Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak jak jsem slíbila, informuji vás o vrácených penězích za 1 balení tablet. Poslala jsem prázdnou krabičku s doporučeným dopisem, kde jsem žádala o vrácení celé částky 990,– Kč. Přesto si srazili 109,– Kč na poštovné, což dělají každému, podle toho, co jsme se dosud dověděli.
Protože však informují ve své reklamě, že poštovné neplatíme, asi jim to za to stojí. Výdělek není tak vysoký, ale alespoň něco, že ? Z toho vidíme, kolik asi ty tablety mohou stát.
Takže můžete uspět i s využívanou krabičkou. Já jsem opravdu chtěla vyzkoušet, co tablety svedou. Bylo mi ale celý měsíc zle od žaludku a bolelo mě v podbřišku. Kdo ví, co bych si uhnala, kdybych je brala déle.
NEBOJTE SE REKLAMACÍ !!
Děvčata, je možné, že už 3 dny nikdo z vás nepřišel na diskuzi ? Nebo mě někdo odstřihl ? Ozvěte se.
Já jsem se nemohla připojit,okamžitě mi spadnul počítač
,taky mě to napadlo,že se něco děje......
Ahoj holky, dneska na mě z Blesku civí reklama jak rychle zhubnout, tak jsem na to klikla, jako každá ženská
a bylo tam lákadlo na tento přípravek. No řeknu vám, že už už jsem měla ruku na objednávce, když si říkám, že ještě mrknu a zkusím najít o tomto přípravku nějakou diskuzi a narazila jsem na Vás tady. Mám tři děti, je mi 35 a nejmladší holčičce je 7měsíců a nedaří se mi zhubnout poslední 4kg do mé spokojené postavy
a po přečtení diskuze jsem opravdu vystřízlivěla a uvědomila si jaká jsem pipina, že mám jen 4kg nahoře a takhle trapně bych naletěla a zbytečně vyhodila litr do vzuchu, místo toho abych radši nakoupila víc zeleniny nebo něco pro děti. No upřímně Vám řeknu, že jsem fakt kráva
a Vám, holky, moc děkuju za vaše zkušenosti a že jste mě z toho snu probraly!!! ![]()
já čekám co se bude dít, 3 dny pryč a ještě mi nepřišla ta dobírka co si nehodlám vyzvednout, jsem jim napsala i e-mail o stornu objednávky a dělaj mrtvýho brouka.
Tak ho dělej taky, prostě si to nevyzvedni a nemusíš zbytečně vyhazovat peníze za nesmysly.Však ono jim to přijde nazpátek.
A ať si ty tablety strčej do zadku, třeba se jim po nich scvrkne a budou hned štíhlejší!!!
![]()
Doba přeje podvodníkům, jinak by jich tolik nebylo. A reklama je stále stejná a nikdo z nich nemá obavy, že by byl na ně nějaký postih.
Já mám radost z každého jedince, kterému zachráníme jak peníze, tak i zabráníme zdravotním potížím, protože každý z nás měl nějakou negativní zkušenost při užívání tablet.
Přesně tak a za to moc děkuju!!Taky doufám, že nás takových bude víc, že se i dalším rozsvítí v hlavě tak jako mě, že ikdyž člověk moc dobře ví, že na správný pohyb a vyváženou stravu nic lepšího není, že žádná pilulka čehosi nebude sama spalovat kalorie, ale bouhužel, když pak vidíme takhle lákavou reklavu, což je jejím důvodem být lákavá, tak v hlavě začne šrotovat myšlenka, co když přeci jenom tohle je něco jiného zázračného!! Prdlajs malovanej!!!
To jen touha po tom, co by člověk chtěl nám dává černou pásku přes oči a zatemní mozek, byť v normálu to každý moc dobře ví, v čem tkví ten správný způsob hubnutí. ![]()
Přesně takhle to vidím i já. Rozum říkal, to nebude pravda, nekupuj, ale ta touha zhubnout snadněji, ho nakonec přehlušila.
Kdo z vás ještě nepřevzal balíček, nepřebírejte ho a pokud jste už začali tablety brát, skončete s nimi a nebojte se REKLAMOVAT !! Dřív než zjistíte sami na sobě, že vás zdravotně poškozují.
![]()
Ty zmetci moc dobře vědí, že na citlivých místech a pocitech člověka se nejlíp vydělává. Je to hnus a hyenysmus!!! ![]()
to je fajn,další zachráněná dušička!!!! Já si snad za ty ušetřený prachy koupím pravou svíčkovou(kousek) a hodně dobrý vínko, jen nevim kde,bifteky už se nějak vytratily,tak holt jíme toho vepře a pak koukáme na prášky na hubnutí,vymyšlený to maj je dobře
,kuře plný hormonů do sebe nedostanu ![]()
No,radši je ani nekupujte, beru 14dní a ani deko…snad možná i naopak.Přesně jsem si myslela, že to bude tímto způsobem fungovat.Jen vyhozené peníze ![]()
Ahoj, napiš mi prosím kam mám poslat reklamaci, jsem vytočená do běla ![]()
Radím okamžitě vrátit, nefunguje to. V bublinkové obálce na adresu do Varšavy s průvodním dopisem, ostrým i když slušným. Radím nezapomenout napsat své číslo účtu, na který vrátí peníze. A poslat to raději doporučeně. Vrací to přibližně do 14 dnů. ![]()
Nepíšu že to objednám. Už neobjednám nic. Jsem poučená. V únoru jsem si koupila Synephrine, na spalování, tak že to byly 2 měsíční muka ale mám 8 kilo dole, ty kila dolů jsou opravdu vydřený.
Teď beru Bioaktivní duoslim a s ním ty kila jdou taky dolů a ne tak rychle. 100% je to o tom nepřežírat se a hejbat se.
Holt chtěla jsem něco „zázračného“ no a dopadla jsem jako mnohé tady a je to k nasr..í..