Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
http://www.protivna-blondyna.cz/…rozdilu.html řekla bych, že tenhle odkaz mluví za vše
a tak je to se všema práškama. ![]()
Objednala jsem 31.8.
Stornovala jsem 31.8. přes sms na tf 234147028
O2 mi potvrdila, že doručila přes hlasovou schránku 1.9. 8:41 hod.
Zásilku přesto zaslali, já jsem ji nepřevzala.
Dnes 30 9 mi přišla na mail zpráva, že jsem objednávku potvrdila??? a mám jim uhradit dopravné Kč 119,–.
Napsala jsem, že je jejich chyba, že přes storno zásilku poslali a proto jim Kč 119,– dopravu neuhradím. Poslat mail nešlo, poslala jsem tedy sms opět na 234147028. Současně jsem je upozornila, že o jejich jednání by mohla projevit zájem ČT - program Černé ovce.
PROSÍM O RADU FUNDOVANÉHO PRÁVNÍKA, zda mohou ode mne vymáhat
uvedených Kč 119,–?
P. S. ( a proč 119, když dle Kadaly zaslání v bublinkové obálce ji stálo Kč 69,)
Objevil jste někdo obchodní podmínky a reklamační řád uvedené firmy?
Vůbec si nevzpomínám, že by se něco takového při objednávání objevilo.
Oni nepotřebují reklamační řád, protože to v Česku/Polsku je asi jen jejich kurýr. Objednávka se uzavírá s nějakým ostrovem, viz příspěvek od „pepa“ někde uprostřed zde
Je to stejný prodejce u všech těchto pilulek.
Dobrý den,
nikdy bych tomu nevěřila, nehledě na to, že reklam na hubnutí je tolik. Zastávám názor, že prášky na hubnutí je v dnešní době nejlepší byznys, ale stejně jsem po přečtení těch článků začala nad nákupem uvažovat a nelituji. Cítím se mnohem lépe, jsem plná energie a úbytek váhy je zřetelný na první pohled. Je mi jasné, že permanentka do fitka by byla pro některé lepším řešením, ale co má dělat matka samoživitelka s dvojčaty a s nejblíším fitcentrem 30km vzdáleném??? Vím, že prášky nejsou 100% řešením, ale jako start nejsou špatný. Takže pokud to mám shrnout, tyto prášky fungují… ![]()
Vykašli se na dohadování s podvodníkem. Přestaň s nimi komunikovat, protože se to stalo už mnoha lidem, že se pokusili od nich získat peníze za poštovné a nikdo jim ho neposlal a nic se jim nestalo. Prostě to zkoušejí dál, kdo z koho. Někdo podlehne a zaplatí a je to o výmluvnosti, co ti napovídají a dokáží tak dlouho otravovat, dokud jim na to neskočíš. Nereaguj na jejich telefony ani e-maily.
Máš přesně opačné zkušenosti než celá tato většina okradených v téhle diskuzi, že je to až neuvěřitelné. Že by zrovna teď jedna z nás měla takové štěstí?
Nedá se naletět jedné vlaštovce, jestli jsi spokojená, budiž ti přáno, ale mě jsi nepřesvědčila.
Ahoj všichni. Taky jsem klikla na tu úúúúžasnou nabídku. Ještě, že nejsem tak moc důvěřivá a našla tuhle diskusi. Díky Vám všem jsem ušetřila
Sportu zdar
Uz konecne pochopte, ze bez pravidelneho pohybu, pravidelnej pestrej stravy 5× denne v malych (neprezieracich) porciach a pozitivneho myslenia NIKDY nezhodite svoju vahu… ![]()
Teď jsem to dobral a výsledek nula. vůbec to nefunguje. chuť na sladké jsem měl větší než před tím a úbytek váhy žádný. varuju každého, je to podvod!!!
Holky dušinky prosímvás vždyt existuje operace která vám pomůže jmenují se plikace, baypass, tubulizace, opravdu po ní zhubnete a už nikdy kila nahoru. Snědli jste někdy 3 rohlíky po operaci s těží rohlík celí chci se podělit já jdu na operaci v Listopadu je to šance pro mé zdraví. Dokonce paní měla 121kg a dneska 58kg já peníze nevyžaduji já se s radostí dělím s tím, že je tu šance!!!a opravdová žádný podvod jen se o tomto moc nemluví já na to přišla až v práci kolegyně má kamarádku která byla na operaci a má do dnešního dne 35KG ZA PŮL ROKU
MYSLÍM TO SMRTELNĚ VÁŽNĚ JE TU OPRAVDOVÁ ŠANCE A ŽÁDNÉ PILULKY AOPERACI HRADÍ POJIŠTOVNA ![]()
Ahoj vsichni ja ty prasky mela taky zhubla jsem po nich ale jen jsem snidala a obedvala jinak nic ale z jinych zkusenosti vim ze opravdu nefunguji chce to ubrat porce hybat se a pak asi jo ale zadna zazracna pilulka neexistuje ![]()
Tabletky som si objednala v 1 baleni, do 10 minut mi volala operatorka, ze moznost vratenia penazi sa vztahuje len ak si objednam 2 balenia, cize 48 €. Samozrejme, ze som suhlasila. Este do telefonu som si pytala navod na vratenie tovaru, milucka babenka, ze staci popis pouzivania, a zaslanie na adresu. Za 2 dni mi prisla mala obalka s flastickou tabletiek- ziadna faktura, ziadna adresa na vratenie tovaru. PO tyzdni som samozrejme nevidela ziaden vysledok, dokonca zdravotne problemy a tak som balicek vratila. Medzitym som si vypytala na mailovej adrese fakturu- kde mi uviedli, ze ich vydavaju len na vyziadanie!!! A adresu na vratenie tovaru samozrejme do Polska!!! Tovar som poslala a cakam a cakam, po mesiaci som im napisala mail, na ktory reagovali- ze som neuviedla fotky a sposob uzivania, preto reklamaciu neuznavaju!!! Takze sa dotahujeme, zrejme pdoam trestne oznamenie a nadalej si budem bojovat o svoje prachy: Skoda, ze tieto diskusie som nevidela skor, nic by som neobjednala a 50 ecok mohla dat do fitka!!!
Jak tomu může někdo věřit? promiňte, ale nechápu… Taky jsem potřebovala zhubnout, tak jsem si upravila jídelníček (5× denně menší porce), po páté hodině odpo nejíst a začala jsem cvičit - to je ten největší zázrak… Žádná pilulka vám s hubnutím nepomůže - dejte si tady starší stránky a dočtete se to - je to jeden velký podvod a akorát tahají z lidí peníze.
Přeji všem úspěšné zhubnutí přirozenou cestou - Jana ![]()
Jak vsichni vime :
P. S.> a ignorovat akce v supermarketech na Colu, Fantu, Sprite apod. ![]()