Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
4.6.12 16:39

teki

Musíš napsat pořádný reklamační dopis doporučeně přes poštu, abys měla doklad a poslat to do Varšavy. Na to by ti měli reagovat. Když jsi posílala obal od tablet, napsala jsi k tomu dopis a uvedla své číslo účtu ? Jinak nic neposílají, jenom na účet.

• Citovat
  • Upravit
pamětník
4.6.12 20:52

Milé dámy,

jak jsem napsala dříve,ten Polský humus jenom lidem ničí žaludek.Je možné,že originální tablety z USA fungují,ale Poláci jsou podvodníci a naši distributoři také,musí přece vědět,že je to šmejd,ale stále ho nabízejí,ty,co ukazují,jak zhubly,zřejmě dostaly originál,aby tak nachytali ty druhé.Nemá cenu se na sebe zlobit,zlobit by jsme se měli na ty naše dovozce.Doufám,že mi peníze vrátí,nebo je můžeme dát do Černých ovcí,aby měli také negativní reklamu.

• Citovat
  • Upravit
Herroi
4.6.12 20:57

Odplata

Dobrý den všem.
Předem děkuji že takovéhle diskuse vůbec existují, od jisté doby co jsem také naletěl si vše takhle ověřuji. Ale jen tak mne napadlo co kdyby jste všechny poslali tak 10 fiktivních objednávek? Při poštovném 99 Kč je to bude stát 990 Kč a peníze mají fuč. Vaše vám to sice nevrátí, ale ten pocit oko za oko, zub za zub.

• Citovat
  • Upravit
kate35
5.6.12 07:42

Udělení negativního komentáře

Dnes ráno jsem narazila na tento „zázračný“ přípravek na hubnutí. Protože jsem těmto zázrakům nikdy nevěřila a komentáře na tránkách prodejce mi přišly podivné, tak jsem koukla i na tuto diskuzi a vidím, že jsem se opět nemýlila a potvrdilo se mi, že se jedná o další podvod, jak z lidí vylákat peníze. No schválně jsem jim na diskuzi vložila negativní příspěvek, tak jsem zvědavá, jak rychle bude smazán. Asi by opravdu stálo za to, dát podnět na ČOI. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.6.12 08:50

kate35

To totiž není skutečná diskuze. Tam nic nepřibývá, tam se jen mění datum a den vložení příspěvků. Jsou tam jen ty, které si vložili sami a ostatní je hned smazáno, ono je to ani nezajímá. Prostě je to celé podvod.
Teď změnili i vzhled reklamy, která všude naskakuje, stojí nohy na digit.váze, kolem naaranžován metr a zajímavé je, že tam přímo napsali, že se zhubne i bez cvičení. No na to se láká dobře.

• Citovat
  • Upravit
teki
5.6.12 10:46

Kadala

Já jsem jim posílala dopis a číslo z účtu,proto by mi nepřišlo těch 1707,5,– ale jestli z nich dostanu ten zbytek. Takže ten zbatek se mi přes email nebo telefon nepodaří? zkoušela jsem včera volat a nic.

• Citovat
  • Upravit
George 69
5.6.12 14:14

Tak jsem si to taky objednal, ale potom co jsem tady četl si pro to asi nepůjdu…
Asi to zůstane vždy jen o pohybu a pravidelném přísunu správné stravy… :)

• Citovat
  • Upravit
teki
5.6.12 15:42

Kadala

Tak dneska už jsem se tam dovolala a sama mi řekla,že to mám poslat a reklamovat,že nejsem spokojená s částkou co mi vrátili,že chci celou,tak jsem zvědavá,zítra to budu posílat. Už chci mít od toho docela klid,už to trvá přes měsíc.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.6.12 16:40

teki

Ano, přesně tak to měla i bessi a dorovnali jí to celé. Až na to, že si nechali těch 109,–Kč za poštovné. Tak snad budeš mít štěstí. O těch 109,–Kč jsem se sama také už nedohadovala.

• Citovat
  • Upravit
kate35
5.6.12 17:11

Tak vidím, že tato podvodná firma nezklamala a můj negativní příspěvek z dnešního rána je smazán! Snad si alespoň během těch pár hodin, co tam byl zobrazen několik potencionálních zájemců o tento „zázračný“ produkt ušetřilo své finance. Jsou to teda šmejdi!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.6.12 17:35

kate35

Nikdo jsme neviděli příspěvěk někoho, kdo tam napsal. Ten se zobrazil jen tobě. To už jsme měli také vyzkoušené. :mavam: Nikdo jiný ho nevidí.

• Citovat
  • Upravit
nellik1
5.6.12 19:48

Také jsem naletěla ale po přečtení diskuze jsem si zboží nevyzvedla. Vůbec žádný problém, nikdo mi nevolal, nepsal a ani jsem nemusela platit poštovné, jak jsem se tu dočetla.
Hodně štěstí a příště hodně opatrnosti… :D

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.6.12 19:54

Varování

Mají na nás nový trik. Teď přidali k reklamě ještě lepší lákadlo, cituji : „Zhubneš 1 kg denně, pokud budeš dodržovat jedno zvláštní, staré pravidlo.“
Nenaleťte na to, je to ten samý několikastránkový pokec.

• Citovat
  • Upravit
35777
6.6.12 09:21
Sama musite uznat, ze zhubnout kilo denne je nemozne, na to se fakt nachyta akorat blbec..
@Kadala píše:
Mají na nás nový trik. Teď přidali k reklamě ještě lepší lákadlo, cituji : „Zhubneš 1 kg denně, pokud budeš dodržovat jedno zvláštní, staré pravidlo.“
Nenaleťte na to, je to ten samý několikastránkový pokec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
6.6.12 10:13

pikola

Já snad píšu ty jejich reklamy ? Jak je vidět, stále se jim vyplácí jakékoliv triky. Jednu reklamu mají „Jak jsem zhubla 15 kg za 4 týdny a hned druhou "Zhubneš 1 kg denně“. A je to stále jeden a ten samý text i obrázky.
Co tě na tom tak popuzuje, že o tom píšu ? Tebe se to netýká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková