Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pekr
1.7.12 22:17

Psano pro slun, ale i pro ostatni

• Citovat
  • Upravit
2990
2.7.12 07:39

Díky docela se pořád bojím… :x Když je to neviděsilo, to co jsem jim řekla… 8o a jak nato poštovné jdou vyčůraně to je něco…jinak pro všechno co chtěji zhubnout…Držím Dukanovu dietu od 22.6.12.a do dnes mám dole už 4 kila… ;) opravdu to funguje, nic mi nechybí, jsem spokojená a cítím se skvěle.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
2.7.12 10:18

Slun

Nech to plavat a neboj se. Povedlo se to spoustě lidí a nikdo nenapsal, že by s tím měl problém. Jsou to skutečně podvodníci a ti hned k soudu neběhají, žalovali by sami na sebe. Však tam poštovné být nemělo, tak co chtějí zpět? Tím se můžeš ohánět stále, tablety jsi nepřebrala, ztrátu nemají.

• Citovat
  • Upravit
1
3.7.12 11:55

také jedna potrefená

Weight Loss jsem užívala skoro měsíc - a NIC. Žádný úbytek na váze ani na cm. Naopak utvořily se mi svědivé boláky po zádech a končetinách. V dobré víře ve zlepšení jsem užívání přerušila až po 3,5 týdnu. Vrátila jsem poštou nedobraných několik tablet na aresu odesilatele, ale přišla mi zásilka zpět, že musím reklamaci uplatnit do Polska. Jaká je tedy slibovaná 60ti denní záruka vrácení peněz při nespokojenosti s přípravkem?
Máte někdo podobnou zkušenost s vrácením přípravku? Alergická reakce je můj problém, ale přesto jsem vydržela užívat a nezhubla ani deko, myslím že by měla firma dostát nabízené garanci vrácení peněz.
Poslala jsem e-mail s dotazem na propagační oddělení jak pokračovat v reklamaci a odezva zatím žádná.
Asi oželím vyhozených 1000,–Kč a nebudu dále utrácet za poštovné. Holt za blbost se platí.
Pokud se dodatečně firma ozve, dám zde vědět o nápravě.
skypajda :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
3.7.12 15:38

skypajda

Nenech to tak, to bys udělala ještě větší chybu. S tím počítají. Opravdu se musí poslat všechno s průvodním dopisem do Varšavy. Všechno najdeš v diskuzi, můžeš jet jenom po mých příspěvcích nebo příspěvcích bessi.
Hlavně nezapomeň napsat do dopisu číslo svého účtu, napiš i problémy a požaduj celou částku vrátit. Odvolej se na jejich reklamu, těch 60 dnů od přijetí zásilky platí. Pošli to doporučeně, ať máš doklad. Stojí ti to určitě za ty peníze, co dáš navíc za vrácení v bublinkové obálce.

• Citovat
  • Upravit
renault
4.7.12 09:49

Ahojky pokud si to nevyzvedneš tak ti pošlou email, že pokud to nechceš tak budeš platit kolem 100Kč penále.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.7.12 10:31

renault

Jsi první, který něco takového píšeš. Moc tomu nevěřím, strašit můžou vším, co je zrovna napadne. Pravda může být stejná, jak účinek tablet Weight Loss.
Ty jsi sem nechodil, proč až teď? Jakou zkušenost jsi udělal ty osobně?

• Citovat
  • Upravit
2990
4.7.12 22:05
@renault píše:
Ahojky pokud si to nevyzvedneš tak ti pošlou email, že pokud to nechceš tak budeš platit kolem 100Kč penále.

mě zrovinka teda poslali toto,ale moc to jako penále nevypadá,jdou nato pěkně vychcane…
Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o koupi přípravku na hubnutí Weight Loss.
119,–kč
Massive Dynamic Ltd.
Raiffeisen bank Číslo účtu 6564425001/5500
Iban CZ5255000000006564425001
Swift/ bic RZBCCZPP
Jako variabilní symbol uveďte prosím číslo telefonu, které jste uvedli do objednávky.

Těšíme se na Vaši objednávku.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@activefoodsupplements.com nebo 228880736
S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Active Food Supplements
Tel.: 228 880 736

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
4.7.12 22:06

Nikde není napsaný, že to musím zaplatit, nikde není napsaný, že je to penále… :zed: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
4.7.12 23:00

Slun

Obojí je nesmysl, to co poslali tobě i to, co sem napsal renault. Vůbec bych se tím nezabývala. Tam každý z těch prodejců reaguje trochu jinak, což už samo o sobě nepůsobí věrohodně. Kdo z kupujících přitvrdil při vymáhání peněz nazpět, tomu to vrátili a žádný, kdo si nevyzvedl balíček, neměl zatím problém větší, než takovéto vymyšlené pohrůžky. A když je něco podvodné, nemohou se opřít o žádný prostředek, jak donutit zákazníka platit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
9.7.12 10:45

další pokračování

Už jsem asi v polovině užívání druhého balení přípravku WL - tedy je beru asi 45dnů to je 8neděl a mám dole 8kg. Nemám žádné problémy. Jím asi 3× denně, víc zeleniny a ovoce, nesladím, nemastím, maso jen kuřecí s rýží, nebo bramborem a všeho jen co nejméně - prášky mi ani víc nedovolí. Chodím na procházky a trochu se mi je podařilo prodloužit. Nevím jestli si mám WL přikoupit, jsem stále obézní, nebo přeci jen zkusit něco jiného. Už jsem si objednala CLA od Fitco a Obezin u Madony v Kroměříži. Moc jsem neušetřila a nevím jak to bude fungovat. Ale vliv téhle diskuse nezapřu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3
10.7.12 00:28

taky naivka

Nefunguje to, moc mě mrzí, že než něco objednám, neskočím na diskuzi o „zázračném přípravku“.
Vidím na diskuzi, že 99% z vás, naletělo, jako já.
Jediné řešení je, požadovat vrácení peněz a eventuelně podat hromadnou žalobu. Žel Bohu, podvodníkům, profitujícím na naší zoufalé touze zhubnout, zlepšit si zdravotní stav a podobně, se stále víc a víc daří nás oblbovat a ždímat z nás peníze, aby si za ně mohli užívat bezstarostné dovči a luxusní život… :cert:
Vážení, nenadešel konečně čas s tím něco dělat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.7.12 00:34

kadalo, S.O.S.

Ahojky, kadalko, napiš nám, potrefeným, prosím tu adresu do Varšavy, ať to rozjedem ve velkým.
A eventuelně další rady, jak na ty šmejdy,,, (sorry), ale slušněji ty grázly nejsem schopna nazvat. Díky, díky, díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
10.7.12 08:05

MICIMUTR

Tak naposledy pro všechny.
Adresa, kam vrátit tablety nebo prázdný obal z tablet je:
Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodszka 23

00-511 Warszawa
Polsko

Pošli to v bublinkové obálce, ať neplatíš velké poštovné, jako dopis je to levnější. Ale pošli to doporučeně, ať máš v ruce doklad. A musí to být do 60 dnů od koupě. Já posílala 1 obal (prázdný) a poštovné bylo 58,–Kč. Klidně jim v průvodním dopise napiš, že inzerují, že je to bez poštovného a že požaduješ vrátit celou částku. Mě vrátili 881,–Kč, ale těch 109,–Kč za poštovné a reklamaci jsem oželela. Také jim napiš o zdravotních potížích, které ti tablety způsobily, já je měla a už nikdy bych tyto tablety neužívala.
Nezapomeň jim napsat číslo svého účtu, jinak peníze nevrací než na účet, dopis podepiš. Oni tam tvé údaje mají už od objednávky tablet.

NEDOPORUČUJI nikomu, aby objednával další tablety, i když pisatelé ujišťují, že jsou pravé. Po zkušenostech, kdy nám sem chodí z té druhé strany a ujišťují, jak jim tablety fungují, nevěřím už nikomu. Tady jde skutečně o zdraví.
Přeji ti úspěšné reklamování. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
10.7.12 15:20

věřím vám všem

A už také vím proč máte pravdu. TAblety mohou být nebezpečné protože nikdo negarantuje jejich složení jako u tablet koupených v lekárně. Proto jsem udělala dobře, že jsem si koupila teď už něco jiného z lekárny. Jinak jsem asi měla kliku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková