Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Najky
6.4.12 13:21

teeeeeda

Teda tak jsem celou diskuzi zlouskla s otevřenou pusou, to jsou divy co se děje :nevim: :nevim: :nevim: …se divim, že tato firma, tedy pokud se to tak dá vůbec nazvat, ještě existuje. Jen by mě zajímalo jak dopadl ten rozbor. Doufám, že se pani ještě ozve.

• Citovat
  • Upravit
ivi11
6.4.12 14:11

Nežádoucí účinky

Zdravím, již jsem sem jednou psala, bohužel příspěvek byl smazán.Také jsem měla nežádoucí účinky.Celkem jsem snědla dva prášky.Každý den jeden.Déle jsem to nepokoušela.Takže první den- bušení srdce ,nemohla jsem se nadechnout,bolest na hrudi.
Druhý den to samé, ale ještě horší , strašné bušení a nevolnost.Celkově mi nebylo dobře.Podotýkám je mi 40 , mám spíše nižší tlak, s ničím se neléčím.Ale dva prášky za den jsem si ani netroufla vzít.Pak už jsem se jen modlila, abych to zvládla, protože vykládat záchrance co jsem si vzala, bych opravdu nechtěla. 8o Poraďte kde a jak reklamovat.A vrátí vůbec něco ????

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.4.12 14:38

ivi11

Čteš všechnu diskuzi tady ? Asi ne, protože zrovna bessi popisovala podrobně, jak s reklamací. Nejprve jí vrátili jen část peněz, ale po dalším důrazném ohrazení ji vrátili zbytek. Odečetli si něco jako poštovné, na což podle mě nemají nárok, protože podle jejich reklamy posílají na dobírku a neúčtují si poštovné.
Odesílá se to na adresu do Varšavy a musíš poslat číslo svého účtu, jinak peníze nevracejí, než na účet. Posíláš zbytek tablet nebo prázdnou krabičku, k tomu samozřejmě dopis. Stačí to dát do bublinkové obálky, tak, jak to posílají oni ze svého skladu tady v republice. Poštovné je asi 58,– Kč, to si nakonec sama snadno spočítáš na www.cpost.cz. Máš na to 60 dní dohromady od doručení. Doporučuji neodkládat to zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.4.12 14:42

Najky

Taky na ty výsledky rozboru nedočkavě čekám. Teď už jen ze zvědavosti, zkušenost už mám za sebou, že je to nanic. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
bessi
6.4.12 14:43

ivi11

Ahoj, také bych řekla, že jsi diskusi nečetla. Přesný návod máš na str.2 :|

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.4.12 14:46

bessi

Ahoj bessi, už jsi mi tu chyběla. :P

• Citovat
  • Upravit
ivi11
6.4.12 14:49

Reklamace

Ahoj , děkuji , já jsem celou diskusi opravdu nestudovala.Tak moc děkuji za radu.Ach jo , to si člověk přidělává pořád starosti :* :* .Jsem zvědavá , jak pochodím.Výsledky toho rozboru by mne taky zajímaly.Snad to vážně není pro psy a kočky !!!!

• Citovat
  • Upravit
bessi
6.4.12 14:50

Kadala

No, už nic nového se tady nedočtu, snad jak dopadl rozbor. Nováčci diskusi nečtou, ptají se na věci, které jsme již probraly :lol: Ale samozřejmě jsem ráda, že jsme pár lidí od koupi odradily :*

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.4.12 15:04

ivi11

Neboj se, není to pro psy a kočky. Ten název Weight Loss sám o sobě jen vyjadřuje, že je to na zhubnutí a takové léky mají ve veterině pro zvířátka taky. Já sama angličtinu neovládám, ale takhle mi to vysvětlil člověk, který mluví jak rodilý angličan.
Bessi, chodíme sem spolu pravidelně a nejvíc. Budeš mi chybět, až s tím skončíme. Počkej ještě se mnou na výsledek, jak jsem dopadla a pak to necháme na dalších. Je tu dost materiálu, aby se noví dostatečně poučili. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
bessi
6.4.12 15:12

Kadala

ok, souhlasím s tebou, krásné Velikonoce :potlesk: Výsledek mě zajímá, určitě počkám.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.4.12 15:18

bessi

Také ti přeji krásné svátky, i když nám počasí zrovna nepřeje. :lol: Ale co se dá dělat ? :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Nikush
7.4.12 10:00

Další oblbnutí

:) Ahojte, tak jsem tu zase :) Musím předem říct, že ty prášky jsem nezačala vubec brát protože mi připadají fakt hnusný a jako by tam byl obsah uplně něčeho jineho..prostě to mam znechuceny:) takže sem nezhubla ani gram:D místo toho jsem si koupila ALLI z lékarny tak tomu už aspon trochu věřím že v tom nebude nějakej humus… Mimochodem pro pobavení dámy - dnes jsem si prohlížela internet a vyskočila na mě samozřejmě tahle stránka http://www.emablogdiet.com/1/  — není to jen tak náááhodou ten samý produkt?:D :lol:

• Citovat
  • Upravit
Petitk@
7.4.12 10:38

To netuším, obal to má jiný. Má to spoustu favoritů na facebooku, možná by nebylo od věci jim zkusit napsat a poptat se jestli s tím mají nějaké zkušenosti, když laikujou. 8) Teda za předpokladu, že to nejsou všichni dieleři… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
muck.ynka
7.4.12 10:51

všem

Děvčata zdravím a děkuji,právě jsem ušetřila tisícovku.To si raději koupím nějaké nové šatičky,něz to cpát těm podvodníkům :cert: ještě jednou díky a hezké svátky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
7.4.12 11:18

Nikush

Reklama na ten výrobek je vedená stejně jako u té falešné diskuze na Weight Loss. Co tam je, to jsem četla už před 2 měsíci. Je to stejně vypečený produkt a stejní nebo podobní podvodníci.
Je na každém, co udělá, ale poučte se na této diskuzi, vycházející z praxe, kterou jsme s tabletami udělaly. Ty z vás, které to udělaly, zbytečně nevyhodily tisícovku. Pokud jste mladé a zdravé, jistě najdete jiný způsob rozumného hubnutí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková