Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
31.5.12 19:59

gvenda

No jestli bereš ty polské tablety, tak si pouze zničíš zdraví. Ale je to tvoje věc. Jsi opravdu jediná na této diskuzi, která zhubla po těchto tabletách za týden 4 kg, my nezhubli nic, jen ty zdravotní potíže nás trápily. Myslíš, že tady všichni lžeme ? Co bychom z toho měli ?
Ale jestli těch 20 kg zhubneš, tak ti to budeme přát.

• Citovat
  • Upravit
Madalan
31.5.12 20:29

gvenda

Nic nedejte na blbé kecy!Moc Vám přeji ůspěch,ono to není jen v tabletách,ale je potřeba změnit životní postoj a Vy to dokážete :dance:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
1.6.12 08:18

pro Madalan

Moc děkuji za přání a důvěru v mé schopnosti. Musím ta kg shodit abych se vyhnula zdravotním potížím. Až prášky přestanou účinkovat na což jsem po čtení zdejších příspěvků už připravená tak můžu ještě prodloužit a zrychlit procházky. Asi na to určitě dojde. Ale opět jsem asi půl kg v tomto týdnu zhubla. Mám ty týdení cykly od středy. Nemám z těch prášků žádné potíže. NAopak všichni říkají jak dobře vypadám. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Madalan
1.6.12 15:33

No vidíte a o tom to přece je cítit se dobře a ve snaze neustávat.Určitě nejste sama,komu tablety zabraly,ale proč vlastně psát,když je vše v pohodě.A po urážkach některých diskutujicích,viz.Kadala :cert: se ani nedivím.Tak přeji krásné procházky a hlavně hodně zdravíčka. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
1.6.12 15:45

pro Madalan

Moc děkuji. Hlavně aby mě dobře nesly nohy. Brzo mi bude 70, ale to přeci dneska není žádný věk. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Madalan
1.6.12 15:57

Když si na změnu životosprávy zvyknete a přidáte trochu pohybu,tak žádné tablety potřebovat ani nebudete. :lol: A s Tím věkem máte naprostou pravdu i v 70 můžeme užívat života.Kdo se na svět mračí,ten si na vše jen stěžuje. :x Tak vykouzlit ůsměv na tváři a s chutí do toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.6.12 16:16

Madalan a gvenda

Vy dvě, dámy, jste tuto diskuzi asi vůbec nepochopily. Tady píšeme pouze proti tabletám Weight Loss, ne proti zdravému životnímu stylu. Kde jsem vás dvě urazila ? Mě i ostatním je jedno, jestli tablety užíváte nebo ne, pokud vám to tak vyhovuje, nemusíte nám to ani psát. Ale sem tam se tu objeví diskutující, kterým naše diskuze velmi vadí a přesně tam si vás po těch pár příspěvcích zařazuji.

• Citovat
  • Upravit
Madalan
1.6.12 16:24

Potrefená husa ........ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.6.12 16:33

Madalan

Ty sama jsi husa. Ty jsi mě jmenovala a proto jsem se ptala, to máš sklerózu ? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Madalan
1.6.12 16:55

Stačí si přečíst Tvé předchozí komentáře a reakce,každý rozumný člověk si zaťuká na čelo.Jó děvče na každého jednou dojde.Přejí krásný zbytek dne.A nezapomeň ÚSMĚV! :lol:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
1.6.12 17:05

pro Kadala

Vím o čem je řeč. Proto znovu píšu, že mi wieght loos tablety z Polska pomáhají, ale nestačí je jen konsumovat. Musím se snažit méně jíst a hýbat se i když se mi nechce. Mám dole další kg. Už nebudu psát. Není o už o čem.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.6.12 17:33

gvenda

Byla tady už řeč o tom, že originál tablety z USA skutečně pomáhají. Jenže podvodníci z Polska neprodávají tyto originály, ale údajně něco, co je pro pejsky. Takže je možné, že máš originál, kdoví. Pokud ti nedělají zdravotní problémy a hubneš, je jen tvoje věc, jestli je bereš.
My ostatní v této diskuzi jsme si s nimi užily své hlavně po zdravotní stránce. A byla tu děvčata, která při užívání chodila do fitka, sportovaly a také nic. Naopak, téměř každý si stěžoval, že naopak ještě přibral. Ani úbytek v cm nebyl. A to jsem se opravdu snažila, jíst málo, zařadit více zeleniny a ovoce. Měla jsem neustále chuť k jídlu a pociťovala hlad. Stejně to měla i jiná děvčata. Takže vím, o čem mluvím a jsem tu téměř od začátku, kdy se tato diskuze rozjela.
Madalan je nějaká zamindrákovaná, plná žluče, ta mi už nestojí za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Pralinka Alinka
1.6.12 17:56

Chci moc poděkovat především Kadale a Bess i dalším, které/ří zde popisují své zkušenosti a varují tak nás ostatní. :potlesk: Opravdu těch podvodů s přípravky na údajné hubnutí (a jinými účinky) je spousta, ovšem jen proto, že stále nacházejí odbyt. Když to nebudeme za hříšné peníze kupovat, nedáme jim šanci. V tom se snad shodnem. Nechápu, jaké podivné emoce sem zatahují dámy Magalan a Gvenda, ale o tom přece tato diskuse není. Přečetla jsem ji od začátku a DĚKUJU za ni! :lol:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
1.6.12 18:05

pro Kadala

TAkže jsou asi ty prášky dvojí? Měla jsem kliku a dostala ty co účinkují - mírní hlad a zlepšují náladu. Mám kamarádku a ta si je koupila už někdy v březnu a taky říkala, že měla po nich ještě větší hlad a spíš tloustla a tloustla. Sehnala je v nějaké slevě - jen za 500.-. Už je vrátila a dostala všechny peníze co za ně utratila. Už objednala něco jiného. Jsem zvědavá jak jí to bude účinkovat. Ale já zatím zůstanu u toho co mi vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.6.12 18:14

Pralinka Alinka

Děkují za uznání nám všem,které přispíváme a kterým jde jen o jedno - nenechat, aby naletěly další děvčata, aby rozeznaly včas nebezpečí podvodného obchodu. Zároveň také za zastání před pisatelkami typu Madalan. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková