Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
7.3.12 18:35

pro bessi

Tak jsem zvědavá, jestli tam vydrží. Zatím tam není, cenzurují ho.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
7.3.12 18:39

A kam tady zmizel příspěvek pana otravy chytrého ? Sám se vymazal ? Ale jedovatou slinu musel vypustit, i když musel pochopit, že sami víme, že jsme udělali všichni blbost. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.3.12 16:41

Bessi a ten tvůj příspěvek se na původní „diskuzi“ neobjevil, viď ?

• Citovat
  • Upravit
Šelma kočkovitá
8.3.12 16:43

Mazání

Před půl hodinou jsem sem psala příspěvek a už tu není.je to možné?

• Citovat
  • Upravit
bessi
8.3.12 16:47

Tak všechny moje příspěvky vymazali, na té nové diskusi se ani neobjevili a na té původní byl silně kladný a ten také smazali.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.3.12 16:49

Šelma kočkovitá

A já ho hledala. Protože mě přišlo na mail upozornění, že je tam nový příspěvek, ale žádný jsem nenašla. Protože jsou hlášeny ty erupce a že se mohou projevit i v siti, tak jsem myslela, že teprve přijde. Včera zmizel tem posměšný příspěvek pána, který se označil písmeny (nějak v.v.?), ale to jsem myslela, že se nějak vymazal on sám.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.3.12 16:51

Bessi, to je určitě proto, že tam vlastně žádné příspěvky nejsou. Je tam jen to, co tam sami napsali. Alespoň si můžeme upřesnit, co jsou zač ti prodávající.

• Citovat
  • Upravit
Šelma kočkovitá
8.3.12 17:05

Kadala

Tak mě asi vymazala sluneční bouře :)))

• Citovat
  • Upravit
eficzka.111
8.3.12 18:01

Ahoj holky. Já jsem jim taky naletěla jako vy a rovnou jsem objednala 2 balení. Ale zatím mi nic nepřišlo. Myslíte, že když to na poště ani nepřeberu a rovnou jim pošlu balíček obratem zpět, tak mě nebudou uhánět kvůli poštovnému? Proč jsem balík nepřevzala a podobně?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.3.12 18:06

Já bych to nepřevzala. Jinak jsem normální slušná ženská a co si objednám, to jsem vždy převzala. Ale v tomto případě bych, už poučená, nepřevzala. Ať to pošta vrátí zpátky. Chce to postavit se podvodníkům.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.3.12 18:08

Šelma kočkovitá

No je to divné, jinak se nám tady příspěvky neztrácí. Ještě si žádná nestěžovala, že by postrádala příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
bessi
8.3.12 18:50

Příspěvky se ztrácí pouze na stránkách prodejce :!

• Citovat
  • Upravit
Kadala
8.3.12 19:03

pro bessi

A četla jsi ten příspěvek od pána, který měl nick v.v.(a ještě něco) a pustil se do nás, že jsme si nejdřív měli sehnat informace a teď si nestěžovat ? Nepříjemný chlap, byl to dost dlouhý příspěvek. Já na něho potom reagovala, ale příspěvek zmizel. Bylo to tady u nás. Spěchala jsem někam, tak jsem si toho nevšimla pořádně, proto jsem zapomněla další písmeno nebo dvě, která měl v nicku a pak jsem ho tu už nenašla. Byl dost nevybíravý, nechutný protiva.

• Citovat
  • Upravit
Megula
8.3.12 19:40

Ahojky, tak koukám, že jsem taky pěkně naletěla :( Po přečtení jejich fantasticky napsaných referencích, jsem podlehla a hned si objednala též dvě balení. Bohužel až po dvou dnech objednání jsem našla tuhle diskuzi a nestačím se divit. Právě dneska mi to po 9dnech přišlo a mám balík na poště,ale už tomu nevěřím a nevím co mám dělat:( co když to nevyzvednu?? škoda tolik peněz!

• Citovat
  • Upravit
bessi
9.3.12 07:57

Příspěvku nevrlého pána jsem si všimla, ale zpětně už to nepročítám, tak jsem nezaregistrovala, že byl smazán. Zkoušela jsem svůj příspěvek smazat, ale nešlo mi to. A pro Megulu: balíček bych klidně nepřevzala. Oni musí počítat i s touto alternativou. Při nejhorším zaplatíš poštovné 109 kč, ale neumím si představit, jak by tě k tomu donutili. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková