Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pro všechny, kteří nečetli nic z minulé diskuze připomínám, že na straně 50 jsem popsála způsob, jak reklamovat a peníze získat zpět. Kdo má zájem, ať podle toho postupuje.
Ahojky bože to za celou diskuze co tu je jste tak OPRAVDU VŠICHNI NAIVNÍ nechte už toho přeci čtete, že je tu plno lidí co jim tu nalítlo, ale stále aneustále čtu chci to VYSKOUŠET BUDE TO FUNGOVAT
UŽ SE PROBERTE NIC NEFUNGUJE A TOHLE JE REALITA NEZLOBTESE NA MĚ ALE TADY JE NAIVITA OPRAVDU BYJÍCÍ DO OČÍ UŽ TOHO NECHTE A PŘESTANTE SE VYPTÁVAT JESTLI TO FUNGUJE
NO NEFUNGUJEEEEEEEEEEEEE!!!
PA ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s tím objednáváním přes internet, protože já nikdy nic takhle neobjednávala tak jestli byste mi nekdo mohl napsat ňáký postup, protože já jsem totálně marná. ![]()
V této diskuzi se neptej, jak objednávat. My nejsme prodejci a neradíme nikomu, jak si má ublížit. To jsi snad mohla pochopit z této diskuze. To jsi opravdu totálně vedle.
Zdravim vsechny http://podvodnefirmy.cz/…cne-hubnuti/ podivejte se na tento odkaz........je to podvod'
Ach jo, tak i já se přidávám k dalším důvěřivcům co naletěli. Škoda, že jsem na tyto stránky nenarazila dříve. V životě jsem žádné hubnoucí přípravky nepoužívala, ale vzhledem k tomu, že již třetím rokem je mým snem dostat se pod 70kg (a s blížící se svatbou je tento můj sen větší) a prostě nic, tak jsem se nechala zlákat slibnou reklamou WL a objednala balení s 60-ti tabletami za 1550kč! Samozřejmě jsem nedoufala, že za měsíc bez jakékoliv námahy zhubnu 15kg, ale kdyby tak 5-6kg budu max. spokojená. Upravila jsem si jídelníček -jím 5× denně, malé porce, chodím 2× do týdne na zumbu, omezila jsem úplně sladké, ovoce jím jen dopo, hodně piju…a výsledek? Po týdnu jsem zhubla 0,7kg!!! Silně pochybuji, že jsem těch 0,7kg shodila po WL, ale pro to, že jsem si upravila jídelníček a cvičím. Nutno ještě dodat, že mám poměrně silné srdeční probuchy. Tento svůj příspěvěk jsem napsala i ke komentářům na stránce WL a ejhle co se nestalo - to pěti minut můj příspěvek zmizel!!! No jak tu mnoho z Vás píše, chybama se člověk učí, a já si poprvé a naposledy takto nějaký hubnoucí výrobek objednala. Budu tedy pokračovat v jeho braní dále a pak budu uplatňovat vrácení peněz, ale né poměrné částky, ale celé. Přeci ze sebe nebudeme dělat ženy ještě větši blbce!
Doporučila bych ti, když ti tablety dělají srdeční problémy - bušení srdce, abys s nimi hned skončila. Tento problém nezapomeň uvést při vracení tablet, byly tu podobné případy.
Upřímně si myslím, že to, co pro zhubnutí děláš (mimo tablet WL), je ta správná cesta a v té pokračuj. Přeci si nechceš zničit nějakými tabletami zdraví. Také se zamysli nad tím, že máš před svatbou a pokud si tě ten tvůj vybral takovou jaká jsi, tak se mu zřejmě ženy tvého typu líbí. Proč ne? Pokud děláš zumbu a jíš tak, jak popisuješ, máš zpevněnou figuru a není co řešit. Co myslíš?
Jinak až budeš reklamovat, řiď se mým příspěvkem na str.50, kde je popsáno vše důležité. Přeji ti vše dobré.
Taky, že jsem přestala, a před obědem už si to nevzala, protože jsem se dneska jen 2× obyčejně pohnula a tak ukrutně mě píchlo u srdce a nemohla jsem se nadechnout, že jsem se fakt lekla. S těmito léky končím a budu ráda, když to nakonec přežiju ve zdraví a ty probuchy se mi uklidní. Již jsem psala na ten jejich kontakt (již podruhé!), že je opakovaně žádám o zaslání faktury na koupi těchto léků mnou, kterou jsou ze zákona povinni dodat a ať mi napíší jak mám pokračovat v případě reklamace. Odezva samozřejmě žádná, nicméně tobě Kadala moc děkuji za radu ohledně té reklamace na str. 50, určitě toho využiji!
Jinak pokud jde o mne a mého partnera, tak to máš určitě pravdu, partner mi ani nikdy nic nevytkl, že bych byla „tlustá“, ale jde o mne, když se mnou před sedmi lety začal chodit, tak jsem měla 55kg, dneska mám 75kg! A pořád se s touhle váhou nemohu nějak smířit a furt se s ní peru. Ale teď jsem se fakt zasekla a řekla si „A DOST“. Takže prostě kašlu na nějaké doplňky stravy a prostě budu cvičit a dodržovat pestrý a pravidelný jídelníček. Vám sem pak dám vědět, jak jsem pochodila s reklamací těch šílených léků.
Ještě jednou díky, za tento Váš diskusní blok, myslím, že to hodně lidem pomůže nejen ušetřit peníze, ale i zdraví!
Rozhodla jsi se správně a já ti přeji, abys své peníze dostala zpět. A také ať se ti správnou životosprávou podaří, třeba pomaleji, ale bezpečně, dosáhnout tvého předsevzetí.
![]()
No ty bláho, dnes na mě vyskočila reklama na hubnutí, chvilku jsem měla cuky, ale naštěstí jsem nejdřív zašla sem a ani nejsem překvapená. Už mi bylo divné to, že při opuštění stránek na hubnoucí zázrak mě to nechtělo pustit a přemlouvalo mě to k objednání
tudle nudle. Lidičky mějte rozum a nekupujte to. Radši si 3× týdně sedněte večer na rotoped a šlapejte před televizí místo válení se u oblíbeného pořadu. Není třeba potit krev a jet do mrtva. Tuky se spalují při jízdě po 20 minutách, při tepové frekvenci cca od 117 do 137. Tak jsem zhubla za dva měsíce 6 kilo. A jak tak koukám budu v tom i pokračovat. Dobře se potom spí a zahání to chuť na večerní obžírání. Přeji vám hodně štěstí a ještě více rozumu. ![]()
Vážení,
ráda bych oslovila spíše ty, co naletěli této pravděpodobně polské firmě. Sama jsem několikráte psala na český mailový kontakt i polskou adresu, náklady stoupají a vrátili mi pouze část peněz! Internet je zahlcen jejich klamavými reklamami a proto Vás vyzývám k podání trestního oznámení!!
Obrátila jsem se i na Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci, která se kontrolou jejich výrobků již několikráte zabývala, ale vzhledem k tomu, že „subjekty spravující uvedený web se nacházejí mimo území ČR a nemají v ČR zastoupení, nemá SZPI právní možnost kontrolovat takové zahraniční subjekty ani jim ukládat opatření nebo cokoliv nařizovat“.
Přidejte se! Nenechte své peníze podvodným „podnikatelům“ ![]()
Chci pozdravit všechny v diskuzi.Moje zkušenost je velmi špatná, nezhubla jsem nic a to jsem chtěla shodit jen 5 kg, strava upravená a pohyb…slibovali hory doly a také vrácení peněz, ovšem na firmu se nedovolám…takže vyhozené peníze, ještě že jsem si nenechala vnutit dávku na 2 měsíce…Napíšu na obchodní inspekci, už mám těch podvodníků plné zuby ![]()
Dobry den chtela bych se zeptat. Naletela jsem a objednala si dnes tabletky, ale jak to tady ctu tak je nechci. Nemáte nekdo zkusenosti když to nechate na postě jestli vam neco hrozi? Dekuji ze odpoved ![]()
A no s tímto americkým přípravkem mám zkušenost a velikou. Vím jen, že je to za hodně penězb a slibují v případě neúspěchhu vrácení peněz ale to je holý nesmysl.Asi nalítlo více lidí. Ta úžasná reklama slibuje modré z nebe ovšem už tam nenapíšou, že když se nedostaví efekt zhubnutí a chcete vrátit, že to musíte poslat do POLSKA, do Warsavy. Dělají z lidí voly a kdyby to byl takovej zázrak, Halina Pawlovská má padesát kilo.Lidi taky jsem zblbla a ted si to mphu dát za rámeček. peníze v čudu a fakt, dejte si říct a nevyhazijte zbbytečně peníze. Mějtese Věra.