Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jsme všichni najivní, i já. Pokud nezměníme stravovací návyky, ty špatné, tak nikdy naše tělo nezačně pracovat správně. Tyto pilulky Vás pošlou častěji na WC, to je pravda. Nemáte tak často hlad což je tak pravda. Zbavit se tuku musíme sami! Cvičit! Nebo více sexu. Pokud není doma, tak jinde: A zhubnete natotata.
Roman ![]()
Ahojte všichni co chcete zhubnout. Pokud se vašemu partnerovi líbíte tak se na to vykašlete. Pokud se mu nelíbíte tak se vykašlěte na něj. Ne, teď vážně. Pokud chcete zhubnout jednou provždy tak si kupte knížku od Mančingové-zhubnětejednou pro vzdy a budete koukat jak to funguje. S přítelkyní podle toho jedem a mám za měsíční kůru dole 7 kil a přítelkyne 3. Vážil jsem na 183cm 105 a jsem macek s pupkem Přítelkyne je kočka a měla na 174 71kg, takže toho na shazování moc neměla. Vydrží to však jen tak 10% lidí. Jde tu o silnou vůli a je prima když do toho jdou oba partneři. Ruku na srdce. Nemá Váš miláček taky nějaké to kilo v pase navíc? Tak do toho a nejezte bobule. Zmražování taky nefunguje. Dělená strava a sex. To funguje.
Roman
Ano,sledovala jsem diskuzi lidí,kteří tuto detoxikační kůru drželi,hluboce před nimi smekám a obdivuji je.Já bych asi nevydržela 28 dní jíst červenou řepu v různých úpravách.Asi nejmíň by mi vadila snídaně= strouhaná mrkev,jablko s medem a skořicí.Musíte mít opravdu pevnou vůli a jak píšete nejlepší je,když to drží partneři spolu,protože dělat si jídlo pro sebe a ještě vařit normálně,je dost náročné.Ale je pravda,že když to člověk vydrží,výsledek se na 100%dostaví. ![]()
šelmo kočkovitá
měl jsem nebo mám výhodu vtom, že mi salát z červené řepy chutnal i na základce v jídelně. Klasická vařená řepa je fakt hnus
ale pokud koupíte již vařenou v sáčku vakuovanou po cca 4 kusech tza cca 25,– ak to je dost dobré. Jinak recepty jsou fakt super. Třeba co je bájo je : jáhly s mletými ořechy, medem, krájenými sušenými švestkami a oslazené medem odložené do dalšího dne. LAHODA!! Nebo krůtí medajlónky na grilu s celerovými hranolkami a další recepty. Nebo salát z té ??hnusné řepy,, s cibulí , okurkou(sterilovanou),trochu láku a konzervou tuňáku. Lepší jak koleno(pokud není z Opavy od Růžku)!
Vždy jsem se nacpal k omdletí a stejně jsem hubnul. Hubnul jsem tuk, ne svalovou hmotu. Pravda, plavu 3× týdně 2000m v Podolí.
Vy potřebujete hubnout? ![]()
Ahoj.
Ráda by jsem se zeptala jestli jste někdo zkoušel poslat balení zpět? Objednala jsem si hned 2 balení ale místo aby člověk něco shodil, tak ještě přibral a neustále ho bolela hlava
. Ráda bych to poslala zpět ale nevím kam a jestli to má vůbec význam.
Děkuji za odpověď ![]()
Všechno je popsáno v této diskuzi. Doporučuji přečíst.
no brala bych tak 5kg..
já vím,že pak ta další jídla už jsou v poho,ale těch 28dní.Červenou řepu mám taky ráda,ale formou jako kompot,slazenou.To je bašta.Já cvičím 2×týdně a dost chodím.Nejsem tedy obézní 159cm/62kg,ale tuky se mi klasicky rozprostřely na břiše a mě to vadí.Celý život jsem byla hubená 43kg a teď se to na mě třese.No možná to taky zkusím ![]()
Budu moc držet palce. AŽ DOSÁHNETE PRVNÍCH ÚSPĚCHŮ, TAK DEJTE VĚDĚT. RÁD POGRATULUJI. CHOĎTE PLAVAT + TY HNUSNÉ CVIKY NA BŘICHO V LEŽE. JE JICH SPOUSTA A CVIČÍTE JEN S VLASTNÍM TĚLEM A NIC SI NENIČÍTE. URČITĚ BYCH NEBĚHAL, TO SI LIKVIDUJETE CELOU KOSTRU S KLOUBAMA A V TOMTO OVZDUŠÍ I PLÍCE. NEBO ,,CVIČTE,, S PARTNEREM, TO SE HUBNE NEJVÍC A HLAVNĚ PŘÍJEMNĚ, VŠAK VÍTE.
TAK PEVNOU VŮLI.
HEZKÝ DEN
ROMAN
Děkuji za povzbuzení.Jestli se do toho pustím a bude to fungovat,určitě napíšu.Mějte se hezky a vydržte.Výsledky máte krásné ![]()
Zkusila jsem spousty zaručených přípravků na hubnutí. Tento je první, který měl pro mne po 2 měsících užívání a dodržování rozumného stravovacího režimu smysl. je mi 50 let, za 2 měsíce jsem shodila 10 kg. Opravdu slušné.
Cítím se fyzicky dobře - žádné bolesti hlavy ani motolice apod., jak čtu v některých příspěvcích.
Přeju všem, aby byli zdraví a štíhlí …
Ahoj Jano,
chceš říct,že užíváním Weight Loss jsi zhubla za 2 měsíce 10 kg? To ti tedy gratuluji
Jsi opravdu jediná ![]()
Zdravim,ja si je objednala v pátek 13.4.a zatim nepřišli.Jsem v šoku když jsem četla celou diskuzi.Po přečtení už je nechci.Co se stane když balíček nepříjmu.Napište mi prosím jsem hodně zklamaná a tolik sem se tešila…
Lidi co blázníte nevěřte žádným práškám na hubnutí zjištěte si svojí krevní skupinu a podle toho se stravujte hubne se při tom jen vědět která skupina jste jestli máte zájem napište napíšu víc jen zase někomu strkáte peníze do peněženky. ![]()
Lidi nevěřte řidte se vaší krevní skupinou zjištěte si jí a podle toho se stravujte krásně se po tom hubne jestli
máte zájem napište odpovím své skušenosti nic nic to nestojí.Iveta
Pusť to z hlavy, je to poučení a co se dál stresovat. S tím už nic neuděláš, jsou na tom lidi hůř. Třeba nemocní roztroušenou sklerózou. Podepisovali jsme doma také prohlášení, aby si mohli příbuzní pro své nemocné vypěstovat potřebné množství konopí. Je to strašná nemoc, přišlo mi to na mail. Po přečtení článku, který napsal otec jedné pacientky (tito nemocní mají sdružení), že může být trestaný, protože léky nepomáhají a dospělá dcera, která má roztroušenou sklerózu od 27 let, trpí hroznými bolestmi, jsem se už neovládla a proplakala celý večer. Potřebuje pro ni vypěstovat ročně 25 rostlin konopí a naše zákony to nedovolují. Kdo by pro své dítě neudělal všechno možné i nemožné?
Je to dlouhé povídání a nejdůležitější i vysvětlující je ta příloha. To sem dát nemůžu, jinak bych to udělala. Protože tato nemoc je zákeřná a může potkat kohokoliv. U mé neteře, mladé mámy 2 holčiček byla diagnostikována loni v jarních měsících. Nikdo z rodiny ničím podobným netrpěl, může to potkat kohokoliv a spíše v mladším věku. To je potom neštěstí, přišlo to jako blesk z čistého nebe.