Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak si predstavte, ted mi volal pan z teto pofiderni spolecnosti a chce po me zaplatit postovne, ze pry jsem to odsouhlasila v obchodnich podminkach, ze kdyz udelat objednavku po telefonu jsem povinna pri neprevzeti zaplatit postovne. poradite mi, jestli to jde nejak resit nebo jestli mam smulu? diky BM
Navic mi psali, ze mi posilali email a ze jsem mohla reagovat na nej ale ve sve schrance zadny email od nich nemam. ![]()
Já o žádných takových podmínkách nevím, že by tam byly. Měli tam napsáno : „Pouze dnes na přípravek sleva a poštovné zadarmo.“ Na to se chytilo hodně lidí, rychle objednat, když je to tak výhodné tento jediný den. Jenže pak všichni zjistili, že to tam bylo každý den stejně.
A v jakých podmínkách jsi to odsouhlasila, když jsi objednávala po telefonu? O tom pochybuju, že byste hned mluvili i o tom, že to nepřevezmeš? To je blbost. Tak se musíš trochu víc bránit.
Dakujem za radu…už som si prečítala postup na str. 5O a už som to aj poslala…uvidím čo bude dalej.....ale rátam s tým že už peniaze neuvidím.. ![]()
Ahoj, můžu říct, že nějaký prášky na hubnutí jsem už vyzkoušela. Ale marně. Po porodu jsem hubla kojením jen chvíli a pak jsem zase začala nabírat, proto jsem se nepoučitelně opět dívala na tabletky na hubnutí. Ale moje kamarádka, co dělá výživového poradce, zkoukla složení a řekla, že to nic extra není. Takže jsem zklamně stránku zavřela a už se na ní nedívala. Každopádně, nejsem typ, který si umí odříct jídlo a taky nemám čas hodinu někde denně cvičit, ale se 100% jistotou můžu doporučit 30-ti denní trénink s Jilien Michaels…10dnů level 1, pak 10 dnů 2 a pak zase 10dnů 3.Zabere to jen 27minut-což se dá zvládnout a skutečně to má promakané tak, že i když neomezuji jídlo, tak se tělo zpevňuje a milimetry mizí (já teda nejím nic smaženého, chipsy a zákusky),ale nějaká oplatečka se tam najde
hlavu vzhůru a sportu zdar ![]()
Ahojky, strašně děkuji za info, dneska jsem jim napsala dopis a zároveň jej poslala v bublinkové obálce doporučeně zpět do Polska, tak jsem zvědavá.
Myslíš, že bych jim měla i zavolat, že jsem to udělala?
To snad není potřeba, když je to doporučeně, tak jim to musí dojít. Jen bys utratila další peníze.
Tak jak jsem slíbila, tak píši info, že dnes je to přesně 2 týdny co jsem do Polska vracela zpět Weight loss - zhruba polovinu tablet. Měla jsem jich celkem 60 a platila jsem za ten balíček 1550kč, dnes mi přišlo na účet 1431 Kč, tzn. že si to ponížili o 119kč za poštovné! Ale na to já už kašlu, aspoň ponaučení pro mne příště takhle nenaletět a nevěřit nějakým práškům, takže sice jsem nikde nic nepodepsala, že by mi mělo v případě vrácení peněz být poníženo poštovné, ale nemíním se s nimi handrkovat! Takže lidi pokud jste též naletěli, tak se nebojte vrátit jim to zpět do Polska a chcít navrátit peníze!!! Já samozřejmě děkuji Kadala za info kam to poslat!
A dnes si nakoupím za ty peníze hezky zeleninku a ovoce!
Mám radost, že ti moje rada pomohla dostat peníze zpět. Já se také nehandrkovala o 119,– Kč za stržené poštovné, i když jsem také požadovala vrácení celé zaplacené částky. Je dobře, že jsi svou zprávou povzbudila další, aby o své peníze bojovali.
Přeji ti vše nejlepší. ![]()
Já jsem taky do dopisu napsala, že „Žádám o vrácení celkové částky, tj. 1550 Kč, jak mi bylo při nákupu slíbeno jako záruka…“. NO a nakonec jsem dostala o 119Kč méně, ale jak jsem již psala jsem šťastná za těch 1431Kč co mi vrátili, takže na nějaké poštovné prdim. Též se měj Kadala krásně.
![]()
To máš tedy štěstí, protože já jsem také samozřejmě chtěla vrátit vše, také jsem měla další vydání se zasílám reklamace do Polska a poté i reklamace vyřízení reklamace, poněvadž mně nevrátili ani polovinu ![]()
Stále tvrdím, že jsou to podvodníci, nabízejí pod stejnou reklamou více produktů, jejich reklamami je zahlcený internet a hlavně to co slibují, tj. vrácení peněz v 60 denní záruce je LEŽ.
No prosimtě, mi neříkej, že ti nevrátili ani polovinu. A jako z jakého důvodu, odůvodnili ti to nějak? To jsou fakt parchanti…
No o tom, že to jsou podvodníci nemám pochyby! Jen se divim, že i když je na to upozorňováno, že s tím Policie nic nedělá!
Policie by s tím něco dělala, ale musí nás být více, aby to byl trestný čin. Již několikrát jsem Vás ostatní vyzývala, ale nikdo se mi neozval:-(
Obrátila jsem se i na Státní zemědělskou inspekci, kde o nich ví, ale majitel není Čech, proto na ně údajně nemohou…firma nesídlí v Čechách, mohou si tedy dělat co chtějí ![]()
A přitom věřím, že podvedených je spousta ![]()
Já jsem vrátila koncem srpna celé balení, ale otevřené a do dnešního dne mi nic
nevrátili. Dnes jsem Agátě psala, tak jsem zvědavá co zase vymyslí, proč mi peníze nemůžou vrátit. Zákonné lhůty platí v celé EU, takže ČOI by to měla řešit.
Já se k žalobě připojím. Fakturu mám nechala jsem si ji zaslat.
Já o žádných sojových rohlících v Tescu nevím. Ale když existuje sojová mouka, tu používají lidé s bezlepkovou dietou, tak by měl být z této mouky k dostání i rohlík.
Ale při každé dietě na zhubnutí musíš jíst do polosyta, na to nezapomeň. Nemůžeš si myslet, že se můžeš přejíst a bude to fungovat.