Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
21.3.12 23:05

Tak jsme se mááálem s kamarádkou taky nachytaly. Díky této diskuzi jsme vystřízlivěly!! Přesně…reklama na mě vyskakovala už před dvěma měsíci-že zrovna ten den je cena nižší. Je to podvod jak blázen :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kywaizo
22.3.12 12:34

DĚKUJI a pokusím se pomoct

Hezký den,

velice Vám děkuji za to, že jsem si tablety sice dnes zakoupila, ale nevyzvednu je. A řekla jsem si, že za to, že jste mi pomohly vy, pokusím se trošku pomoci já vám všem a hlavně lidem do budoucna a obrátila jsem se na SOS - Sdružení obrany spotřebitelů na facebooku. Je to veřejně přístupný dotaz, tudíž se můžete podívat, jak se nám k tomu vyjádří:

https://www.facebook.com/…811110495905

Mějte se krásně a přeji vám všem hlavně pohodu ať už s kilogramy nebo bez nich :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jindřiška000
22.3.12 13:54

díky moc

Ještě, že jsem to tu objevila…narazila jsem náhodou na stránky medical health news a pročítala diskuze o „zázračném hubnutí“…tak mi to bylo divné a napsala jsem tam komentář, že je to podezřelý, že tam jsou jen kladné komentáře a že se mi to nezdá…během chvíle byl můj komentář samozřejmě smazán, tak jsem napsala další, už ostřešjí příspěvek s varováním a odkazem na tuto diskuzi a zatim se dřží, už je to pár minut :mrgreen: tak uvidíme, doufám,že to stihne přečíst aspon pár potencionálních kupujících :D mějte se

P.s.:já začla své kila navíc řešit tak, že skoro každý den chodim na dlouhé procházky svižnou chuzí a ono to půjde

• Citovat
  • Upravit
Kadala
22.3.12 14:20

kywaizo a Jindřiška000

Tak to je bezvadné, děvčata, že jste se tak zapojily. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Iva111
23.3.12 11:28

nevěřte reklamě

Weight Loss hubnoucí kúra je podvod na důvěřivé čs. zákazníky. Tyto prášky absolutně nefungují, nezhubnete po nich ani kilo. Jen v případě nějaké kilo schodíte, a to že budete celý měsíc jen pít a nic nejíst. Tím si zničíte akorát své zdraví. Dodavatel těchto prášků je z Warszawy. Adresa: Massive Dynamic Ltd., Nowogrodzka 23, OO-511 WSarszawa, Polsko,prodejce pro ČR je p. Bohdanskil, č. tel. 228880736. Když vám tyto prášky nepomohou a budete tuto kúru reklamovat, žádné peníze Vám nepošlou. Zkoušelo to hodně lidí a nikdo neusspěl. Nejlepší by bylo na ně podat žalobu za poškození zákazníka. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
marky2212
24.3.12 19:16

Jeste ze jsem si precetla tuto diskuzi, usetrila jsem penize… Ze zoufalstvi uz jsem si chtela tyto tabletky objednat, ale pravda je jedina. Cvicit denne a upravit jidelnicek. Zkousela jsem jeste tabletky Duo slim po dobu dvou mesicu a drobet u toho cvicila, ale nic, takze se ted pustim do cviceni poradne a snad to zvladnu. Zdravim
 Marky

• Citovat
  • Upravit
Kadala
24.3.12 19:19

marky2212

Tak to je dobře. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
R.Bý
26.3.12 12:05

Iva111 a další

Dobrý den,me jméno je Bogdanský nikoli Bohdanskil,nejsem prodejce pro ČR, ale vedoucí ČR odděleni. Ivo111 zajímalo by mne kolik to je „hodně lidi“ a odkud mate informace kolik jich je ? Ohledně příspěvku, mate pravdu mažou se, ale AUTOMATICKY bez ohledu na obsah.K obsahu diskuze nebudu se vyjadřovat, každý máme právo vyjádřit svůj názor, podotknu jen, že vetšinou jsou to nepravdivé informace.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Robert Bogdanský

• Citovat
  • Upravit
bessi
26.3.12 12:58

p. Bogdanský

To fakt zírám, že jste navštívil naši diskusi.Považuji to přímo za drzost :zed: Ve Vaší diskusi se nedá diskutovat, jelikož nám to neumožníte, navíc nabídka produktu, který nabízíte, je kulantně řečeno neseriozní.
A hned první informace od Vás, že se příspěvky v diskusi mažou automaticky je holý nesmysl :evil: Můžete mi tedy vysvětlit, proč negativní příspěvek zmizí během pár minut (a je nás tu hned několik, kdo do diskuse napsal příspěvek a to několikrát :cert: ) a jsou tam jen kladné, u kterých posunujete datumy? Dále, můžete nám vysvětlit, jak je možné,že odmítáte plnit poskytovanou 100% záruku na vrácení peněz v případě nespokojenosti? Vaše nabídka, na kterou lákáte naivní zákazníky naprosto neodpovídá skutečnosti :nevim: např.nabídka platí pouze tento den, dodací lhůta, faktura, vracení zboží do Polska, žádná odpověď na reklamaci..... :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
26.3.12 14:01

p.Bogdanský

Stojím za vším, co tady napsala bessi, lépe bych se nemohla k tomuto vyjádřit. Právem se cítím podvedena.

• Citovat
  • Upravit
R.Bý
26.3.12 15:29

Já tvrdím, že dodržujeme záruku. Pokud nemůžeme prodávat za původní cenu, děláme slevu(co je na tom špatného, máme dost široký systém) dodací lhůta je záležitostí neschopné České pošty (jednáme s jinou firmou). Centrála ve Varšavě vadí jen Vám, nikde jinde v Europě s tím nemáme problém (e-obchod, stěžujete si taky na eBay?).

• Citovat
  • Upravit
Kadala
26.3.12 16:43

p. Bogdanský

Já to nemůžu ani číst. Vy že děláte tolik pro zákazníka ? Snad pro sebe, chtěl jste napsat, to se jen tak nevidí.
A když už jste u těch faktur. Proč ji nedáváte k zásilce, jako každá jiná slušná firma ? V reklamě máte, že zasíláte zboží bez poštovného, ale pak si odpočítáváte poštovné 109,–Kč při reklamaci ? Zboží přitom posíláte jen v obálce a chcete tvrdit, že za 109,–Kč ? :cert:

• Citovat
  • Upravit
bessi
26.3.12 18:21

p. Bogdanský,
jste mi k smíchu :* napsala jsem zásadní výtky k Vašemu způsobu propagace a prodeje. Na žádnou z nich, kromě oznámení o neschopnosti naší pošty, jste neodpověděl a ještě máte úžasnou drzost ohánět se vstřícností k zákazníkům :cert: Nerada používám silná slova, ale je mi z Vašich keců nevolno. Ale také chápu," koho chleba jíš, toho píseň zpívej" a Vy se opravdu snažíte a určitě jste za to velmi dobře placený. Já jako zákazník pouze chci, aby prodejce dodržel to, co nabízel. A to v případě firmy Massive Dynamic absolutně neplatí. Kam se poděla slušnost a korektnost prodeje?

• Citovat
  • Upravit
R.Bý
26.3.12 20:02

pro bessi

Kdo chce psa bíti, vždy si hůl najde…chcete diskuzi, pište PM,jak jste správně podotkla, můj čas je příliš drahý (nabízel jsem pomoc,ale Vám je z toho nevolno)

S pozdravem a přáním hezkého dne.
R.Bý

• Citovat
  • Upravit
bessi
27.3.12 08:43

pane Bogdanský,
oháníte se tím, jak chcete pomoci, tak proč jste neodpověděl ani na jednu výtku, nenapsal jste nic konkrétního, nic, co by nám poškozeným pomohlo. Tak proč se cítíte tak skvěle?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková