Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
963
29.9.12 23:40

http://www.protivna-blondyna.cz/…rozdilu.html řekla bych, že tenhle odkaz mluví za vše :) a tak je to se všema práškama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naivka 2
30.9.12 23:56

Poradí právník?

Objednala jsem 31.8.
Stornovala jsem 31.8. přes sms na tf 234147028
O2 mi potvrdila, že doručila přes hlasovou schránku 1.9. 8:41 hod.
Zásilku přesto zaslali, já jsem ji nepřevzala.
Dnes 30 9 mi přišla na mail zpráva, že jsem objednávku potvrdila??? a mám jim uhradit dopravné Kč 119,–.
Napsala jsem, že je jejich chyba, že přes storno zásilku poslali a proto jim Kč 119,– dopravu neuhradím. Poslat mail nešlo, poslala jsem tedy sms opět na 234147028. Současně jsem je upozornila, že o jejich jednání by mohla projevit zájem ČT - program Černé ovce.
PROSÍM O RADU FUNDOVANÉHO PRÁVNÍKA, zda mohou ode mne vymáhat
uvedených Kč 119,–?
P. S. ( a proč 119, když dle Kadaly zaslání v bublinkové obálce ji stálo Kč 69,)

• Citovat
  • Upravit
Naivka 2
1.10.12 00:25

Obchodní podmínky a reklamační řád

Objevil jste někdo obchodní podmínky a reklamační řád uvedené firmy?
Vůbec si nevzpomínám, že by se něco takového při objednávání objevilo.

• Citovat
  • Upravit
Vyléčená kupující
1.10.12 02:01

pro Naivku 2

Oni nepotřebují reklamační řád, protože to v Česku/Polsku je asi jen jejich kurýr. Objednávka se uzavírá s nějakým ostrovem, viz příspěvek od „pepa“ někde uprostřed zde
Je to stejný prodejce u všech těchto pilulek.

• Citovat
  • Upravit
Katja22
1.10.12 08:36

Hubnutí

Dobrý den,
nikdy bych tomu nevěřila, nehledě na to, že reklam na hubnutí je tolik. Zastávám názor, že prášky na hubnutí je v dnešní době nejlepší byznys, ale stejně jsem po přečtení těch článků začala nad nákupem uvažovat a nelituji. Cítím se mnohem lépe, jsem plná energie a úbytek váhy je zřetelný na první pohled. Je mi jasné, že permanentka do fitka by byla pro některé lepším řešením, ale co má dělat matka samoživitelka s dvojčaty a s nejblíším fitcentrem 30km vzdáleném??? Vím, že prášky nejsou 100% řešením, ale jako start nejsou špatný. Takže pokud to mám shrnout, tyto prášky fungují… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.10.12 09:08

Naivka 2

Vykašli se na dohadování s podvodníkem. Přestaň s nimi komunikovat, protože se to stalo už mnoha lidem, že se pokusili od nich získat peníze za poštovné a nikdo jim ho neposlal a nic se jim nestalo. Prostě to zkoušejí dál, kdo z koho. Někdo podlehne a zaplatí a je to o výmluvnosti, co ti napovídají a dokáží tak dlouho otravovat, dokud jim na to neskočíš. Nereaguj na jejich telefony ani e-maily.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.10.12 09:16

Katja22

Máš přesně opačné zkušenosti než celá tato většina okradených v téhle diskuzi, že je to až neuvěřitelné. Že by zrovna teď jedna z nás měla takové štěstí?
Nedá se naletět jedné vlaštovce, jestli jsi spokojená, budiž ti přáno, ale mě jsi nepřesvědčila.

• Citovat
  • Upravit
aaachip
1.10.12 20:52

Díky

Ahoj všichni. Taky jsem klikla na tu úúúúžasnou nabídku. Ještě, že nejsem tak moc důvěřivá a našla tuhle diskusi. Díky Vám všem jsem ušetřila :potlesk: Sportu zdar

• Citovat
  • Upravit
Clovek123
2.10.12 12:01

Zazracne pilulky

Uz konecne pochopte, ze bez pravidelneho pohybu, pravidelnej pestrej stravy 5× denne v malych (neprezieracich) porciach a pozitivneho myslenia NIKDY nezhodite svoju vahu… :dance:

• Citovat
  • Upravit
karlos777777
2.10.12 13:51

Teď jsem to dobral a výsledek nula. vůbec to nefunguje. chuť na sladké jsem měl větší než před tím a úbytek váhy žádný. varuju každého, je to podvod!!!

• Citovat
  • Upravit
4
2.10.12 18:21

Bariatricka operace

Holky dušinky prosímvás vždyt existuje operace která vám pomůže jmenují se plikace, baypass, tubulizace, opravdu po ní zhubnete a už nikdy kila nahoru. Snědli jste někdy 3 rohlíky po operaci s těží rohlík celí chci se podělit já jdu na operaci v Listopadu je to šance pro mé zdraví. Dokonce paní měla 121kg a dneska 58kg já peníze nevyžaduji já se s radostí dělím s tím, že je tu šance!!!a opravdová žádný podvod jen se o tomto moc nemluví já na to přišla až v práci kolegyně má kamarádku která byla na operaci a má do dnešního dne 35KG ZA PŮL ROKU :potlesk: :potlesk: MYSLÍM TO SMRTELNĚ VÁŽNĚ JE TU OPRAVDOVÁ ŠANCE A ŽÁDNÉ PILULKY AOPERACI HRADÍ POJIŠTOVNA :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.10.12 12:57

nekupujte to

Ahoj vsichni ja ty prasky mela taky zhubla jsem po nich ale jen jsem snidala a obedvala jinak nic ale z jinych zkusenosti vim ze opravdu nefunguji chce to ubrat porce hybat se a pak asi jo ale zadna zazracna pilulka neexistuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckosiso
3.10.12 15:12

Podvod, podvod, podvod

Tabletky som si objednala v 1 baleni, do 10 minut mi volala operatorka, ze moznost vratenia penazi sa vztahuje len ak si objednam 2 balenia, cize 48 €. Samozrejme, ze som suhlasila. Este do telefonu som si pytala navod na vratenie tovaru, milucka babenka, ze staci popis pouzivania, a zaslanie na adresu. Za 2 dni mi prisla mala obalka s flastickou tabletiek- ziadna faktura, ziadna adresa na vratenie tovaru. PO tyzdni som samozrejme nevidela ziaden vysledok, dokonca zdravotne problemy a tak som balicek vratila. Medzitym som si vypytala na mailovej adrese fakturu- kde mi uviedli, ze ich vydavaju len na vyziadanie!!! A adresu na vratenie tovaru samozrejme do Polska!!! Tovar som poslala a cakam a cakam, po mesiaci som im napisala mail, na ktory reagovali- ze som neuviedla fotky a sposob uzivania, preto reklamaciu neuznavaju!!! Takze sa dotahujeme, zrejme pdoam trestne oznamenie a nadalej si budem bojovat o svoje prachy: Skoda, ze tieto diskusie som nevidela skor, nic by som neobjednala a 50 ecok mohla dat do fitka!!!

• Citovat
  • Upravit
LaaLaa
3.10.12 16:17

ach jo

Jak tomu může někdo věřit? promiňte, ale nechápu… Taky jsem potřebovala zhubnout, tak jsem si upravila jídelníček (5× denně menší porce), po páté hodině odpo nejíst a začala jsem cvičit - to je ten největší zázrak… Žádná pilulka vám s hubnutím nepomůže - dejte si tady starší stránky a dočtete se to - je to jeden velký podvod a akorát tahají z lidí peníze.
Přeji všem úspěšné zhubnutí přirozenou cestou - Jana :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Renoslav
3.10.12 17:27

Tak jednoduse se to pise .. a tak spatne dodrzuje :-)

Jak vsichni vime :

1. jist mene a casteji
  2. nejist v noci
  3. zvetsit vydej energie (sportovat, sexovat)
  4. VYDRZET VYDRZET VYDRZET :lol:

P. S.> a ignorovat akce v supermarketech na Colu, Fantu, Sprite apod. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková