Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A kam tady zmizel příspěvek pana otravy chytrého ? Sám se vymazal ? Ale jedovatou slinu musel vypustit, i když musel pochopit, že sami víme, že jsme udělali všichni blbost. ![]()
Bessi a ten tvůj příspěvek se na původní „diskuzi“ neobjevil, viď ?
Před půl hodinou jsem sem psala příspěvek a už tu není.je to možné?
Tak všechny moje příspěvky vymazali, na té nové diskusi se ani neobjevili a na té původní byl silně kladný a ten také smazali.
A já ho hledala. Protože mě přišlo na mail upozornění, že je tam nový příspěvek, ale žádný jsem nenašla. Protože jsou hlášeny ty erupce a že se mohou projevit i v siti, tak jsem myslela, že teprve přijde. Včera zmizel tem posměšný příspěvek pána, který se označil písmeny (nějak v.v.?), ale to jsem myslela, že se nějak vymazal on sám.
Bessi, to je určitě proto, že tam vlastně žádné příspěvky nejsou. Je tam jen to, co tam sami napsali. Alespoň si můžeme upřesnit, co jsou zač ti prodávající.
Ahoj holky. Já jsem jim taky naletěla jako vy a rovnou jsem objednala 2 balení. Ale zatím mi nic nepřišlo. Myslíte, že když to na poště ani nepřeberu a rovnou jim pošlu balíček obratem zpět, tak mě nebudou uhánět kvůli poštovnému? Proč jsem balík nepřevzala a podobně?
Já bych to nepřevzala. Jinak jsem normální slušná ženská a co si objednám, to jsem vždy převzala. Ale v tomto případě bych, už poučená, nepřevzala. Ať to pošta vrátí zpátky. Chce to postavit se podvodníkům.
No je to divné, jinak se nám tady příspěvky neztrácí. Ještě si žádná nestěžovala, že by postrádala příspěvek.
A četla jsi ten příspěvek od pána, který měl nick v.v.(a ještě něco) a pustil se do nás, že jsme si nejdřív měli sehnat informace a teď si nestěžovat ? Nepříjemný chlap, byl to dost dlouhý příspěvek. Já na něho potom reagovala, ale příspěvek zmizel. Bylo to tady u nás. Spěchala jsem někam, tak jsem si toho nevšimla pořádně, proto jsem zapomněla další písmeno nebo dvě, která měl v nicku a pak jsem ho tu už nenašla. Byl dost nevybíravý, nechutný protiva.
Ahojky, tak koukám, že jsem taky pěkně naletěla
Po přečtení jejich fantasticky napsaných referencích, jsem podlehla a hned si objednala též dvě balení. Bohužel až po dvou dnech objednání jsem našla tuhle diskuzi a nestačím se divit. Právě dneska mi to po 9dnech přišlo a mám balík na poště,ale už tomu nevěřím a nevím co mám dělat:( co když to nevyzvednu?? škoda tolik peněz!
Příspěvku nevrlého pána jsem si všimla, ale zpětně už to nepročítám, tak jsem nezaregistrovala, že byl smazán. Zkoušela jsem svůj příspěvek smazat, ale nešlo mi to. A pro Megulu: balíček bych klidně nepřevzala. Oni musí počítat i s touto alternativou. Při nejhorším zaplatíš poštovné 109 kč, ale neumím si představit, jak by tě k tomu donutili. ![]()
Tak jsem zvědavá, jestli tam vydrží. Zatím tam není, cenzurují ho.