Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
11.10.12 11:53

kokos1806

Já o žádných sojových rohlících v Tescu nevím. Ale když existuje sojová mouka, tu používají lidé s bezlepkovou dietou, tak by měl být z této mouky k dostání i rohlík.
Ale při každé dietě na zhubnutí musíš jíst do polosyta, na to nezapomeň. Nemůžeš si myslet, že se můžeš přejíst a bude to fungovat.

• Citovat
  • Upravit
BarunMach
11.10.12 13:24

Tak si predstavte, ted mi volal pan z teto pofiderni spolecnosti a chce po me zaplatit postovne, ze pry jsem to odsouhlasila v obchodnich podminkach, ze kdyz udelat objednavku po telefonu jsem povinna pri neprevzeti zaplatit postovne. poradite mi, jestli to jde nejak resit nebo jestli mam smulu? diky BM

• Citovat
  • Upravit
BarunMach
11.10.12 13:27

Navic mi psali, ze mi posilali email a ze jsem mohla reagovat na nej ale ve sve schrance zadny email od nich nemam. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
11.10.12 17:29

BarunMach

Já o žádných takových podmínkách nevím, že by tam byly. Měli tam napsáno : „Pouze dnes na přípravek sleva a poštovné zadarmo.“ Na to se chytilo hodně lidí, rychle objednat, když je to tak výhodné tento jediný den. Jenže pak všichni zjistili, že to tam bylo každý den stejně.
A v jakých podmínkách jsi to odsouhlasila, když jsi objednávala po telefonu? O tom pochybuju, že byste hned mluvili i o tom, že to nepřevezmeš? To je blbost. Tak se musíš trochu víc bránit.

• Citovat
  • Upravit
dandulik
11.10.12 20:43

Kadala

Dakujem za radu…už som si prečítala postup na str. 5O a už som to aj poslala…uvidím čo bude dalej.....ale rátam s tým že už peniaze neuvidím.. :,(

• Citovat
  • Upravit
Rim
1
11.10.12 23:32

Blbost na druhou

Ahoj, můžu říct, že nějaký prášky na hubnutí jsem už vyzkoušela. Ale marně. Po porodu jsem hubla kojením jen chvíli a pak jsem zase začala nabírat, proto jsem se nepoučitelně opět dívala na tabletky na hubnutí. Ale moje kamarádka, co dělá výživového poradce, zkoukla složení a řekla, že to nic extra není. Takže jsem zklamně stránku zavřela a už se na ní nedívala. Každopádně, nejsem typ, který si umí odříct jídlo a taky nemám čas hodinu někde denně cvičit, ale se 100% jistotou můžu doporučit 30-ti denní trénink s Jilien Michaels…10dnů level 1, pak 10 dnů 2 a pak zase 10dnů 3.Zabere to jen 27minut-což se dá zvládnout a skutečně to má promakané tak, že i když neomezuji jídlo, tak se tělo zpevňuje a milimetry mizí (já teda nejím nic smaženého, chipsy a zákusky),ale nějaká oplatečka se tam najde :oops: hlavu vzhůru a sportu zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
12.10.12 13:08

Kadala

Ahojky, strašně děkuji za info, dneska jsem jim napsala dopis a zároveň jej poslala v bublinkové obálce doporučeně zpět do Polska, tak jsem zvědavá.
Myslíš, že bych jim měla i zavolat, že jsem to udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
12.10.12 16:21

lucik-sobik

To snad není potřeba, když je to doporučeně, tak jim to musí dojít. Jen bys utratila další peníze.

• Citovat
  • Upravit
5
18.10.12 10:13

VRÁCENÍ PENĚZ ZA WL!!!

Tak jak jsem slíbila, tak píši info, že dnes je to přesně 2 týdny co jsem do Polska vracela zpět Weight loss - zhruba polovinu tablet. Měla jsem jich celkem 60 a platila jsem za ten balíček 1550kč, dnes mi přišlo na účet 1431 Kč, tzn. že si to ponížili o 119kč za poštovné! Ale na to já už kašlu, aspoň ponaučení pro mne příště takhle nenaletět a nevěřit nějakým práškům, takže sice jsem nikde nic nepodepsala, že by mi mělo v případě vrácení peněz být poníženo poštovné, ale nemíním se s nimi handrkovat! Takže lidi pokud jste též naletěli, tak se nebojte vrátit jim to zpět do Polska a chcít navrátit peníze!!! Já samozřejmě děkuji Kadala za info kam to poslat! ;) A dnes si nakoupím za ty peníze hezky zeleninku a ovoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
18.10.12 10:31

Merlink

Mám radost, že ti moje rada pomohla dostat peníze zpět. Já se také nehandrkovala o 119,– Kč za stržené poštovné, i když jsem také požadovala vrácení celé zaplacené částky. Je dobře, že jsi svou zprávou povzbudila další, aby o své peníze bojovali.
Přeji ti vše nejlepší. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
18.10.12 11:12

Kadala

Já jsem taky do dopisu napsala, že „Žádám o vrácení celkové částky, tj. 1550 Kč, jak mi bylo při nákupu slíbeno jako záruka…“. NO a nakonec jsem dostala o 119Kč méně, ale jak jsem již psala jsem šťastná za těch 1431Kč co mi vrátili, takže na nějaké poštovné prdim. Též se měj Kadala krásně. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla Vodehnalová
18.10.12 11:17

To máš tedy štěstí, protože já jsem také samozřejmě chtěla vrátit vše, také jsem měla další vydání se zasílám reklamace do Polska a poté i reklamace vyřízení reklamace, poněvadž mně nevrátili ani polovinu :nevim:
Stále tvrdím, že jsou to podvodníci, nabízejí pod stejnou reklamou více produktů, jejich reklamami je zahlcený internet a hlavně to co slibují, tj. vrácení peněz v 60 denní záruce je LEŽ.

• Citovat
  • Upravit
5
18.10.12 11:23

Pavla Vodehnalová

No prosimtě, mi neříkej, že ti nevrátili ani polovinu. A jako z jakého důvodu, odůvodnili ti to nějak? To jsou fakt parchanti…
No o tom, že to jsou podvodníci nemám pochyby! Jen se divim, že i když je na to upozorňováno, že s tím Policie nic nedělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla Vodehnalová
18.10.12 11:38

Policie by s tím něco dělala, ale musí nás být více, aby to byl trestný čin. Již několikrát jsem Vás ostatní vyzývala, ale nikdo se mi neozval:-(
Obrátila jsem se i na Státní zemědělskou inspekci, kde o nich ví, ale majitel není Čech, proto na ně údajně nemohou…firma nesídlí v Čechách, mohou si tedy dělat co chtějí :mrgreen:
A přitom věřím, že podvedených je spousta :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Helena10
18.10.12 14:41

Já jsem vrátila koncem srpna celé balení, ale otevřené a do dnešního dne mi nic
nevrátili. Dnes jsem Agátě psala, tak jsem zvědavá co zase vymyslí, proč mi peníze nemůžou vrátit. Zákonné lhůty platí v celé EU, takže ČOI by to měla řešit.
Já se k žalobě připojím. Fakturu mám nechala jsem si ji zaslat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková