Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ach jo.. tak koukám,že jsem další na řadě co jim na to skočila. Už milionkrát jsem říkala,že to v životě neudělám a stalo se.
Dneska jim to jdu poslat zpátky tak jsem zvědavá,ale bojím se,že mi to asi nevyjde ohledně vrácení peněz a jsem i zvědavá kolik to do Polska stojí a posílat to doporučeně už ani nemá cenu,viďte? Taky jak jsem četla,tak u mě vše stejné,ryché bušení srdce,bolest hlavy a hlavně vždycky mi po jídle bylo zle. Bohužel jsem to už brala týden,tak doufám,že se z toho brzy dostanu a taky přeju dalším,aby na to nenaletěli jako já. ![]()
Neboj se reklamovat. Napiš k tomu rázný dopis, požaduj vrácení celé částky a klidně vyjmenuj problémy, které ti tablety způsobily. Doporučuji poslat to doporučeně. Pošli to v bublinkové obálce v původním balení (krabičce).Např, za 1 prázdnou krabičku stojí doporučené poštovné 58,–Kč (podle váhy). To si snadno najdeš na netu kolik budeš platit, když si
připravený dopis předem doma zvážíš.
Posílá se to na adresu do Varšavy, která je na přiloženém lístku, který přišel s tabletami. Nezapomeň do dopisu uvést číslo svého účtu, bez toho by ti peníze neposlali a dopis samozřejmě podepiš. A musí to být do 60 dnů od zakoupení. ![]()
Dámy, zapomeňte na pohádkové pilulky a trýznivé diety. Řešení je mnohem prostší, než by jste čekaly. Tou správnou cestou je správná strava (nikoliv minimální strava založená na nedosatku jídla nebo prapodivných pilulkách). Důležité je to, co, jak a kdy jíte. CO: omezte konzumaci masných výrobků (případně kupujte od malých farmářů - maso z velkofarem je přecpané hormony podporující růst), část mléčných výrobků nahraďte rostlinnými (rostlinné mléko, jogurty, smetany atd. seženete v každé prodejně se zdravou výživou - neobsahují cholesterol + méně tuku), navyšte konzumaci zeleniny (především tmevě zelená zelenina lidem běžně v jídelníčku chybí, tj. brokolice, špenát, škála salátů, ale také chybí karotka atd…) a ovoce (zkuste za den sníst 500g různorodého ovoce a zeleniny), ořechy, alespoň část bílého pečiva nahraďte celozrnným (bílé pečivo bývá přesyceno tuky a cukrem), blý rafinovaný cukr nahraďtě hnědým (pozor, je rozdíl mezi hnědým cukrem, který se od bílého příliš neliší, a skutečně přírodním hnědým cukrem, který na rozdíl od rafinovaného neztratil cenné minerály), zbytečně nepřesolujte své jídlo (což samozřejmě znamená vyvarovat se jídlu z fastfoodů, které je bohaté na nežádoucí tuky a sůůůl), používejte kvalitní oleje (na smažení se však nehodí extra panenský olivový olej! můžete použít rýžový nebo řepkový z nemodifikovaných zdrojů). Důležitou součástí zdravého jídelníčku je číst si složení a vyvarovat se tzv. éček. Neznalcům doporučuji jednoduchý postup: čím méně éček, tím zdravější a poctivější potravina - to také znamená potraviny bez glutamátu, který má na lidské zdraví negativní vliv. Co se týče tekutin, skutečně pijte MINIMÁLNĚ 2 litry neslazených nápojů denně - vhodné jsou neslazené čaje (zelený čaj je nedocenitelný pro Vaše zdraví - vždy sypaný!!), ovocné štávy a pochopitelně voda. S alkoholem s mírou a pokud budete dodržovat tento plánek, ani pivo si nemusíte nijak odpírat (pokud nepijete několik kousků denně, pak si z něj odnesete minimálně trochu „Béčka“ a dobrou chuť). Povídačka, že dvě deci vína denně ku zdraví: ano, ale platí pro červené a skutečně jen dvě deci a pak už žádný alkohol)JAK a KDY: jídlo připravované z čerstvých potravin (typ na brambory: brambory vařené v páře si zachovají mnohem více draslíku než ve vodě), zkuste jíst pravidelně po menších porcích - tj. nemusíte si ubírat ani tolik z celkového množství jídla, jen je vhodné si to rozdělit. Nejpodstatnějším jídlem je snídaně, která vás zásobuje energiíí na půl dne. Večeři volte lehčí a min. dvě hodiny před spaním. Sacharidy (tj. sladké ovocné šťávy, ovocné džemy, sladké pečivo (kvalitní z pekárny - nikoliv balené pseudo-croasanty) spíše po ránu, bílkoviny vhodněší v pozdních hodinách. Vše, co mě napadlo, jsem napsala, tak už jen přeji dobrou chuť a zkuste si někdy vyjít eskalátory ![]()
Rada je to jistě kvalitní a dávám jí za pravdu. Ne pro každého však vyhovující. Ať už z důvodů finančních, zdravotních nebo věkových. Také nejsme všichni z Prahy nebo z jiného většího města a možná by se mnohý podivil, jak rozdílné jsou ceny potravinářského zboží a nejenom to, např. mezi Prahou a malým městem. V našem Tescu je zboží proti Praze daleko dražší, jak mi vždy potvrdí dcera, když přijede s malými dětmi na návštěvu a jde pro ně nakoupit.
Stejné je to s ovocem a zeleninou, všechno lepší je pořádně předražené. A to už i u Vietnamců.
a něco fakt účinného na hubnutí holky nemáte? potřebovala bych tak 10-15kg
Když balík nepřevezmu, pošlou ho nazpět? přebírat ho podle zákona nemusím…díky za odpověď
Ahoj i já naletěla! objednala jsem… naštěstí jsem si tété diskuze všimla asi 10 minut po objednaní
ihned jsem volala na číslo, které jsem vyčetla. Zvedla to paní, které jsem řekla, že chci objednávku zrušit, problém nebyl, řekla, že zboží ještě neposlaly a že prý z jakých je to důvodů, řekla jsem, že s finančních! Raději jsem jim poslala jěšte mail, který byl důraznější, chci aby to někde měli napsaný: že objednávku ruším, zboží i přes doručení nepřijmu a že nestojím o další kontaktování. Myslite, že to dopadne dobře? I vám přeji hodně štěstí při reklamaci již zakoupeného bludu! ![]()
Pozor dnes mi přišlo ze Slovenska: Wakame nabídka,další útok na peněženky,hned jsem to smazala a nečetla
Dneska jsem to poslala a dala doporučeně jen 98kč,jinak by chtěli 230kč,tak snad to bude stačit. Účet všechno jsem tam napsala i to,že jsem v invalidnim důchodu,tak jsem zvědavá. ![]()
Tak ti přeji hodně štěstí. Kdyby ti strhli nějak moc, tak reklamuj dopisem znovu. Nedej se.
verunamaja - a ty se neboj, určitě to zrušili a nic nepošlou. Objednávka takhle včas se dá zrušit bez problémů.
Děkuji,snad to vyjde. Hlavně mi leze na nervy,jak tu reklamu vidím skoro celý den a jak s už tady píše,nejde s tim nic dělat,aby jim to člověk mohl zrušit.
@Kadala píše:
Rada je to jistě kvalitní a dávám jí za pravdu. Ne pro každého však vyhovující. Ať už z důvodů finančních, zdravotních nebo věkových. Také nejsme všichni z Prahy nebo z jiného většího města a možná by se mnohý podivil, jak rozdílné jsou ceny potravinářského zboží a nejenom to, např. mezi Prahou a malým městem. V našem Tescu je zboží proti Praze daleko dražší, jak mi vždy potvrdí dcera, když přijede s malými dětmi na návštěvu a jde pro ně nakoupit.
Stejné je to s ovocem a zeleninou, všechno lepší je pořádně předražené. A to už i u Vietnamců.
„Zázračné“ tabletky na hubnutí caralluma!
Reklama na ně je famózní, nikde se už ale nedočtete, že součástí užívání těchto „zázračných“ tabletek je pravidelné cvičení a dieta. Navíc obsahuje neskutečné množství kofeinu, takže po nich máte problémy se spánkem a kdo není kafař, tak jako nežádoucí projev budete mít silné bušení srdce. Tablety výrazně odvodňují (ostatně to je princip i dalších hubnoucích produktů), takže z kraje máte pocit, že opravdu hubnete. Stačí však doplnit tekutiny a vše je zase jako dřív. A mimochodem, bolí po nich žaludek a člověku je na zvracení. Čím to, že po světě pořád běhá tolik tlustých lidí, když přece s těmito tabletkami je tak snadné zhubnout? ![]()
A co bys řekla na to, že pejska, který váží 2,5 kg, krmíme metodou Barf ? Neměli bychom ho raději utratit, abychom ušetřili ? Kolik toho ten drobeček asi zbaští, co myslíš ? A kdybysme přestali jíst my, tak bychom také zhubli, že ? A nepotřebovala bych hubnout ať už s tabletami nebo bez nich.
Ale tobě bych je doporučila vyzkoušet, ať je ti také špatně jako bylo nám.
Ale jinak nevím proč to píšu, normálně bys mi nestála za odpověď. ![]()
Je to smutný,nedala bych to ani mým zvířátkům…Jednou jsen taky brala přípravek na hubnutí „EBS“ koupené v lékárně a výsledek 00000000, neměla jsem doklad o koupi.Nefungoval a navíc mi bylo zle od žaludku, ted´už jen ty vyzkoušené čaje.