Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nedej se a braň se. Dokud se někam nedovoláš a nevyjasní se, proč za ty peníze poslali jen 1 balení. Případně jestli sis nechala obálku, jde to na dobírku, musí tam být uvedena váha. Protože od toho se potom odvíjí další tvoje reklamace na vrácení peněz. Na straně 50 popisuji, jak reklamovat, co je potřeba všechno uvést. Docela bych i věřila, že tam strčili omylem 1 balení, ale kdoví?
Já to beru tedka… zaplatila jsem 1600kč a nic z toho. Takže si myslím když si koupíš nejaké prasky nebo vlákninu v lékarně tak uděláš líp a za ohodně míň peněz ![]()
Dobrý den jsem buhužel tlustá jako pr… a ke všemu líná. Než abych hejbla kostrou tak se radši válím v sedačce a utrácím peníze za tyto přípravky s nadějí že se něco stane. Dřív mi stačilo dát si na obličej tunu makeupu ale už jsem tak tlustá že ani to nepomáhá..Prý zmalovaný obličej nic neřeší. Muži koukají hlavně na postavu. Čím jsem větší tím si ho dávám víc prý je to přímá úměra. Už nevím co dělat. Lidi mi říkají že o sebe nedbám proto jsem tak obézní. Ještě že mám zdravotnictví zadarmo jiní tu léčbu a později i invalidní důchod za mně zaplatí můžu se huntovat dál. Díky všem.
Je jasný, že to nefunguje, možná, že někomu to muže i ublížit. Napište třeba do tel Prima na krimi zprávy a podejte hromadnou žalobu, už jste si mohli zvyknout, že jsme banda zloděju, at stáhnou ocas a zmizí
![]()
To Adela Zik:
Moc bych chtěla poučit o tom, co je to takový fiskální paragon. Taky mne Horste překvapuje, že jsi si neobjednal ne 2, ne 4, ne 6, ale celých 8 balení báječného přípravku Weight Loss
Další dvojníci Paul z Německa:
http://dijaspora.wordpress.com/…ochen-hatte/
A také Paul z rumunského Temešváru:
Pokud tohle nebude prodáváno v normální lékárně, tak bych si to nikdy nekoupila. Po těch zkušenostech s Weight Loss. To se mohu také vydávat za nějakého lékaře, když mě nikdo nebude prověřovat a honit a bohatnout tím, že lidi opět naletí.
I s tou falešnou diskuzí máme zkušenost, že přidaný příspěvek viděl jen ten, který ho tam napsal, ale nikdo jiný. Tohle jsme si vyzkoušeli všichni.
Dobrý den
Mám osobní zkušenost s weight loss je úplně na nic vůbec nepomáhá. To jsem chtěla zhubnout jenom 3kg. naopak jsem přibrala 2kg vyhozené peníze dobře mi tak. Jediná cesta zhubnout je se hýbat a nežrat
Ja osobne mam odzkousene zpalovace tuku, pri cviceni ze me leje i omezuje chute na sladke a vlastne tak obecne zamezuje to k prezirani. Pomaha mi to dodrzovat urcity rezim, pri kterem se vzdy hodim do formy a zhubnu na cm a min samozrejme na kg jelikoz si vypracuju svaly.Toto bych ani zdarma nezkousela, jelikoz jsem zastance sportu ale i dobreho jidla. Takze hodne hybat a cm pujdou dolu. Nechci delat reklamu ale ja uzivala hydroxycut haardcoord. Spokojena nad miru.Jen spani bylo ze zacatku blbe. ![]()
Mohla by jsi mi prosím poradit jak mám postupovat dále? Minulý týden jsem jim poslala prášky i s dopisem a doposud mi nepřišla žádná odpoved ani peníze…
Posílali vrácené peníze na účet za 14 dní od obdržení dopisu. Tak ještě vydrž a pak bych teprve poslala rozhořčený dopis s dotazem.
Posílala jsi, předpokládám, reklamaci podle popisu ze str. 50, kde jsem uváděla, co vše v dopise být musí.
Ano posílala jsem to podle Tvého vzoru na stránce 50…tak teda ještě počkám a uvidím…děkuji ua info
Prý, „Acai horečka se z Ameriky pomalu dostala i k nám.“ Horečka možná. Na americké populaci není znát funkčnost tohoto ovoce. Leda, že se po něm tloustne.
Jako mnoho ostatních čtenářů reklamy na ony tablety i já jsem neodolala a objednala. Téměř ihned po objednání mi zazvonil telefón a začal do mně hučet slovenský operátor nabízející firmy, abych si objednala 2 balení se slevou a to za 1190 Kč. Nechala jsem se tedy přesvědčit. Za 2 dny mi došla zásilka za 1190Kč, ale balení bylo jen jedno. V komentáři jsem písemě na toto reagovala, ale nebylo to nic platné. Už toto mně přesvědčilo o tom, že akce je pouze výdělečná činnost, a že účinnost prostředku na hubnutí bude asi nic moc. To se mi také potvrdilo, po 14 dnech užívání tablet weight loss výsledky mizivé. Už nikdy snad nenaletím, za blbost se prostě platí. Lili.