Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavla Vodehnalová
18.10.12 14:52

Znovu můj mail na kontakt: ***@seznam.cz k hromadnému podání trestního oznámení:-)

• Citovat
  • Upravit
shoshi
19.10.12 21:51

A co jim tak zkusit napsat něco nechutně pozitivního? Jestli mažou veškeré příspěvky, které nejsou z vlastních řad.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
MartinaLet
21.10.12 10:04

další podvody

Tak dneska jsem narazila na nový super produkt, který je vším až moc podobný tomu našemu známému Weight Loss, takže pozor i na něj. Myslím, že to jsou jedni a ti samí podvodníci z Polska. Asi se jim nic zatím nestalo, tak pokračují v okrádání dál. :,(

http://www.consumersinn.com/cz3/

• Citovat
  • Upravit
Kadala
21.10.12 10:44

MartinaLet + všichni

Ano, na mě to vyskočilo jako reklama s nakreslenou otylou ženou, na kterou podle nich se chytí každý.
Dr.Oz. Podobné podmínky prodeje, ale pozor, možná mají jiné podmínky pro vrácení tablet. Jsou jiného názvu, ale bude to stejný podfuk. Nenaleťte na to!!!

• Citovat
  • Upravit
KateřinaD
22.10.12 11:35

Ahoj holky, stejně tak jako ostatním mi byla na účet zaslána částka 1371Kč, tudíž s odečtem 119,– poštovného. Já vracela celé balení díky chybějící plombě a upozornila, že chci celou částku zpět. Do poslední chvíle jsem vedla slušný, nicméně evidentně zbytečný rozhovor s pánem v téhle firmě, kterého jsem navíc telefonicky upozornila, že žádám peníze i za poštovné. Má trpělivost je u konce, žijeme v právnickém státě a byť nejde o převratnou sumu, důležitý je už jen princip jednání.
http://www.podnikatel.cz/…-i-postovne/
Přikládám odkaz pro Ty, kteří jsou obtěžováni telefonicky o úhradu poštovného, ale i pro Ty, co chtějí zpět 119,– o které byli neprávem ochuzeni. PŘEJI HEZKÝ DEN A BRAŇTE SE!!!

• Citovat
  • Upravit
dexx
23.10.12 14:07

Konečně praktická rada

Doporučuji si kliknout na výše uvedenou adresu a přečíst si uvedený článek.
Soudní dvůr jednoznačně uvádí, že musí být vracen i poplatek za poštovné. Takže nelze samostatně vyžadovat bandou od W. L. poštovné v případě nepřevzetí si dobírky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Karolína 111
25.10.12 10:47

Váženi, proč na ně nepodáte trestní oznámení za klamavou reklamu. Je vás dost co naletěli ne.

• Citovat
  • Upravit
Zoekibb
27.10.12 22:05

No nevim, znama za pul roku zhubla 20kg, takze to fungovat musi!

• Citovat
  • Upravit
Zuzka300
28.10.12 08:48

PODVOD!!!!!!!!!!!!

Koupila jsem si baleni za 990 je to dele jak mesic a nezhubla jsem ani deko. A to jsem upravila jidelnicek.Je to podvod stejne jako spousta dalsich podobnych produktu nekupujte to a nevyhazujte za to penize nikdo vam je nevrati jak pisou!!!

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.10.12 10:13

Zuzka300

Minulé příspěvky jsi nečetla? Jak postupovat, přidat se k žalobě na podvodníky? Podívej se a neházej předčasně flintu do žita. Jenom naříkat nepomůže, musíš konat.

• Citovat
  • Upravit
shoshi
28.10.12 22:14

Ale nejedla k tomu a každej den minimálně pět hodin cvičila co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Zuzka300
29.10.12 08:47

Aresa do Warshavy?

Mate nekdo adresu do Warshavy? Nedosla mi zadna ojednavka na mail nebo potvrzeni kde bych mohla neco vycist. Fakturu nedaly a adresa na obalce je ze Svemyslic.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.10.12 12:54

Zuzka300

Přečti si můj příspěvek na str.50, kde je i adresa do Warsawy. Ve Svémyslicích je jen sklad, ze kterého to posílají.

• Citovat
  • Upravit
Zuzka300
29.10.12 14:03

Kadala

Díky zkusim to:)

• Citovat
  • Upravit
aca.valek
29.10.12 17:40

Muze se na ty prasky pit pivo vecer a tak??dekuji

• Citovat