Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BarunMach
12.9.12 17:19

rada o pomoc

Prosim poradte mi, nasla jsem odkaz na tyto tabletky na emailu. klikla jsem a po nejakem premysleni jsem si zbozi objednala. Je to naky dodavatel z polska. Dala jsem si dodani na dobirku. musim zbozi prebirat, kdyz bych ho nechtela?? pokud ne, jak to udelam, kdyz chci zbozi vratit? dekuji a prosim rychle o radu. Zitra, coz je ctvrtek, bych mela zbozi prebirat na sve poste. Dekuji za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
12.9.12 17:51

BarunMach

Nepřebírej zásilku a nech ji vrátit. Na volání z čísla tobě neznámého nereaguj, nemusíš se s nimi dohadovat. Neboj se, že nepřebereš zásilku, nemůžou ti nic udělat. Ušetříš si s tím spoustu starostí, vymáhat od nich zpátky peníze atd., to je jen vydání navíc a nejistý výsledek.
Ano, už jsem se s tím také setkala, že otravují zasíláním mailů s nabídkou. Když potom zkusíš na mail odpovědět, vrátí se ti jako nedoručitelný.
Kdyby tě potom otravovali s požadavkem, že máš zaplatit poštovné, tak na to nereaguj.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
12.9.12 17:56

BarunMach

Mám na mysli, když jsem odpověděla negativně, ať mě neotravují s podvodnými nabídkami, mail odešel a vzápětí se vrátil jako nedoručitelný. Objednávku by tedy zřejmě vzal.

• Citovat
  • Upravit
Rieshell08
12.9.12 18:03

smazávání příspěvků

Opravdu, nenapsala jsem tam až tak špatný příspěvek, ale stejně byl během 15 minut smazán…jsou to podvodníci

• Citovat
  • Upravit
Kadala
12.9.12 18:22

Rieshell08

Mnohokrát jsme tu o tom psali. To není skutečná diskuze, tam se u příspěvků mění jen datum a den, jinak zůstávají stále stejné, nic tam nového nepřibývá. To jsem jejich vymyšlené příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
12.9.12 18:23

Oprava - to jsou

• Citovat
  • Upravit
BarunMach
12.9.12 21:03

Kadala

Mockrát Vám děkuji za radu, dám na Vás. Nemám s tímto zbožím zkušenosti, takže jsem nikdy k tomu nebyla skeptická. Zítra jsem zásilku měla přebírat, ale neudělám to. Telefony taky nebudu zvedat. Stydím se, že jsem tomu naletěla, ale naštěstí není ješte pozdě, když jsem to nepřevzala.
Měla jsem to jako dárek pro maminku, ale zřejmě by ji to nepomohlo, jako spoustě z Vás, milé dámy. Myslím však, že udělám líp, když budeme s mamkou spíš společně chodit na procházky než dvakrát denně polikat kapsle a čekat, co se bude dít. Takže, ještě jednou moc děkuji a přeji dobrou noc. P. S. mně se teď určite bude líp spát :mavam:

• Citovat
  • Upravit
BarunMach
12.9.12 21:06

Kadala

P. s.2, to by si mohli zkusit po mě požadovat poštovné, když bylo zdarma. No fuj teda :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
13.9.12 09:10

BarunMach

Stalo se to už mnoha lidem, že nepřevzali zásilku, pak se i pohádali, když po nich telefonem žádali poštovné, ale vytrvali a nikdo tady nepsal, že by měl další problém.
Já mám také jiné zásady, když obchoduji s poctivými. Co si objednám, to převezmu. Ale tahle drzost, když vědí všechno, co víme my (jejich prodejci sledují i naši diskuzi) a oni neustále podvádějí další a další, mě vede k tomu stále v diskuzi být a z příspěvků tady od lidí, také radit. Pokud si to někdo žádá.

• Citovat
  • Upravit
1
13.9.12 15:08

poštovné

Podle rozhodnutí Evropského soudního dvoru s označením C-511/08 jsou povini vrátit i náklady na dopravu, co jste zaplatili, pokud zboží vrátíte do 14 dnů. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikdo12896
13.9.12 15:44

Taky jsem zakoupila je to zkreslené brala jsem to přesně a nezhubla ani kilo nekupujte říkali že vrátí peníze ale již se po mém upozornění nikdo neozval ha ha ksme to ale blbci

• Citovat
  • Upravit
Kadala
13.9.12 17:07

nikdo12896

Musíš vrátit na adresu do Varšavy třeba i prázdnou krabičku a pokud je to do 60 dnů od doručení, musí ti peníze vrátit. Tak to mají v reklamě.
Když budeš reklamovat tak, jak je popsáno, musí se tím zabývat. Nemyslím si, že by naletěli samí blbci, spíše se člověk stydí za to, že naletěl. Ale když se jinak zhubnout nedaří, dá se ta touha pochopit. A chybu může udělat každý, proto ještě není blbec.

• Citovat
  • Upravit
2
13.9.12 17:19

Weight Loss

Jak to tak čtu tak nevím co si o tom myslet, ale mi to opravdu pomohlo a pomáhá.
Asi před 2 měsíci to už jsem vážil uctyhodných 162 kg tak jsem to prubl a vyšlo to. Během 14 dnů jsem zhodil na 154 kg tak jsem byl trochu nervozní jestli nejsem nějaký nemocný. Pak jsem to přehodnotil že jsem byl asi zavodněný a prášky mi pomohly .Beru je fakt poctivě půl hodiny před snídaní a to samé před obědem. dnes mám 144 kg a odědnal jsem si další balení. Ale za to manželka mi je uzobávala a ji to nepomohlo tak asi je pravda někde na půl. Jo a ještě jak jsem je zčal brát tak jsem měl po nich strašnou žízeň dokázal jsem vypít i 7-8 litrů tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
13.9.12 17:32

szurmik

Tak by mě zajímalo, kolik krabiček bylo potřeba? Za 14 dní dole 8 kg, pak za 6 týdnů je dole dalších 10 kg a manželka uzobávala, kolik asi? Někde se to muselo po těch 14 dnech zadrhnout.
O žízni nevím nic, nikdo nic takového nepsal a já sama se dost musela do pití nutit, abych vypila to, co jsem měla za den vypít. Zato špatně mi bylo každý den. Úbytek se nedostavil žádný.

• Citovat
  • Upravit
nikdo12896
13.9.12 17:34

Tak to mě hlava nebere prý když to nefunguje a že to nefunguje mohu potvrdit tak abych dostala peníze zpět tak to mám vrátitzásilku prázdnou do polska já si v polsku nic neobjednávala tak tady vidíte jak solidní je podnik zeptám se na to v televizi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková