Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KateřinaD
5.10.12 19:51

Tak za sebe zatím můžu říct, že doklad mi byl ještě včéra na email zaslán a dnes mne pan Robert B. opravdu kontaktoval. V telefonu byl příjemný a k mému překvapení vyslechl i mé argumenty. Zda splní co řekl, to uvidím v následujících dnech a určitě Vám tu napíšu.

• Citovat
  • Upravit
Jerri
7.10.12 10:55

hubnutí -zlodějina

Je to prach sprostá zlodějina na lidi co si to koupí. Po dvaceti dnech úbytek jednoho kila ale jem proto že jsem se naléval vodou jak žok. Pak po celou dobu zácpa a křeče žlučníku. Po vysazení se žlučník zklidnil. Když jsem ten přípravek vrátil do Waršavy do třiceti dnů jak bylo dohodnuto, tak se jen tahám o peníze. Hledám další takto postihnuté lidičky kteří mají stený problém, protože víc lidí víc udělá… :evil:

• Citovat
  • Upravit
Evka34
7.10.12 14:18

zrušila som objednávku

Zrušila som objednávku ďakujem za túto diskusiu ušetrila som 66 eur. Jediný prípravok pri ktorom som schudla bol ALI samozrejme si musíte upraviť jedálniček a viac sa hýbať. :)

• Citovat
  • Upravit
kojak
8.10.12 11:32

Kadala

No já si tedy s ními užívám!. Už mne to docela unavuje. Měsíc pokoj pak zase prudí a tak pořád do kola!. Já jim snad ten poplatek zaplatím?. Prudiči jsou to nic víc!. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.10.12 17:39

kojak

Nesmíš jim ten telefon zvednout. Jak nemáš číslo v adresáři a nevíš, kdo volá, tak to nezvedej.

• Citovat
  • Upravit
Pavla Vodehnalová
8.10.12 17:39

Trestní oznámení

Už jsem to tu psala, podejme trestní oznámení!!!
Neznám nikoho, kdo by plně uspěl s reklamací. I když slibují, že Vám do 60 dní vrátí peníze, není to pravda. Mně vrátili pouze část a ještě jsou další výdaje s reklamací do Polska.
Pište na můj mail, musí nás být více, aby to byl trestný čin…
mail: ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
Kaen
9.10.12 21:42

Zdravím,
jsem z toho docela v šoku, dneska jsem na ty stránky koukala a tak jsem si řekla asi si to objednám, vyplnila jsem udaje a četla že pokud to potvrdím, dojdu k další straně kde vyplním udaje o platbě atd atd ( po které vždy na internetu následuju znovu potvrzení, ale tady bohužel ne)… hodilo mě to na stránku, kde jsem si měla vybrat jaké balení chci, zda velké malé, tak jsem hleda možnost jak z toho ven a bohužel nikde nic nebylo, žádná možnost strono.. na telfonních číslech mi to nikdo nezvedal - všechno hlasové automaty, tak jsem tam poslala mail, ať to stronují, že to nechci - tak čekám na odpověď a jsem zvědavá co se z toho vyklube… To jsem zas jednou někde naletěla.. jsem zvědavá co bude dál

• Citovat
  • Upravit
177
10.10.12 17:01

Kadala

Ahoj všichni, Kadala,
prosím o radu.
Bohužel jsem tak PITOMÁ a naletěla jsem jim také, až na to, že mi dnes dorazil balíček a teprve až nyní HUSA HLOUPÁ jsem zašla na tuhle diskuzi, kterou nestačím číst a vůbec… 8o
Samozřejmě jsem si objednala 2×60tbl. za 2.580,00CZK, myslíš, že musím poslat také dopis, když jsem ještě nic neotevřela a chci jen vrátit peníze???
A jak se zmiňuješ na str.50, že ti peníze vrátili. Jestli to není tajné, za jak dlouho od poslání reklamace a balíčku???
Děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
10.10.12 17:26

lucik-sobik

Bohužel, všichni jsme hledali diskuzi až potom, nejsi výjimka a chybu udělá každý. Však vidíš, kolik nás je.
Jenom se mi to zdá nějaké drahé, to co jsi zaplatila za 2 balení. Když jsem kupovala já, nabízeli 1 balení za 990,–Kč a když chtěl někdo couvnout, ještě než odkliknul, hned nabídli slevu a lákali ho na 1 balení za 790,–Kč. Já koupila 1 balení za 990,–Kč a to byla vlastně také sleva „jen tento jediný den“, ale to v nabídce také stálo pořád.
Musíš dopis napsat, alespoň se to domnívám. Musíš jim napsat číslo svého účtu, na který chceš peníze vrátit a je běžné, že když něco vracíš, nemůžeš to poslat jen tak, oni musí vědět, že chceš peníze zpátky a asi i důvod, proč je chceš. Klidně to tam napiš, že je to na základě negativních reakcí lidí, kteří již tablety užívali a že ti to tvůj lékař nedoporučuje.
Po odeslání reklamace na adresu do Polska doporučeně jsem peníze obdržela za 14 dní. Pošli to ve větší bublinkové obálce jako dopis, to je poštovné přece jen levnější než zaslat balíček. Škoda, že sis nepřečetla diskuzi dříve než ti zásilka došla. Kdybys ji nevyzvedla, ušetřila by sis tyto starosti. Ale bojuj za své peníze, je to velká částka. Přeji ti, abys uspěla. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
dandulik
11.10.12 08:52

prosím o vrátenie penazí

Dobrý deň, poradte mi kde sa mám obrátiť, ak chcem aby mi vrátili peniaze spať…brala som tento prípravok mesiac, a neschudla som ani kilo…:-((

• Citovat
  • Upravit
Kadala
11.10.12 09:35

dandulik

Podívej se na můj příspěvek na str.50 a podle toho vyřiď reklamaci.
Musíte číst více na této diskuzi, nejenom 1 poslední příspěvek a dost.
Nebo se podívej na diskuzní příspěvek „Pavla Vodehnalova“ a přidej se k ní, dává dohromady lidi, kteří se přidají k trestnímu oznámení. O stránku dozadu má svůji e-mailovou adresu. To už je na tobě, co uděláš. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
11.10.12 09:39

Pavla Vodehnalova

Pavlo, kam se poděla tvá e-mailová adresa? Vím, že tam celá byla a teď mi to ukazuje místo jména jen 3 hvězdičky. Na této stránce.

• Citovat
  • Upravit
Pavla Vodehnalová
11.10.12 09:47

Nevím, někdo to musel smazat :(
Tedy znovu: ***@seznam.cz
Zatím se mi také nikdo neozval. Hledala jsem různé diskuze na Weight Loss či Caralluma, které nabízí stejná „firma“, každý si stěžuje, ale nechce pro to nic udělat :roll: Že bych byla tedy jediná, které se nelíbí, že někdo lže a podniká na úkor druhých?
:potlesk:

• Citovat
  • Upravit
kokos1806
11.10.12 10:28

sojové rohlíky

Ahoj holky,
omlouvám se, že píšu sem, ale nenašla jsem tu rubriku na dietu dělennou.
Tak jsem nevěděla kam napsat… :roll: tak to zkusím zde - netušíte, zda rohlíky sojové z tesca jsou sojové??? :P mám pocit, že ne, a potřebovala bych to vědět.....se mi to nezdá, neúčinkujou :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
11.10.12 11:44

Pavla Vodehnalová

To si myslím že ne. Naštvaní jsou ti podvedení všichni. Ale chodilo sem tolik lidí z té druhé strany, do mě šili neustále, nelíbilo se jim asi, že tu píšu své negativní zkušenosti s tabletami. Lidé se bojí vzdát anonymity, nevědí, kdo jen vyzvídá nebo je skutečně také podvedený. V té firmě mají všechny naše údaje a když se podepíšeš do e-mailu svým jménem, už budeš konkrétní a kdoví, k čemu by se podvodníci ještě snížili. Já se alespoň domnívám, že toto je ten důvod, proč se nepřidávají. Těch návrhů už tady padlo víc a nebyla odezva.
Ale není to nic proti tobě, myslíš to dobře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková