Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Můžeš mi říct, cukrářko Petro z Uherského Hradiště, proč píšeš příspěvek do diskuse pod mým nickem?
Kde je nějaký příspěvek od cukrářky Petry ? Já ho na 3 listech dozadu nemám a nevím, že bych ho viděla. Od včerejška po poledni, po mém příspěvku, byl další u mě až dnes od tebe v 11,45 (tedy falešný). To je dobře, že sis toho všimla. Ale alespoň sem choď, já ještě dám zprávu a sem bych nedávala ani mail ani číslo mobilu. Nenech se otrávit.
![]()
Už se nám stalo, že se na falešné diskuzi objevil negativní příspěvek, který mohla sledovat jen pisatelka, kdežto ostatním se neobjevil, když jsme ho hledali.
Příspěvek od cukrářky Petry nenajdeš! Tu jsem našla podle tel. čísla ![]()
Jsou vynalézaví, jestlipak by tě to napadlo ? Slušného člověka ne, ta drzost !! Asi jim to stojí za to.
![]()
…no já si taky nadšeně koupila dvě balení a NIC… po týdnu kilo nahoře, protože jsem kafe nikdy nepila, tak jediný je, že nemůžu spát a jsem vzhůru do dvou, tří v noci a druhý den ráno unavená…
Já vážně nechápu, jak tomu může někdo věřit… přečtěte si o tom zde: http://neznamnudu.wordpress.com/…i-neblbnete/
dobrý příspěvek! Ale přiznávám, že i já jsem jim málem na to zkočila, ale jsem tip člověka, který než něco koupí, tak si většinou zjistí o dané věci informace(recenze)Jsem moc ráda, že tato stránka existuje ![]()
díky, devalstev! Kvůli tomu jsem to i napsala, je třeba, aby byli vůči reklamě ostražití, ale důležitější je reklamu vůbec poznat. Já už jsem v tomhle otrkaná, tak mě trochu překvapuje, že to tak nemají všichni, ale to je vlastně normální a je vlastně milé, že jsou lidi ještě stále tak důvěřiví, jen je hnusné, že se toho tolik zneužívá.
Já jsem všeobecně dost nedůvěřivá a dlouho zvažuji, když se mi něco nezdá. Ale když chceš něco moc a tím je zrovna zhubnutí a ono to nejde, tak přes všechen zdravý rozum, který křičí „NE,NEKUPUJ, NALETÍŠ“, tak to stejně zkusíš.
Všechny jsme naletěly, všechny jsme jiné, pravdivé informace získávaly až když tablety přišly a všechny jsme byly zklamané, jak nefungovaly. Dokonce jsem si zpětně uvědomila, jaké mi dělaly tablety problémy, které jsem jim ani zpočátku nepřisuzovala. Mě trápila celý měsíc nevolnost, což jsem považovala za hlavní a jediný problém. Bylo to velmi nepříjemné. Dodatečně si uvědomuji, že mě stále bolela hlava, což jsem tabletám zpočátku nepřičítala, také ale podbřišek, to jsem jaksi pominula, ale už tyto problémy nemám a jsem zase v normálu.
A právě proto udržujeme stále tuto diskuzi a varujeme před těmito konkrétními prodejci a můžu říct, že se nám podařilo řadu děvčat ušetřit ztráty peněz a velkého zklamání z neúspěchu.
Není to ale jen tak. Velmi si vážím BESSI, která aktivně po celou dobu bojovala proti prodejcům Weight Loss, kteří se jí stále snaží vytočit a otrávit. Svou vytrvalostí se jí povedlo dosáhnout i vrácení peněz, což tady v diskuzi popsala i pro ostatní. Kdo chce vědět jak reklamovat, stačí si přečíst v diskuzi konkrétní návod.
Bessi, jestli to čteš, zdravím.
Však to v tom článku taky je, že lidé, kteří se v hubnutí příliš nevyznají a tudíž netuší, že to nemůže nikdy pomoci, neví jaký je rozdíl mezi lékem a doplnkem stravy jsou náchylnejší takové reklamě podlehnout, že u přípravku na tělový krém, by nepodlehli.
Ale podlehneš i u krému, věř tomu, že ano. Nebo myslíš, že kosmetické firmy říkají vždy jen pravdu ? Za ziskem se žene každý. Některá firma je lepší, některá horší, ale své výrobky vychvalují všechny. Záleží na tom, jak tě reklama zaujme. Když bude krém příjemný a hezky zavoní, budeš ho chtít a doufat, že i vrásky zmizí. Ale to funguje jen do určitého věku, nikde není uvedeno, že od xx let už nefunguje nic, že musíš zvolit jinou, dražší metodu omlazení.
Podobnou reklamu jako je Weight Loss jsem viděla na vlasy. Pozor na ně!! Také obrázky velmi atraktivní, jak z ničeho na hlavě byla hustá kštice. Ale to také není pravdivé, to by kolem nás chodili jen samí vlasáči. Podle mě je lepší v tom případě stříhat hodně nakratinko a smířit se s tím. Jak kolem sebe vidím, myslím, že to tak mužům docela sluší. Horší je řídnutí vlasů ženám.
Nevěřte tomu!!!!!! Jsou to jen podvodníci. Přečetla jsem si komentáře na jedné diskusi a nikdo to nechválil. Dokonce Vám ani nepošlou účtenku a dostat z nich peníze není lehké. NEVĚŘIT NEVĚŘIT !!!!! ![]()
.. a nejen to, dokonce jsem přestal po měsíci brát prášky na tlak. Je to jednoduché - změnil jsem jídelníček. Nejedl jsem maso(jen vyjímečně) k snídani pouze ovoce(1 jablko a půl banánu-o ten jsme se rozdělili s manželkou) nejlépe nesnídat vůbec a jíst až v poledne.. k obědu čerstvá zelenina - co dům dá: papriky,rajčata,mrkev,celer,petržel,salát,okurka.. nakrájen a promíchat do misky a pak chroustat,chroustat.. k večeři ovoce nebo zelenina, vše pokud možno čerstvé.
Dále žádný cukr, alkohol, žádná pšeničná mouka, minimum bílkovin, chleba málo a jen žitný, nic průmyslově zpracovaného. Nekombinovat bílkoviny s uhlovodany, ovoce se zeleninou.. všechno jednoduché, metabolismus začne pracovat místo prášků. Prostě detoxikace, schození kil a uzdravení. Stačilo jedině se vykašlat na to co nám průmysl cpe do pusy, všechno jsou to jedy a jíst čerstvou potravu, nekombinovat ji tradičně. Chce to ale nejdřív hnutí mysli… přeju to všem, je to jednoduché a objevíte nové chuťě, cítím se po 3 měsících o 10 let mladší a občas si dopřeju i klasické jídlo, maximálně ale tak z 20-30%.
Ahoj, je to hezky ze sy zhubnul,ale rozhodne nebylo to praskami,je to dietov tomu naprosto verim,a ty praski jedine Ti pomohly psychicky, ale zdravotne urcite Ti neprospely.Ja osobne nemam zadny zdravotne potize,mam par kilo navic a chtelam to viresit tema praskami,a po 14 dnech skoncilam na pohotovosti,navic mi doktor tam zikal,ze pokud bych uzivala prasky dal, mohla bych dostat zanet slinivky.Tet drzim dietu a hubnu taky.Nejsem puvodem česka,tak za chyby se omlouvam. ![]()
Ahoj děvčata,
předchozí příspěvek není můj. Nevím, kdo ho psal ani komu patří uvedené tel. číslo. Jsem znechucena a v této diskusi končím.