Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
24.4.12 19:17

Begabi

On ale nepíše o prášcích, že by je bral na zhubnutí. Léky na snížení vysokého tlaku je nutné brát, když ti je lékař předepíše, to nemá s dietou nic společného. Pokud mu zdravá strava pomohla k tomu, že se mu tlak upravil, to je jen dobře, ale to nemá nic společného s tabletami Weight Loss.
Cometogether jen doporučil jiný způsob hubnutí než jsou tablety.

• Citovat
  • Upravit
Aknurab
25.4.12 15:16

Koupila jsem, využívala jsem jedno balení,

očekávala kýžené výsledky, ale opravdu NIC! Ani deko - možná, kdo užívá víc jak jedno balení,ten snad zhubne. Já jsem první den jakousi energii navíc pocítila - hlavně v tom, že jsem nemohla večer usnout a špatně se mi spalo.(nejsem totiž zvyklá na kofein) To pominulo, chuť na sladké však nepominula a nezhubla jsem, přestože se opravdu sladkostmi nevycpávám. Teď ani nevím,jak zařídit, aby mi vrátili peníze, jak slibují.Nechce se mi protelefonovat spoustu peněz a kontakt přes email jsem asi někde přehlédla. Porádí mi někdo? Jinak rada pro ostatní - hodně si rozmyslete, jestli máte tolik volných peněz, abyste je darovali někomu, koho ani neznáte, jako jsem to udělala já. Hodně štěstí všem a rada nakonec - bez týrání tělíčka pohybem to nepůjde! :!

• Citovat
  • Upravit
Aknurab
25.4.12 15:29

Jednoduše řečeno

NALETĚLA JSEM! Škoda, že jsem na tuto diskusi nepřišla dřív. Stydím se i jenom zmínit o své hlouposti před kamarádkami. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
25.4.12 15:32

Aknurab

Obal od tablet strčit do obálky a nejlépe doporučeně poslat s průvodním dopisem do Varšavy. Adresa je na návodu, který přišel s balením tablet. Stojí to 58,–Kč a máš od toho doklad. V dopise nezapomeň uvést číslo svého účtu, údajně to jinak neposílají.
Prý srážejí za poštovné. Ale to, jak zdůrazňují, neplatíme. Požaduj celou částku, kterou jsi zaplatila ty. Někoho ukecají na balení za 990,–Kč, jiného o 200,–Kč méně. Na e-mail žádnou adresu neuvádějí, jen telefon a to je také na tom lístku.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
25.4.12 15:37

Aknurab

V této diskuzi se vystřídalo už dost lidí a naletěli jsme všechny. Jinou diskuzi jsme také hledali všechny pozdě. Prostě někdy se to stane, příště musíme být opatrnější a nenaletět na podvodné prodeje. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
karis
26.4.12 10:12

taky se "vznáším", jak jsem naletěla

Taky se připojuji s příspěvkem. Ač si o sobě myslím, že jsem vůči hubnoucím reklamám odolná, také jsem neodolala, objednala rovnou dvě balení (jedno pro sebe a jedno pro přítele) a doufala, že zhubnu (ne 12), ale alespoň 4 kila za měsíc. Tuto opravdu podnětnou a účelnou diskusi jsem si přečetla také pozdě jako většina z Vás.
Moje zkušenost: První dva dny - žaludek jak na vodě, odvodnění organizmu a tím odvodněním úbytek 1 kilo. Upravila jsem razantně jídelníček. Užívám tablety téměř dva týdny a dole jen 1,5 kg. Přítel to vzdal, bylo mu pořád zle.
To kilo a půl dole by mi ale zmizelo i tak, protože jím opravdu zdravěji, méně a večer už nic a jezdím na kole. Takže tabletami to určitě není. To balení doberu a druhé jim poštu zpět. Díky za tuto diskuzi. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
26.4.12 10:39

karis

Neposílej zpět jen plné balení, ale pošli i obaly z toho využívaného i načatého od přítele. Každý má právo na vyzkoušení, je to v jejich reklamě. Jak jinak bys poznala, že to skutečně nevyhovuje. Na vrácení máš 60 dní.
Popisuješ podobné pocity, které jsem měla já a přesně. Na začátku jsem také shodila kilečko, protože jsem změnila jídelníček a jedla jsem mnohem méně. Takže jsem se vlastně vyprázdnila, po 2 týdnech byla dole kilečka dvě a mě neustále špatně od žaludku a byla jsem hladová, se stálou chutí i na sladké. Pak skočilo 0,5 kg zase nahoru, přesto že jsem i tomu sladkému odolala. Prostě jsem se snažila, protože jsem zhubnout chtěla !! Dokonce od začátku roku nesladím ani kávu. Stále si nemohu zvyknout, ale protože dělám pro sebe kávu jen rozpustnou a slabou, dá se to snést.
Ty zdravotní potíže jsou u každého trochu odlišné a mě dokonce řekli, že kávu pít můžu. Někdo má potíže a ani kávu nepije.
Já jsem naštěstí měla jen jedno balení a jsem zvědavá, jak uspěji s reklamací. Samozřejmě dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
nikkkaa
26.4.12 20:40

kaslete na pilulky

Cauky.. Ja jsem skousela snad vsechny mozny pilulky, zabrali jen jedny zhubla jsem pomoci nich 10kg a kdyz uz jsem je nemohla, lebo mi bylo cim dal hur, tak sem se na ne vykaslala a pak se dostavil JOJO Efekt jak vysitej pribrala jsem 20kg.. bylo to desnee, skoro nic jsem nejedla a to bylo snad jeste horsi.. Pak mi kamoska doporucila krabickovou dietu.. Nejdriv mi to prislo divne, ze mam jist tak moc a zhubnout tym ??? to asi nee, ale kdyz nic jine nezaberalo, tak jsem si rekla, ze to skusim aspon na tyden.. A vysledek ??? GENIALNI !!!! Jim zdrave, jim 5× denne vyvazenou stravu, mam energii, citim se fajn a vypadam skvele !!!! DOPORUCUJEM vsem co chteji zhubnout !!! Je to nejlepsi RECEPT na hubnuti.. Jidlo ti dovezou az domu, je to chutne a zdrave.. A hlavne mych 20 kg je uz pryc a to jsou teprve 3mesice.. :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
8
26.4.12 20:44

nikkkaa
Krabičky jsou super, ale taky pěkně drahé. Kamarádka taky zkoušela a zhubla. Ale bohužel ne každý si může dovolit dát jen za svou stravu 6000,– a víc měsíčně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikush
27.4.12 19:29

Zdravím. tabletky jsem brala týden a jejich „údajný“ efekt byl uplně opačný. Místo abych něco zhodila, přibrala jsem dvě kila a měla jsem bolesti břicha. Proto jsem tabletky přestala brát, nebudu si dál ničit zdraví, a pošlu tabletky zpět. Chci vás jen poprosit máte někdo ten papírek s adresou?Nemůžu ho totiž najít, a chci to hned v pondělí poslat zpět. Moc díky

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.4.12 20:00

Děvčata, jestli jste některá viděla ráno příspěvek pod nickem Weight Loss a na ten jsem dnes ráno odpovídala, tak byl skutečně od těch, kteří prodávají tyto tablety. Odpoledne (a zároveň i s mou odpovědí) jsem ho již nenašla. Bylo to vymazáno. :cert:
Tady si uděláte obrázek, co jsou tito lidé zač a jak jim naše pravdivá diskuze vadí. :! :! Pozor na ně, jejich příspěvky jsou naprosto odlišné a snaží se nám svou reklamu i sem vpašovat.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.4.12 20:04

Mikush

Adresa je : Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
 Polsko

• Citovat
  • Upravit
Najky
27.4.12 22:17

Kadala

Ano četla jak od nich tak od vás, je vidět, že se této diskuze opravdu bojí, jen pořádně do nich sviňáků :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.4.12 23:36

Najky

Tak to jsem opravdu ráda, že to alespoň někdo viděl. Co se jim nehodí, tak i tady ovlivní a smažou a nejraději by z některých nás udělali nastrčené osoby, pracující pro ně. Ono se pozná dost lehko, když sem přijde jejich člověk. :P

• Citovat
  • Upravit
maha
28.4.12 04:05

taky jsem naletěla

Zdravím škoda že jsem nenašla tuhle diskuzi dříve.ještě mi nepřišly tak je nepřevezmu.Asi jsem to přehlédla ale nenašla jsem tu jak to dopadlo s děvčaty které nepřevzali a jestli ještě něco platili.Můžete mi říci na jaké stránce to najdu nebo někdo říci jak to doladlo?Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková