Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lištička mazaná
25.8.12 23:48

Proboha neblbněte!!!

V reklamně se hovoří o Purpura Bacca, vyhledavač našel tento článek http://www.dietpillswatchdog.com/avilean/ pro neznalé angličtiny použijte překladač google :-)
Na stránky Medical News nelze napsat negativní recenzi, je okamžitě smazána. V žádném případě si to neobjednávejte!!! Obchodní podmínky jsou také velice zajímavé čtení např. pilulky jsou schváleny v Anjouanu!!!

Proboha lidi, kupte si raději něco jinýho :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3
26.8.12 20:15

Tý vogo to jsou idioti! i přes zrušení objednávky to normálně poslali předtím pořád volali 3krát denně ale od pátku už se neozvali protože byli určitě spokojení že už je to u nás na poště no a z pošty nám došla sms že balík doručí zítra pošťačka ách jo když jí řeknu že ho nechci ta bude nadávat že já blbá zase na něco naletěla no nic snad to dobře dopadne… :zed: :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gima
26.8.12 21:44

hubnutí

Dobrý den! Pokud by jste chtěla zhubnout napište mi a já se Vám ozvu a poradím! Je to zcela přírodní a zdravé úspěšné hubnutí.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.8.12 09:05

Radka38

Jen se neboj a nepřebírej to, nic se ti nestane a ušetříš si spoustu starostí i peníze. Pošťačce klidně řekni, žes nic neobjednala, co je jí do toho, jak to je, ona to neplatí. Jde o tvé peníze.

• Citovat
  • Upravit
Franc
27.8.12 13:38

Weight Loss- hubnoucí pilulky

Tyto pilulky jsou podfuk.Tyto pilulky beru měsíc a nezhubl jsem ani deko a to jezdím na kole každý den asi 20 km. Volal jsem na telefon, kde jsem si pilulky objednával a nikdo to nebral.Jen se ozvalo - počkejte na spojení -!!! Pouze jsem zjistil na telefonu, že mě ubil kredit a to na mé poměry velké. dělají si z lidí jen srandu a hlavně že vydělávají těžké prachy. Doporučuji neobjednávat!!!

• Citovat
  • Upravit
klarau
28.8.12 07:19

Po přečtení všech recenzí jsem se rozhodla objednávku zrušit. Věřím tomu že je to podvod tel. číslo i e-mail na stránkách mají http://sln.weightlossc.com/

• Citovat
  • Upravit
smolinda
28.8.12 12:13

Mám přípravek obědnaný na dobýrku, myslíte že ho nemám platit a nechat zaslat zpět?

• Citovat
  • Upravit
kamila112
28.8.12 15:42
@smolinda píše:
Mám přípravek obědnaný na dobýrku, myslíte že ho nemám platit a nechat zaslat zpět?

Nic si prosím Tě nepřebírej a objednávku zruš. Ušetříš si minimálně nervy a peníze.

• Citovat
  • Upravit
smolinda
28.8.12 17:37

Mockrát díky za radu, obědnávku jsem zrušila tak doufám že už nebyla odeslaná a i kdyby ano tak to nezaplatím a nechám poslat zpět! díky

• Citovat
  • Upravit
zelinda
28.8.12 18:55

Moc děkuji za Vaše řádky.

• Citovat
  • Upravit
klarau
28.8.12 20:15

Objednávku jsem taky zrušila a přesto mi přišla sms že mi zítra česká pošta doručí balík :pocitac:,takže neotvírám!!!

• Citovat
  • Upravit
jo1zl
28.8.12 21:22

pozor!

:lol: Lidi neblbněte, to tak lehce vyděláváte prachy že je vyhodíte za,,nesmysl''? Být hubený je sice pěkné ale tabletama ještě nikdo nezhubnul, chce to omezit chutě a začít se hýbat. To by nebyl tlustý ani jeden doktor kdyby to šlo jen tabletama. Podvodníci vymýšlejí stále nové zázračné přípravky a zneužívají touhy lidí být hubení…

• Citovat
  • Upravit
4200535
29.8.12 15:54

Jsem asi jedna z těch, co si myslela, že zhubne.
Chci přípravek vrátit a chtěla bych vědět, jestli máte někdo tuto zkušenost a jak to dopadlo. Na dotaz u distriburota jsem se dověděla, že mám přípravek poslat do Waršavy a popsat, jak jsem přípravek užívala a co dělala a nedělala.
Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.8.12 16:14

4200535

Podívej se po mých příspěvcích, popisovala jsem to mnohokrát. Zkus asi 20 stránek dozadu, možná víc. Je to skutečně nutné vrátit do Varšavy.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.8.12 16:17

4200535

Adresa, kam to poslat, je na stránce 50.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková