Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj lidi, tak píšu, že dnes jsem po 5 dnes masivního průjmu a horeček okolo 40 C poprvé spala celou noc a jsem také poprvé bez teploty!!! Nepřeji nikomu z Vás ten pocit, že umřete. Teď v noci z úterý na středu jsem už dobrovolně sama říkala, že ať se už něco stane a je konec, třeba i se mnou, ale že už to nemůžu vydržet!!! Jo jo tabletky pro kočičky a pejsky vážně zabraly, opravdu zhubnete, ale na té krabičce by mělo být uvedeno, že min týden budete trávit Váš čas na toaletě s masivním průjmem a horečkami kolem 40 C!!! Lidi vážně to nekupujte, nepodporujte lidi, kteří vydělávájí na neštěstí druhých, nestojí to za to!!! Zdraví je nejcenější věc, kterou máme a to ostatní už vzdycky nějak dopadne!!! Jo a vzkaz pro Pekra - já určitě dám ty tablety na rozbor, pracovala jsem několik let na Ministerstvu zdravotnictví, chci se obrátit na televizi, aby varovali další, kteří to chtějí koupit nebo už to mají a používají a podám trestní oznámení!!! Budu ráda, když se ke mě přidáte! Jinak jsem teď na neschopence a čekáme na rozbor krve, moče, stolice, v po 18.6. mám kontrolu na infekčním v nemocnici na Bulovce a pokud mě lékařka nebude hospitalizovat, jako to chtěla včera, kdy mě přítel do nemocnice donesl, nemohla jsem jít ani po svých vlastních nohách, neměla jsem sílu, tak se obrátím na policii, na MZČR atd. Tak pokud do toho jdete se mnou, tak dejte vědět!!! Jo a modlete se za mě, ať to přežijí moje ledviny a neskončím na dialýze!!! A ještě jednu věc Vám tady lidi napíšu, jsem zdravotní sestra a vážím 60 kg, ani nevíte, jak jsem teď na sebe naštvaná, že mě vůbec napadlo začít jíst nějaké tabletky, v podstatě se ani nemůžu zlobit na ty, kteří to prodávají, oni mě to nenutili jíst! Zlobit se můžu jen sama na sebe, že jsem podlehla dnešnímu světu a chtěla jsem ze sebe udělat další marketingovou ikonu!!! Nesmysl!!! Jednu věc si ovšem říkám, mělo to tak být, všechno zlé je pro něco dobré a já věřím, že mi to už konečně otevřelo oči a že už žádné příště nebude!!! Tak si dávejte POZOR i Vy a radujte se z každé maličkosti, kterou Vám nabízí každý den, protože nikdo z nás neví, jak dlouho tady na tom světě budete!
Ahoj, také jsem naletěl
a rozhodl se, že zásilku nevyzvednu.
Nyní cca po měsíci přišel e-mail, že požadují uhradit manipulační poplatek 119,– Kč
Máte s tím někdo zkušenost?
Já jim nehodlám nic platit, po přečtení příspěvků je mi jasné, že se jedná o podvod. ![]()
Máte někdo podobný e-mail? Nebo jak z Vás dolují manipulační poplatky po nevyzvednutí?
Děkuji za informace
Ahoj preji Ti rychle uzdraveni a hlavne bez nasledku. muzes zjistit zda maji vubec povoleni a vsechny mozny povoleni k prodeji? dost by mi to usnadnilo praci a usetrilo cas.
Zensky ja vim ze se chcete libit ale jde jen o pocit. Ma pritelkyne vazi 80kg kdyz jsme se poznali mela o 15kg min a miluji ji porad stejne. jsme spolu 11let a nejaka vaha me nemuze rozhodit. kazdy jsme nejaky tak opravdu s opatrne s nejakymi pripravky. ted jsem byl v lekarne a maji tam podobny pripravek a to za nizsi cenu a hlavne vykulili na me oci a po kratkem rozhovoru si ode me pozadali o tyto stranky a nazev vyrobku. pry si ho objednaji a pusti se do nich za kazdou sebemensi chybu. tak jsem na to zvedavy.
Masaj
jak jsem psal mejlik mam stejny jako ty cekam do pondeli neodpovi, posilam doporuceny dopis a tim to pro me konci. ozvouli se znova davam, jak jsem jiz psal, celou vec pravnikovi a ten to da na prislusna mista
Hele js jsem ted zkoumala jejich stránky maji tam nekde obchodni podminky? já je nenasla… ![]()
Pekr - zkusím zjistit vše co půjde a dám vědět! Jinak máš pravdu úplně ve všem, on život není o tom kolik vážíme, ale tom jací jsme uvnitř a především co máme v hlavě! Já jsem bohužel měla nejspíš zatmění mozku, když jsem vůbec něco takového začla jíst!!! No uvidíme, jak to celé dopadne a na stránkách nemají nic, obchodní podmínky jsem také nenašla, musíme to nahlásit, aby nenaletěli další! Tak se opatrujte a držte mi pěstě, ať je moje zdravíčko v pohodě!
http://pk.weightlossc.com/terms.php tady jsou obchodni podminky,jste ztoho nekdo chytrej???já ne…je ale úpravda ze kdyz jsem ty tablety objednávala tak jsem nikde neodklikla ze stema podminkama souhlasim…
![]()
ahoj viete mi niekto poradit ako poslat spet tabletky? mam ich cele neotvorene dnes mi prisli no citam to tu a som zhrozena,,,aky mam napisat dovod ze ich chcem vratiti ked som ich nevyskusala? ci ako to mam urobit? dakujem za radu..monka2302@azet.sk napiste mi na emeil prosim,dakujem vam ![]()
Pro monka2811 - buď ráda, že jsi ty tablety nevyzkoušela a nedopadla zdravotně stejně jako já!!! Ten pocit, že umřu byl hrozný!!! Vykašly se na vrácení peněz, oni Ti je stejně nevrátí, budou mít zase milión výmluv a Ty budeš ztrácet svůj čas a další peníze! Člověk přijde v životě o víc, než o pár stovek!!! Hned jak se dám dohromady, tak to zvěřejním v televizi a nechám udělat rozbor těch tablet! Doufám, že se někdo z Vás přidá a nedopustíme, aby to příště někoho stálo třeba život! Dívám se na to i pozitivně, bylo to zkrátka ponaučení!!! Jen si teď říkám, že když to bylo pro kočičky a pejsky, tak snad mi nenarostou drápky a fousky:-)))))))))))))))))))
Tak mi to opět nedá a tobě ještě odpovím.
Neboj se vrátit tablety. Dej je s krabičkou do bublinkové obálky, doporučuji je poslat doporučeně, ať máš v ruce doklad a s průvodním dopisem. Vždy můžeš napsat, že máš známou, která je vyzkoušela a dopadla špatně po zdravotní stránce. Musíš napsat dopis ostře, ale jinak slušně. Nezapomeň uvést své číslo účtu, datum a podepsat se. Neboj se, že jim dáš číslo účtu, já to také vše uvedla. Jinou formou peníze nevrací. A posílá se to na adresu do Polska :
Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
Polsko
Jak sleduji, trochu změnili taktiku a přitvrdili, ale neboj se. Mě vrátili peníze do 14 dnů. Ale odečetli si těch 109,–Kč za poštovné. Teď mají možná těch vrácených tablet více, ale vrať je. Každý není v situaci, že může vyhodit jen tak 990,–Kč.
Jinak děkuji pánovi pod nickem pekr, který správně pochopil, proč jsem neustále zůstávala v diskuzi.
![]()
Ono se mi to dostalo do jednoho řádku. První číslo 23 je k ulici, směrovací je 00-511.
Lidi, našla jsem si, že firma není ani napsaná v obchodním rejstříku a sidlo firmy je mezi Madagaskaram a Afrikou…je to možný? to je strašný co se tady děje…až mi budou volat tak jim to řeknu a snad dají pokoj ![]()
Zdravim. volal jsem jednomu dost vysoko postavenemu znamemu z COI a bylo mi receno ze je nejjednodusi zpusob donest dany vyrobek k nim s tim ze je to zdravotne zavadne a oni se o vse potrebne postaraji, nejlepe by bylo i s lekarskou zpravou a to mam na mysli Tebe MACIK 20. moc se jim asi do toho nebude chtit, staci byt neodbytni a mas trvat na zapisu o prevzeti a zaprotokolovani Tveho duvodu proc zadas o prosetreni dane veci. dale mas uvest klidne tyto stranky a oni sami se pokusi VAS DAMY na nich kontaktovat. a hlavne je to nejrychlejsi cesta jak to dostat k hygienikum.
Pekr - dobře, moc děkuji, momentálně jsem až do pondělí 18.6. na neschopence, v pondělí jdu do nemocnice, promluvím s lékařkou a pak se obrátím na COI. Ještě jednou díky.
Jo a vzkaz pro KADALA - já také nejsem v situaci, že bych si jen tak mohla dovolit vyhodit 990,–, naletěla jsem a to se bohužel stává, jen vzhledem k tomu, že jsem málem přišla o život mi to připadá teď jako zanedbatelná částka a mnohem důležitější mi přijde, abych se uzdravila a abych varovala další i kdyby to měl být jen jeden nebo jedna!!!
A vzka pro SLUN - u nás je všechno možné, bohužel lidem je to docela jedno a je stále málo těch, kteří místo nadávání jednají:-))))
A jeste neco, Madalan kdyby nebyli lidi jako Kadala a je mi jedno zda tyto stranky jsou jeji ci ne tak by takoveto fora nebyli. A to vim o cem mluvim lidi prestante si,,jen,, stezovat a brante se. zacinam si pohravat s myslenkou ze ty prasky prece jen koupim a necham udelat rozbor. Otazka kolik z Vas pote vystoupi z anonimity a pripoji se?