Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Omlouvám se za tu snůšku ikon,ale nemohla jsem napsat ani ň.,počítač nechtěl.Včera jsem dost ostře reagovala na tu paní s nabídkou prášků,poslala jsem ji jinam a dneska jsem to taky nenašla.Doufam,že jste to některá z vás četla.Hlavně,že to asoň pár lidem pomohlo,o tom to všechno bylo. ![]()
navíc mohla koukat na počítač jen jako na TV a na nic nemohla reagovat,stává se to taky někomu z vás??????? a ještě mi naprosto z ničeho nic úplně spadne,to se mi taky nikdy nestalo
To nemá souvislost s touto diskuzí. To se prostě někdy stává, možná jsi klikla na něco omylem. Nejsem odborník na počítače, ale už jsem to taky měla. Pak mi to doma někdo zase hned uvede do chodu. Já mám doma lidi, kteří si s tím snadno poradí, já jen užívám vymožeností internetu.
Tak co kdyby jsi zkusila pro začátek ráno vstávat o půl hoďky dřív ? Abys měla čas v klidu si připravit snídani a najíst se. Na oběd už budeš mít hlad, že bys hřebíky polykala. Když ráno nejsi zvyklá snídat, nemáš chuť ani na oběd a nemáš ani hlad. Ale to je právě chyba.
![]()
Prostě si na to myslet a hlídat si to.Zajímavé lekce hubnutí jsou na stránkácch STOB.Já tam hodně věcí využívám a funguje to, mám dole 4 kila
Důležitá je i malá svačina, to pak není takový hlad a nesní se toho tolik.Málo a často funguje.
Děkuju,fakt dobrý!!!!!tak se tedy měj,když neumíš přijmout zprávu v ikonach.Mě bohužel nemá kdo poradit s počítačem,kousala jsem se s ním sama
a já myslela,že jo to tady úpřímný… ![]()
ahojky holky… tak já jsem naletěla a koupila si tabletky.. no a nic… už od listopadu jsem na redukčním jídelníčku, shodila jsem 10kg, ale teď se to už dva měsíce nechce hnout… tedy ta ručička váhy. Tak jsem neodolala reklamě… Napsala jsem na ty jejich stránky negativní recenzi a za chvíli to bylo smazáno. Jsem jen zvědavá, jestli vrátí peníze, jak slibují…
Ahoj všem.
I já předminulý měsíc naletěla, už jsem to tu psala a objednala jsem si po telefonátu hned 3 balení, ale naštěstí jsem našla tuhle diskuzi dřív, než balík došel a nevyzvedla si ho. Je to už skoro měsíc a nikdo mě nekontaktoval (neobtěžoval), tak si myslím, že už ani nebude…Píšu jen pro ty, které se rozhodli nepříjmout balík, aby se nebály. Ušetřite si starosti s reklamováním a poštovné, které nevrací.
Lidi jsem moc štastna ze jsem nasla tuto stranku a precetla si ji. zrovna ted to mam otevrene a chtela jsem odeslat objednavku ale po tomhle co tu ctu se radsi na to vykaslu a koupim neco dceri.Opravdu vam moc dekuji ze jste me presvedcili vsichni ze to je jen podraz a zdimacka penez ![]()
Na někom se to musí vyzkoušet. Přece to nebudou neotestované dávat psům a kočkám. Patřím mezi ty „blázny“ co si to objednali, ale ještě mi nic nepřišlo. Až to prubnu a zhubnu tak dám vědět. Doufám že nezačnu štěkat a drbat se nohou za uchem.
![]()
No vidíš, nějak to jde vymazat i s cizím příspěvkem. Ale to může jen někdo, kdo do toho vidí, sama si svůj příspěvek nevymažeš. Kdo založil tuto diskuzi ? Také se tu neobjevil. Kdoví jak to je.