Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Takže shrnu - stačí mít cokoli, to označit jako doplněk stravy, splnit ohlašovací povinnost Ministerstvu zdravotnictví a už je možné prodávat a podnikat! Je vůbec někdo kompetentní posoudit zdravotní dopady a účinky preparátu, když ne Státní zemědělská a potravinářská inspekce?
Bessi, devce zlate, na tebe jsem se tady navzpominala moc. Jsi jedina, ktera vse dotahla do konce a plni slib, ze nam da vedet. Jiste jsi diskuzi cetla a tedy vis, ze jsem take uspela s reklamaci, az na to postovne. Ale to jsem nechala plavat.
Prectu si vse az zitra, mam tu navstevu s malymi detmi a ted tady pisi temer potme, jen abych malou vnucku neprobudila. Maji k dispozici muj pokoj s pocitacem. Zdravim te a jsem moc rada, doufala jsem, ze stale do diskuze nahlizis.
![]()
Kruci, kdybych tušila, že je tady diskuze o tom šuntu, tak bych nemusela vyhodit 790Kč. Takhle mě ty „úžasné“ výsledky při hubnutí přesvědčily, že to stojí za zkoušku a objednala jsem naštěstí jen jednou balení, třebaže mě hned přesvědčovali, ať vezmu aspoň 2. Teď bych si za vlastní naivitu nafackovala.
Nic si z toho nedělej, vrať a reklamuj. Nedej se. Návody najdeš v této diskuzi.
A neverte podobnym neslmyslum. Vsimnete si ze cela jejich diskuse je zfalsovana - je tam porad to samy, jen se automaticky obnovuje datum a kdyz tam neco napisete sami, tak se to „zobrazi“ jen Vam a na chvili… staci si pak ty stranky spustit v jinym prohlizeci a uz tam Vas prispevek neni…
Omlouvám se, ale opravdu nedokážu pochopit hloupost lidí, kteří si něco takového objednají
…zkuste zapnout mozek a popřemýšlet nad tímto příkladem…100 kilový člověk na typické české stravě, který si ve volném čase válí šunky u televize, začne pojídat tyto pilulky, aniž by změnil své návyky(jak reklama slibuje.) Myslíte, že lze takhle zhubnout(zdravě!)?? Naopak, takový rychlý úbytek váhy mu akorát zdraví zničí a to nemluvím o JOJO efektu…Uvědomte si, že žádné takové zázračné pilulky prostě NEEXISTUJÍ. Je to jen podvod. Kdyby existovaly, lékaři by je předepisovali obézním lidem a nemuseli by provádět bandáže žaludků atd.....Bez pestré stravy a přiměřeného pohybu nikdy zdravě nezhubnete, tak se prosím proberte. ![]()
Ahojky, dnes jsem si už asi po 10té pročítala reklamu na hubnutí a musím říci, že jsem byla vždy na váškách, já osbně chodím k výživovému poradci jím pravidelně 5× denně a týdně shodím v rozmězí 0,5-1kg, takže řeči o rychlém úbytku váhy mě byly podezřelé. Je to trošku časově náročnější, ale finančně to téměř nepoznáte a hlavně to funguje. Protože jsem šťoura, položila jsem do jejich diskuze dotaz na jojo efekt a jaké jsou zápory, vždy se příspěvek vytratil:-) Pak jsem narazila na tuto diskuzi a ejhle vidím, že jsem jednou z mála, které se čekání vyplatilo:-) Ale chápu ty co si to objednaly. Vím, že není jednoduché poprat se s kily navíc a že to chce velice silnou vůli, proto se nedivím, že spousta lidí do toho jde a doufá, že tomu opravdu tak bude a rozhodně bych netvrdila, že se tito lidé válí u televize a cpou se a spoléhají na piluli - toto je přežitek. Je to spíše beznaděj, když se snažíte a místo kil dolů ještě naberete, tak by jste zkusili cokoliv. Takže holky nic si z toho nedělejte, zkuste pořádného výživového poradce, budete si doma vařit a chystat na druhý den, ale výsledek je zaručený a brzy si na změnu v jídelníčku zvyknete, i lehké jídlo může chutnat výborně:-) a nálada se vám zvedne hned jak začnete ztrácet na váze. Jo a cvičení: jsem celkem pecivál, mám sedavé zaměstnání, chodím cvičit jednou týdně a přesto to funguje, přidáte-li cvičení půjde to ještě líp:-)
Jinak bych vám všem chtěla poděkovat za tuto diskuzi a hlavně bessi, že to dotáhla do konce. ![]()
Ahojky, samozřejmě i mě je jasné, že zázraky se nedějí a taky jsem přiznala, že kdybych myslela, že to vůbec neobjednám
. Vždyť ta jejich reklama je prostě fantastická a určitě ji vymyslel chytrý člověk. Ale mám vztek, že se někdo pakuje na lidské hlouposti a našim mocipánům je naprosto lhostejné, že peníze jdou mimo republiku, že firma nevystavuje doklady, tudíž by mě zajímalo jak platí daně, slibuje něco, co evidentně nefunguje a nikdo není ochoten zakázat klamavou reklamu
A že to nemůže nefungovat je jasné po zralé úvaze i člověku s průměrnou inteligencí
Nás prostě ovlivnila reklama
, to je ten první moment, kdy Vás dostanou, že nabídka se již nebude opakovat a platí jen ten jediný den. Ještě jsem na inspekci poslala dotaz, zda byla udělena nějaká sankce za prodej nepovoleného výrobku, ale zatím žádná odpověď. Je fajn, že si to firma hned po kontrole vyřídila a vše je v naprostém pořádku
Tak to je to naše krásné, malé Česko. ![]()
A ještě na nás každý den skáče jejich reklama v různých podobách. To se penízky kutálejí ![]()
Zeny dakujem vam
po precitani si tej uzasnej reklami ktoru mi vyhodilo na pokeci
som bola absolutne nadsena..teraz vsak plne rozumiem vete : ked znie nieco prilis dobre urcite to pravda nebude hh drzte sa
![]()
S odstupem několika dní si uvědomuji, že můj příspěvek zní, jako by byl namířen se vší ironií proti bessi. Teď mě to mrzí. Tak jsem to nemyslela. I já si velmi vážím toho, že bessi jako jedna z mála dotáhla svůj boj až do konce. Škoda jen, že navzdory všemu, co je do očí bijící, to nebyl konec vítězný. Tedy ne pro nás - obyčejné spotřebitele… Holt, opravdu - malé Česko… Takže, bessi, dík za nás za všechny!
Vůbec jsem to tak nebrala
Já sama jsem silně rozčarovaná z výsledku, inspekce nebyla schopna (já spíše říkám ochotna) cokoliv měnit ani postihovat ani zakazovat. A to je strašně smutné ![]()
Holky, nečetla jsem celou diskuzi, ale zkusím přispět taky trochou do mlýna ![]()
Nikdy jsem nebyla tlustá, to néé, ale od jakživa jsem toužila po „dokonalé“ postavě a vyzkoušela toho hodně. Ale nebudu lhát, nejsem typ co by nebyl schopen zvednout zadek a fyzicky cvičit, no, dřív to bývalo lepší
A taky nesnáším takovou tu klasickou českou nezdravou kuchyni, mastné, vepřové.....ale miluju a jím na kila sladké, čokoládku…
K věci…jen chci říct, že jsem teda nikdy nezkoušela tady ty přípravky jak píšete, ale doplňky určené pro sportovce, fitness na podporu odbourávání tuku při cvičení a můžu s čistým svědomím říct, že to funguje! Jen se musí cvičit, to je logické, ale cvičení má pak daleko větší efekt a výsledky jsou vidět daleko dříve
Dají se objednat ze zahraničí, největší výběr mají v USA ![]()
A co si ještě vzpomínám, že jsem kdysi zkoušela Lipoxal a teda brala jsem více tabletek najednou, ale teda hlad jsem pak rozhodně neměla, zelený čaj (hlavní účinná složka) na mě působí na 1
Ale to taky není moc řešení, spíš jen na začátku diety pro ty, které jedí až mooc
Pravě jsem si to obědnala a hnet se to pokusím zrušit. děkuji všem kteří mě otevřeli oči. skvělá diskuse
Jarko, zrušení objednávky je u této firmy zřejmě dost těžké. Jak jsem pochopila z mnohých zdejších příspěvků, firma zrušení neakceptuje. V každém případě jim nějak NAPIŠ (mailem, SMS), že to rušíš. Pokud možno okamžitě. A pak zásilku vůbec NEPŘEBÍREJ! Ať jim to pošta vrátí zpátky…