlossc.com/ možná jich je víc. Na první pohled tyto stránky nepůsobí seriózně; chybí např. celé složení přípravku, celý kontakt na prodejce,,, ale nechybí prezentace těžko uvěřitelných úspěchů. A česká gramatika není v pořádku, zejm. text obchodních podmínek určitě nepsal žádný Čech.
Já jsem narazila na webovky http://weight-loss.cz/ kde prodává tento přípravek nějaký pán z Jihlavy, je tam kontakt a vypadají věrohodněji. Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s pilulemi od tohoto pána?
díky,
Dobrý den, myslím si, že to má jen nádech ciziny. Máme lepší bylinky na čištění, jako je např. zelený čaj, urologický čaj, přeslička rolní, mateřídouška a kopřiva. Pokud si je namícháte po jednom dílu od každé a budete pít tento čaj alespoň 20 minut 3 krát denně před malými porcemi jídla s omezením sladkého, tučného, smaženého apod..A pokud to podpoříte tím, že jeden den v týdnu budete jíst jen tukožroutskou polévku/recept na internetu/,účinek by se měl posílit. Cvičení je možné omezit na dýchání. Nádech do břicha, co nejvíc to půjde vyklenout břicho, a výdechem vyprázdnit břicho až k páteři. Praktikovat kdykoliv si na cvičení vzpomenete. Samozřejmě vše doplňte každodenním pobytem a chůzí na čerstvém vzduchu. Nemůžeteli, otevřete si alespoň při dýchání okno. Zkuste, mně se to zdá účinnější, než drahé prášky, pokud není cvičení možné. Buďte trpěliví. U bylinek se účinek ukáže jasněji nejdříve za 14 dní. Samozřejmě není to recept pro každého. Nechť se daří.
„Pán z Jihlavy“ aneb jakýkoliv prodejce může být tisíckrát seriózní. Ale jako prodejce. On ty pilule nevyrábí.
Já osobně bych nikdy neprodával žádný blbosti a podvodný přípravky, ale v podstatě to není trestné a je to běžné.
Běžte si koupit lahůdkové kuřecí párky do hypošky, vychválí vám je, ale jen bláhový blázen může věřit, že za 6Kč za deset deka dostane nějakou mňamku. Jsou to jen namletý kosti, kůže a vnitřnosti na vyhození smíchané se škrobem (sója a strouhanka je drahá), ochucené špetkou chemie (pepř a majoránka je drahá), smíchaný s vodou, nacpaný do igelitu a podchlazený, aby to vůbec drželo pohromadě.
Podobně výám tam vychválí kdejakou nechutnou srágoru. Že jsou takovýhle párky podvod ví snad každý, přesto to lidi kupujou. A s pilulema na hubnutí némlich to samý.
Kdyby někdo někde něco vymyslel či objevil, bylo to neškodný a fungovalo to, určitě by se to neprodávalo pokoutně přes polský weby, minimálně by to měl k dispozici každej doktor.
A propo, rychlý hubnutí bez lékažskýho dohledu není dobré - podívajte na všelijaký bláznivý anorektičky, co se sebou dokážou udělat.
Mám lepší nápad, jak zhubnout. Nežrat a hejbat se. Nemusíte to přehánět. Když jsem jezdíval denně dva kiláky na kole do práce, tak jsem taky vypadal jinak, než teď. A problém 4 nebo 6 knedlíků jsem moc neřešil.
Svatá pravda! zhubnutí=1.5kg!! A už se nedovoláte na p. Hrdého/!?/ a slíbená zásilka
na 2měs. za cenu 1měsíce se taky nekonala. Přišla v plné palbě.
A že máte po použití více energie?! No bodejť by ne, když je
tam guarana, kterou koupíte všude za zlomek ceny a můžete
si ji brát proti únavě či na cestách za volantem bez obav…
Máme!! šetřete si prašulky a raďte se raději s lékařem či lékárníkem. ŽÁDNÉ KOUZELNÉ PILULE NEEXISTUJÍ!!jinak by nebylo tolik obézních lidí
@Suomec píše:
„Pán z Jihlavy“ aneb jakýkoliv prodejce může být tisíckrát seriózní. Ale jako prodejce. On ty pilule nevyrábí.
Já osobně bych nikdy neprodával žádný blbosti a podvodný přípravky, ale v podstatě to není trestné a je to běžné.
Běžte si koupit lahůdkové kuřecí párky do hypošky, vychválí vám je, ale jen bláhový blázen může věřit, že za 6Kč za deset deka dostane nějakou mňamku. Jsou to jen namletý kosti, kůže a vnitřnosti na vyhození smíchané se škrobem (sója a strouhanka je drahá), ochucené špetkou chemie (pepř a majoránka je drahá), smíchaný s vodou, nacpaný do igelitu a podchlazený, aby to vůbec drželo pohromadě.
Podobně výám tam vychválí kdejakou nechutnou srágoru. Že jsou takovýhle párky podvod ví snad každý, přesto to lidi kupujou. A s pilulema na hubnutí némlich to samý.
Kdyby někdo někde něco vymyslel či objevil, bylo to neškodný a fungovalo to, určitě by se to neprodávalo pokoutně přes polský weby, minimálně by to měl k dispozici každej doktor.
A propo, rychlý hubnutí bez lékažskýho dohledu není dobré - podívajte na všelijaký bláznivý anorektičky, co se sebou dokážou udělat.Mám lepší nápad, jak zhubnout. Nežrat a hejbat se. Nemusíte to přehánět. Když jsem jezdíval denně dva kiláky na kole do práce, tak jsem taky vypadal jinak, než teď. A problém 4 nebo 6 knedlíků jsem moc neřešil.
@potentilla píše:
Ahoj, taky si chci objednat tento zázrak. Tato diskuze mě odradila, ale většinou píšete, že jste si je koupili od Poláků, např. z adresy http://sln.weightlossc.com/ možná jich je víc. Na první pohled tyto stránky nepůsobí seriózně; chybí např. celé složení přípravku, celý kontakt na prodejce,,, ale nechybí prezentace těžko uvěřitelných úspěchů. A česká gramatika není v pořádku, zejm. text obchodních podmínek určitě nepsal žádný Čech.
Já jsem narazila na webovky http://weight-loss.cz/ kde prodává tento přípravek nějaký pán z Jihlavy, je tam kontakt a vypadají věrohodněji. Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s pilulemi od tohoto pána?
díky,
NIC NEKUPUJTE, jsou to všechno totální podvody. ![]()
Jó, tak jsem to nechala vyšumět a nic nekoupím; vždycky jsem byla zarytým odpůrcem hubnoucích pilulí, ale čím jsem starší, mlsnější a línější, tak bych reklamě skoro podlehla
už se mi mnohokrát v hubnutí osvědčila zdravější strava s omezením sladkostí a přidat trochu pohybu, jenže to dlouho nevydržím
takže moje váha skáče 5 kg nahoru a dolů, takže jsem v bludném kruhu jo-jo efektu ![]()
Jen tak mimo, opravdu jsou nějaké (určitě to asi nejsou tyto, jedná se o jiné) prášky, která pomáhají hubnutí, má ženská je začela jíst s velkým odstupem po porodu protože jí váha nešla dolu. Jakmile začela pojídat prášky, šla opravdu razantně váha dolu, bez změny pohybu i jídla. Nedělám reklamu, jen upozorňuji na zkušenost.