Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Najky Diskuzi jsem celou přečetla, pár lidí tu psalo, že zásilku nepříjme, ale to jsou většinou „čerstvě podvedení“ jako já, takže jim balíčky leží teď na poště… máš pravdu, psala tady ještě tato paní, ale už právě nikdo dál nepíše, jak s tím dopadl, jestli pak něco platil nebo ne… No dnes mi přišla sms z pošty, že mi balíček doručí, ale zatím tu nikdo nebyl, tak uvidím…Dám pak vědět, jestli budu mít s nepříjmutím nějaké potíže ![]()
Tak já taky naletěla,včera prášky dorazily, bohužel je mi po nich tak zle,že dnes vracím poštou, to jsem zvědavá kolik mi vrátí,tajně doufám že všechno, už nikdy žádné prášky, velká zkušenost pro mě.
Trexx81: já bych to asi nepřebírala, protože takhle si myslim že po vás maximálně můžou chtít poštovné, protože jak to převezvete zaplatíte to a když to budete chtít vracet tak už jsou s tím jen samé výdaje a stresy, ale nevim nemám s tím zkušenosti, přeju ať to dopadne dobře.
Přeji hezký den všem, jen se chci zeptat- když Vám balík přišel- platili jste celou částku dobírkou, nebo byl balík zdarma a uvnitř faktura? Jaká je odesílací pošta ??
Nic jsem neobjednala a pořád mě otravují, dnes mi přila smska z pošty, že mi přijde v pondělí dobírka, tak jen jestli to není ono…abych pro to nechodila…
Děvče, ty jsi také nečetla diskuzi. Oni to posílají v bublinkové obálce a žádná faktura u toho není. Jen zmačkaný lístek s návodem, jak to brát a co tableta obsahuje. Je to na dobírku.Odesílací pošta je tady ze skladu v ČR. Když to pak chceš vracet, tak to musíš poslat do Varšavy, adresa je na lístku s návodem.
No ale jestli jsi nic neobjednala, tak se nemusíš bát. ![]()
Jenom proto, že jsou lidé poctivý, není třeba nechávat se okrást podvodníky!!! Poštu bych nepřebrala i když to nemám ve zvyku. Povedená firmička si vydělá dost peněz na ostatních „naivkách“ a bůhví co v tom je - chcete ohrožovat svoje zdraví? Nebo vyhazovat peníze oknem? No nevím… I když se snažím jednat férově, v tomto případě by mě jen ty diskuze zvedly ze židle a rozhodně bych nenechala vydělávat podvodníkům. Nebrat telefon a hotovo… Ono je to časem přejde… PS: navíc, když nedodají ani fakturu a tím nesplňují požadavky kupní smlouvy či procesu…
PS: a jenom pro ujasnění - když někdo udává počet zhubnutých kil, měl by alespoň pro představu udat také původní hmotnost a svou výšku, ono shodit 4 kg když mám přes devadesát je hračka, ale shodit je když mám 65 už taková sláva není. Já shodila Z 85 na 78 za tři neděle pomocí úpravy stravy, pravidelnost, vícekrát denně menší porce, bez sladkostí, hodně zeleniny, hodně vody. Do toho denně patnáct minut rotoped, ob den cvičení s činkami a soboty „cvičení“ na stavbě baráku. Žádné zázračné pilulky, běh kolem dvou dětí… Toť vše. Nyní se hubnutí logicky zpomaluje, ale to půlkilo za týden tam snad bude ![]()
Já jsem po objednání též narazila na tuhke dizkuzi, a holky tady mi poradily nepřebírat, tak jsem to na poště nevyzvedla. Je to už měsíc a nikdo mě neuhání a ani nevolá, možná se mi pokoušeli volat, ale pražské čísla neberu, protože mi většinou volají, ohledně hrnců, matrací, operátor či vyčištění celého bytu
Být tebou tak to nevyzvednu, a jestli budou volat, řekni že sis to rozmyslela, že tomu už nevěříš, a že si o tom produktu slyšela negativa, na to máš právo
Hodně štěstí, držím palce ![]()
I já přišla o peníze.O téhle stránce jsem bohužel nevěděla.Tablety jsem objednala,pak jsem měla telefon. hovor a přemlouvali mě at si koupím hned dvě balení,což jsem neudělala.Ještě,že tak:o)Než mi balíček dorazil,tak jsem si to rozmyslela a nevyzvedla.Přišel mi mail,že mi ho pošlou znova nebo že mám zaplatit poštovné.Tak jsem si ho tedy nechala poslat znova.Tablety jsem začala užívat,ale bylo to jak na houpačce.Dvě kila dole,dvě kila nahoře,dvě kila dole…a pořád dokola.Tak jsem jim včera napsala,že s výrobkem nejsem spokojená a že chci vrátit peníze.Odepsali mi,že musím tablety užívat dva měsíce,aby byl ten správný výsledek.Jenže po tom,co jsem si tu všechno přečetla už nemám chut je užívat.Před chvilkou jsem byla na jejich stránkách a napsala tento komentář:Zdravím…Nedá mi to,abych tu nesdělila svoji zkušenost.Tablety jsem užívala 14 dní,mín jsem jedla,hodně pila a víc se hýbala.Shodila jsem pouhé dvě kila a dnes je mám zas nahoře.Žádné pilulky nejsou zázračné a tyhle už vůbec ne.A když chcete vrátit peníze,tak máte smůlu i když slibovali,že není problém s vrácením peněz,pokud nebudu spokojená…P.S.Zdravím toho,kdo to tu smaže a ptám se:co Vaše svědomí???…tak jsem zvědavá jak dlouho tam bude.Hezký večer všem ![]()
Udělali jsme tady mimo jiné také zkušenost, že svůj negativní příspěvek viděla jen ta, která ho na jejich diskuzi poslala, ale já ani nikdo další jsme ho tam nenašly. Potom tedy se tam dotyčná přihlásila znovu pod jiným jménem z jiného počítače a tam ten její příspěvek nebyl. I v tomhle dokáží dělat podvody.
To totiž není žádná diskuze. Tam se mění pouze datum a den, budete-li pozornější, zjistít to snadno.
Ještě tě chci upozornit, že po těch dvou měsících, které ti doporučují, bys už asi nestihla 60 denní lhůtu, po kterou máš nárok na vrácení. To je zas nějaký jejich nový fígel.
Já jsem si také objednala jedno balení.Zavolal mi pán se silným polským přízvukem a přemlouval mě ještě na další,že po jednom balení není velký výsledek.Přemluvit jsem se nedala,po dobrání balení mi ubylo 1kg.Takže,aby byl nějaký větší výsledek,musela bych si objednávat pořád další a další.Na to tedy peníze nemám a navíc jakmile s užíváním skončím,tak se kila vrátí a je to tedy začarovaný kruh.Musím předeslat,že jsem u toho i hodně pil, snažile se jíst zdravě a ještě 2× týdně cvičila.Pak jsem si koupila samotné Acai berry a to už nemá účinek vůbec žádný.Takže prostě nula od nuly pošla. ![]()
Vrátit prázdný obal z tablet, je popsáno v diskuzi, co je nutné udělat a vrátit do Varšavy s průvodním dopisem. Nedat se !!
Je zajímavé, jak přitvrzují. Tak teď říkají, že 1 balení nepomůže, mě nic takového nepřiznali a tvrdili, že to určo zabere.
Konečně mi není tak špatně od žaludku, jako když jsem tablety brala. Ta nevolnost byla skutečně od tablet, jinak si to neumím vysvětlit. ![]()
Po objednání mi nikdo nevolal, zřejmě se množí případy, kdy si to někdo nevyzvedne. Ale stejně je to jedno. Kdybych četla nějakou normální diskusi před nákupem, určitě bych to také nevzala. Ale ta jejich diskuse je velmi kladná. Stejně si vyčítám, jaké jsem trdlo, zhubnout desítky kil za krátkou dobu, to je přece blbost ![]()