Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky zdravím, baobabko ![]()
Jak to bylo děsný? Předpokládám, že úspěšný ![]()
S léty se netřeba trápit, změnit to nelze. A vzhled je m.j. i obraz duše. Kdo dobře žije a dobré přeje, tomu se to na vzhledu odrazí. ![]()
Přeji krásnou dobrou noc.
![]()
Jste šikulka. To já se musela párkrát spálit, než jsem se naučila hledat v diskusích. Pozdě, ale přece ![]()
Hezkou neděli !
![]()
Po zkušenostech na všechno hledám recenze a diskuze.Hezkou noc ![]()
Jestli Vás to zajímá, tak já mám dobré zkušenosti s Alli - to si člověk musí hlídat tuky v jídle, jinak se po…
A pak taky se sprejem Hoodia, ale ten se už u nás myslím nedostane. Byly nějaké problémy s registrací tohoto výrobku.
Hezkou i Vám ![]()
To jsem taky vyzkoušela a nevyhovovalo.Měla jsem velké problémy.Mě se osvědčil pohyb a trošku korigovat jídlo.Začala jsem chodit na Vacu Shape a po 10 návštěvách cca 3 kila dole,akorát že já potřebuju tak 15 ![]()
Zdravím při neděli. Tak to jsem na tom stejně - taky bych potřebovala dolů tak 15 kg
Zatím nejvíc jsem shodila asi před 20 lety - to se mi podařilo sundat během 2 měsíců 14 kg a vlezla jsem i do kalhot svého syna
Jedla jsem jenom maso a uzeniny a následně jsem dostala děsně vynadáno od své doktorky, že si zhuntuju játra a zdraví vůbec. Okamžitě jsem dostala Lipovitan na posílení jater, protože mi poněkud zežloutlo bělmo. Takže do této diety už néé! Vyzkoušela jsem i dělenou stravu, tukožroutskou dietu atd. Na změnu pohybové aktivity a jídelníčku se nemůžu přinutit. Kdybyste na něco přišla, co by nám těch 15 kg odbouralo, tak mám uši (vlastně oči) nastražené ![]()
Mně by asi pomohla jedině izolace a velký bič a malý dvůr
Už jsem uvažovala i nad „krabičkovou“ dietou, ale protože přestávám věřit čemukoliv, nechci do ničeho už cpát peníze. Kavitace mě přišla asi na 6 tis. s nulovým výsledkem ![]()
Ufff… tak jsem se vykecala a opouštím pc ![]()
Také zdravím
,
já jsem kdysi nejvíce zhubla cca před 14 lety dělenou stravou,ale to na mě teď už nefunguje, nemládneme a metabolismus je pomalejší a pomalejší.Od té doby jsem potíže s váhou neměla.Změnila jsem ale zaměstnání a mám sedavé a za dva roky 15 kg nahoře.Nějak se s tím nemůžu smířit a nechce se mi takhle vypadat.Pobavila jste mě s kavitací, protože já zase vyzkoušela zaručenou kryolipolýzu.Účinky mi přišly logické,ale bohužel to tak není.Nezhubla jsem ani deko a ani cm.Tak že se smiřuji s tím, že pomůže jedině pohym.Taky mám jednu fajn pomůcku na stránkách stobu.Je tam taková vychytávka, kdy to člověku počítá Kj podle toho co snědl a docela se to dá uhlídat a mají tam i různé jiné vychytávky.Tak že závěr je, pomůže jen upravit stravu a začít se hýbat ![]()
Tak jsem narazila taky na nový název Caralluma a pobavila jsem se u příspěvku jsou tam pořád ty a samé ale mění se u nich datum přidání.Jinak pro ostatní pokud si objednáte a ještě vám to nepřišlo písněte jim email a stornuj te to.Oni vám pak pošlou ten úžasně dlouhý email co tu dávala přešít SKOPYCE
ahojky,jo dopadlo to dobře,ale ty nervy,když nejedla a přitom byla akorát,jen ty přiblblý časopisy,puberta,no byla to síla,jak dokážou s bezbranejma človíčkama manipulovat.Ted´jí všechno a je hubená,až moc! Je to jen otázka medií a kdo jim podlehne,je chudák.Zázraky se možná dějí,ale rozhodně ne přes marketing. firmy.
Příroda má radu na vše,jen jsme od ní moc vzdáleni,tak stačí spolknout chemickou piluli,která nepomůže(jen uškodí),hlavně že si všichni namastí kapsy ![]()
TaK ZASE NÁM SEM ODPOLEDNE NĚKDO VRAZIL REKLAMU (ADRESU)KDE OBJEDNAT TABLETY WEIGHT LOSS. OHRADILA JSEM SE PROTI TOMU,ŽE NA NI NEJSME ZVĚDAVÉ A EJHLE, ZASE NĚKDO PŘÍSPĚVEK I MOJI ODPOVĚĎ VYMAZAL.
![]()
Jsem ráda, že to viděl i někdo další. Mě se to stalo již několikrát, sama si ani hned nevšimnu. To je někdo asi stále stejný ze skupiny, která to prodává.
Kadala, taky jsem to četla a zírám, kam se to ztratilo…
Děkuji.dnes jsem narazila na reklamu a je tak přesvědčivá, že jsem málem naletěla.Mám ale ve zvyku, než něco objednat pátrat a objevila jsem tuto diskuzi.Ušetřili jste mi penízky.Děkuji za varování.