Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
švas
29.7.12 23:18

vrácení peněz...

Ahojte všichni,

3 týdny beru přípravek a ubytek 0.Poslala jsem dotaz, jak mám postupovat, když chci přípravek vrátit, jak jsem si ještě při objednávce potvrzovala poslali mi toto.viz níže. Určitě to pošlu na Obchodní inspekci…Švas

*Vážená paní,
hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení zakoupeného výrobku. Balení by mělo být
odesláno na adresu:
Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
 Polsko

Je nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik informací: proč výrobek nesplnil očekávání,
způsob užití výrobku, stručný popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.
Rádi uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po kúře, aby bylo možné ověřit předložené
informace.
Prohlášení by mělo obsahovat osobní údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním převodem a
Váš ruční, výrazný podpis.
Pokud je balení zavřené, peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud je balení otevřené nebo prázdné, posouzení reklamace
bude trvat delší dobu.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@activefoodsupplements.com

S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Zákaznické centrum
Tel.: 228 880 736*

• Citovat
  • Upravit
Eliška Božetěchová
30.7.12 14:42

Dobrý den, čtu si tady vaše stížnosti, chtěla bych vám navrhnout podat stížnost na tuto firmu na ČOI v e-podatelně. Není nic lehčího než to zkusit. Tímhle nic nezkazíte, já s nimi nemám žádnou zkušenost, ale myslím si, že ten kdo se napálil, by tak mohl pomoci nám ostatním, aby se to nestalo i nám. Tak nad tím popřemýšlejte :)

• Citovat
  • Upravit
Andaa
30.7.12 16:36

Lživé informace od počátku

Mně bylo zděleno, že za 990,–Kč je to tak na 2 týdny a musím si doplatit na měsíc, pak když jsme se dohodli na měsíc nevím jak mě přesvědčil po telefonu na 2 měsíce. Po dohodě s manželem jsem to po 5 minutách chtěla zrušit a ono telefon nikdo nebral, na email jsem napsala, že nemám zájem a odpověď žádná…pak jsem najela na Google a co nevidím…Polsko, okamžitě jsem řekla dobírku nepřebírat!!! Nikdo nic nereklamuje a ani mi nehubuje a já mám dobrý pocit. No a po přečtení těchto příspěvku dvojnásob…Apropó dnešním dnem se měli léky cenově zvednout…myslím, že nemusím psát dále… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hanka965
30.7.12 18:04

Podvodníci

Tohle je naprostý nesmysl a podvod na lidi!! Po výrobku mi bylo po 20 ti minutách nevolno a když jsem jej chtěla vrátit, tak prodejce nekomunikuje, peníze nevrátí a odkáže vás na nějakou adresu do Polska, protože toto svinstvo je z Polska. Jsou to podvodníci a na webu na ně už lidi chystají žalobu a podmět ČOI. Nenechte se napálit, protože ty neuvěřitelné reference co mají na stránkách si píšou oni a negativní(pravdivé) ihned mažou! Jediné po čem jsem kdy zhubla a nebylo mi po tom na zvracení byl spalovač tuků Pyrolis, který naopak můžu z vlastní zkušenosti doporučit.

• Citovat
  • Upravit
vejkasmejka
30.7.12 19:09

pre všetkých

Nie len v Čechách osiera táto poľsko-česká firma, ale takisto aj na Slovensku! POvedia, Vám, že máte záruku peňazí, ak neschudnete a napokon sa nejdete dopátrať kam tie lieky poslať,,,v dobrej viere ich pošlete na adresu z ktorej vám prišli, ale to je len prepravná spoločnosť. A peniaze aj tak neuvidíte. S touto firmou ani jej výrobkami nechcsite mať nič spoločné,,,žiadne Weight loss, je to hlúposť, dokonca som ešte aj pribrala!!! Ale ja to tak nenechám!

• Citovat
  • Upravit
aknel4
30.7.12 23:59

JE NÁS SPOUSTA CO JSME NALETĚLI

Náhodou jsem se dostala na tuto stránku a vidím, že je nás opravdu hodně co jsme naletěli. Zatím jsem sledovala diskuze k tomuto přípravku na PODVODNÉ FIRMY-kolonka ZDRAVOTNICTVÍ. Je nás tam hodně co jsme naletěli. Nahlédněte a posuďte zda by nebylo vhodné se spojit a nějak to spoečně řešit. :,(

• Citovat
  • Upravit
bakul
31.7.12 11:13

Weight Loss

Díky…jsem si to mále objednala..ještě že existují diskiuze kam píší snad lidé co mají zkušenosti své a nejsou placeni od toho aby psali dobré hodnocení a recenze. tak jsem ušetřila..díky :D jestli to na někoho opravdu zafungovalo prosím o vzkaz..a také by mě zajímalo zda vracejí opravdu celou částku jak píší v reklamě když nehubnete

• Citovat
  • Upravit
bakul
31.7.12 11:15

No super :? a ještě je to z Polska..tam poslední dobou není snad bez problému nic…co je závadné je poslední dobou z Polska-:( ještě že jsem taky nenaletěla..díky za vaší zkušenost

• Citovat
  • Upravit
bakul
31.7.12 11:23

:( po přečtení zkušeností viz text dole jsem ráda, že jsem to neobjenala a peníze nevracejí-:(

• Citovat
  • Upravit
8
31.7.12 17:18

Nevyzvedla jsem zásilku

Dobrý den všem.
Já už sem psala kdysi cca před 4 měsíci, také jsem naletěla, ale naštěstí našla tuto diskuzi dříve, než balíček přišel. Nevyzvedla jsem si ho a dodnes mě nikdo nekontaktoval, takže pokud jste si i vy rozmysleli nákup, i tohle je jedno z řešení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
31.7.12 19:24

bakul

Já vracela prázdnou krabičku, k tomu ostrý dopis s odkazem na jejich sliby, a po 14 dnech mi vrátili 881,–Kč ze 990,–Kč, které jsem platila. Srazili si 109,–Kč za poštovné. Vrátit by však měli všechno, protože dle jejich reklamy poštovné neúčtovali.
Misí se to však opravdu poslat na adresu do Polska a uvést číslo účtu, jiným způsobem peníze nevracejí.

• Citovat
  • Upravit
miska11111
1.8.12 21:32

tady jsem to nasla take

http://sln.weightlossc.com

ale neverim toho nesla by jsem do toho jakmile clovek necvici a neji tak jak ma tak ma smulu podle me

• Citovat
  • Upravit
martina vesela
1.8.12 23:02

nazor

Taktiez som sa pokusala napisat svoj nazor na tento „zazracny produkt“… moj prispevok bol na chvilu uverejneny, ale na druhy den tam uz nebol, preco asi? :) Je to absolutny nezmysel, ak si precitate tie ich prispevky z diskusie, trosku lepsi pozorovatel uz na prvy pohlad zisti, ze prispevky pise jedna a ta ista osoba. Styl pisania, formulacia viet, ziadna gramaticka chyba… mohla by som pokracovat veselo dalej. Osoby, ktore su odfotene v ich prispevky su nekontaktovatelne, pretoze maju vymyslene mena (slovenske mena, osob s tymto menom moze byt v pohode 20 aj viac). Maju to velmi dobre vymyslene :)… uplne suhlasim s nazorom, ze ak sa clovek nehybe a nezmeni jedalnicek, nic nedosiahne. Ja som skusila jumping a vrelo odporucam, zlepsi sa kondicia, i ked pocas cvicenia mam pocit, ze nevydrzim cvicit do konca :) Vela zdaru a neminajte peniazky na sikovne marketingove tahy neserioznych spolocnosti. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
2.8.12 07:28

Všem

Jsem ráda, že se tu objevila řada nových rozumných lidí a jejich názory převažují. Díky za to. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
nikinkira
2.8.12 22:02

Nebudte smiesna a nepropagujte blud, ak niekto začne jest pravidelne a aspon minimalne upravi stravu 4 kg schudne bez problemov aj bez zazračnych tabletiek. Myslim ze ten produkt sa prezentuje sam 14 kg za 4 tyzdne??? fakt nebudte hlupe ovce čo skočia na vsetko. dajte radsej 40 eur osobnemu trenerovi ktory vam vypracuje jedalnicek a chodte si večer namiesto telky zabehat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková