Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
drzatanu
5.8.12 03:31

díky všem

Také jsem objevila reklamu na Weight Loss a přiznávám, chtěla jsem si prášky objednat. Tisícikoruna mi zase nepřipadalo tolik, pokud bych dosáhla alespoň polovinu ze zaručeného měsíčního úbytku, slibovaného reklamou. Díky Googlu jsem si našla tuto diskuzi a ejhle, za peníze si raději nakoupím zeleninu a ovoce :) Takže ještě jednou - DĚKUJI VŠEM kteří se zde podělili o své zkušenosti. :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
drzatanu
5.8.12 03:42

díky všem

Také jsem objevila reklamu na Weight Loss a přiznávám, chtěla jsem si prášky objednat. Tisícikoruna mi zase nepřipadalo tolik, pokud bych dosáhla alespoň polovinu ze zaručeného měsíčního úbytku, slibovaného reklamou. Díky Googlu jsem si našla tuto diskuzi a ejhle, za peníze si raději nakoupím zeleninu a ovoce :) Takže ještě jednou - DĚKUJI VŠEM kteří se zde podělili o své zkušenosti. :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
drzatanu
5.8.12 03:42

díky všem

• Citovat
  • Upravit
dandan
5.8.12 03:47

Presne tak-radšej pohyb na čerstvom vzduchu

• Citovat
  • Upravit
19
5.8.12 08:18

Zázraky se opravdu dějí jen výjimečně!

Včera v noci jsem napsala příspěvek na web firmy kšeftující s weight loss. Do rána zmizel a všechny předchozí příspěvky pějící na něj ódy byly v datu náhle o jeden den mladší… 8o
Nevzdala jsem to, napsala jsem dalších pár řádek. Možná - kdybychom se takto snažili všichni ze zdejší diskuse, tu a tam by něco na stránkách uvízlo a nenachytali by se další…
Pište své zkušenosti :cert: také na:
 www.agn.medicalnewsreporter.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
5.8.12 08:47

LibLib

Věř mi, že by tam neuvízlo nic. To není skutečná diskuze, tam se mění jen datum a den u příspěvku a to dělá automat. Oni se nenamáhají ani pozměňovat jména. Na to naletí jen ten, kdo je na té diskuzi poprvé, také jsme to vyzkoušeli. Vše je jen podvod. Naletět můžeme každý, ale podruhé už ne!!
Snažit se psát na tu druhou diskuzi je jako mlátit hlavou o zeď.

• Citovat
  • Upravit
19
5.8.12 09:05

Kadala

Ano, je mi jasné, že tam kritiky nezůstanou dlouho. Pochopila jsem podvodný záměr jejich „diskuse“. Ale když se tam podíváš teď, najdeš na samém konci můj text. Dokud tedy diskusi nezruší úplně nebo nezmění systém vkládání příspěvků, vždy je možné aspoň na chvíli varovat…
Jinak s Tebou souhlasím. Napálí se každý jen jednou… Ale i na tom se tahle podloudná firma pěkně napakuje. Štve mě nemorálnost takového podnikání.

Příspěvek upraven 05.08.12 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yw
5.8.12 10:44

Právě před chvílí jsem se chystala k objednávce výše uvedeného přípravku na hubnutí Weight Loss, ale ještě před tím mě napadlo si na netu vyjet jméno údajné dietoložky paní Beáty jandové…jméno tohoto znění ve spojení s dietami, nikde na netu není, její živnost na prodej a distribuci byla v Brně zrušena, evidence v registru dlužníků, navíc…i to mě zajímalo…nikde není uvedena adresa místa firmy…chtěla jsem tablety pro muže, který sice od mala sportuje, ale začíná mu růst bříško, přestože opravdu maká,,, tak jsem mu chtěla malinko touto formou, pomoci..internet je mocný, takže po zjištěných informacích, už není třeba cokoliv komentovat…Zázraky existují, ale jen pomocí naší vůle, nikoliv preparátů různých forem…:-)

• Citovat
  • Upravit
džeky
5.8.12 13:54

LEŽ JAKO VĚŽ

CHci upozornit všechny, kdo chcete hubnout s weight loss, prosím nedělejte to, jsou to vyhozené peníze, místo, abych hubla tak jsem ještě přibrala a to za 14-dnů 2,5 kg, opravdu jsem se omezovala v jídle, momentálně jsem psala na meil distributora pro ČR a žádný taký meil neexistuje, jsou to darebáci, kteří si takými podvody plní kapsy. Nevím proč se nedržím svých jídel při, kterých jsem zhubla za 15-měs. 32kg z 96kg na 64kg, ale přestala jsem kouřit a 12kg mám na sobě. Stratila jsem tu pevnou vůli, proto potřebuji někoho kdo se přidá ke mně a pustíme se do toho spolu, tady mám své kamarádky, ale ty nemají výdrž.....moc…moc..vás všechny zdravím :mavam: Maruška

• Citovat
  • Upravit
džeky
5.8.12 14:10

LEŽ JAKO VĚŽ

CHci upozornit všechny, kdo chcete hubnout s weight loss, prosím nedělejte to, jsou to vyhozené peníze, místo, abych hubla tak jsem ještě přibrala a to za 14-dnů 2,5 kg, opravdu jsem se omezovala v jídle, momentálně jsem psala na meil distributora pro ČR a žádný taký meil neexistuje, jsou to darebáci, kteří si takými podvody plní kapsy. Nevím proč se nedržím svých jídel při, kterých jsem zhubla za 15-měs. 32kg z 96kg na 64kg, ale přestala jsem kouřit a 12kg mám na sobě. Stratila jsem tu pevnou vůli, proto potřebuji někoho kdo se přidá ke mně a pustíme se do toho spolu, tady mám své kamarádky, ale ty nemají výdrž.....moc…moc..vás všechny zdravím :mavam: Maruška

• Citovat
  • Upravit
Kojak
5.8.12 22:18

Urááá

Tedy lidičky to je počteníčko. Hm i já byť na takové reklamy nevěřím jsem dnes usedl a objednal!. Přesně jak jsem zde četl i můj příspěvek na jejich adrese po necelé hodině zmizel?. To už jsem byl po telefonickém kontaktu informován, kdy tablety dorazí… Jak jsem tu pohltal vaše řádečky poslal jsem na to jejich telefonní číslo zrušení objednávky. Snad to dopadne… zatím se neozvali… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
19
5.8.12 22:40

Kojak

Výborně, další duši jsme přetáhli z lopaty podvodníků a ušetřili působení velmi drahého placeba!!! Pokud jsi nezaplatil převodem z účtu, není nic jednoduššího, než si balíček zkrátka vůbec nepřevzít a nechat ho poslat zpět. Nakonec - dal jsi jim vědět, na zrušení objednávky máš právo. Radši si za ty peníze kup zeleninu a nahraď jí veškeré přílohy. Z vlastní zkušenoti vím, že tohle docela funguje. Není to sice takový zázrak, jaký nabízí weight loss, ale je to dozajista zdravější a jistější… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
5.8.12 23:24

LibLib

Správně :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mirka11111
6.8.12 07:31

Zdravím, tak jsem se nechala nachytat, kdybych našla tuto stránku dříve, nikdy bych si přípravek nekoupila, skutečně žádné změny, váha pořád stejná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Michal1919
6.8.12 08:53

Weight loss

Je to super za první týden jsem nabral 2,5 kg, přípravek mi došel na dobírku bez faktury a bez kontaktu na prodejce a tak nevím po kom mám požadovat vrácení peněz. Zjištění že jsem skutečně pitomec je ale k nezaplacení. Michal

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková