Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra Kladna
28.2.12 07:10

Podívejte se radši do svého svědomí…prášky na hubnutí zaberou,pokud dodržujete 70%daných pravidel,která každá z vás slyšela milionkrát… Dřepíte u bedny,ládujete stejně jako předtim a ono nic?? :mrgreen: :mrgreen: A jak je možné,že někteří skutečně shodili?? :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.2.12 08:44

kočka modroočka

Mě přišla zásilka z nějakého skladu ze Svémyslic a nejvíc mi vadilo a přišlo divné, že uvnitř nebyl žádný doklad o ceně, prostě faktura, jak je obvyklé, když se něco kupuje přes internet.
Když odbočím, tak já jsem měla koncem roku problém s Readeŕs Digest. Odmítla jsem objednat knihu za peníze, ale nějaké listiny do soutěže jsem poslala. Přišel mi dárek zdarma, také jsem si šla pro něj na poštu a na krabici nebylo nic jiného než nálepka s obrázkem lampičky s nápisem DÁREK ZDARMA. Tak jsme se tomu ještě zasmály, že budu mít krásnou lampičku. Jaké bylo překvapení doma, když jsem balíček rozbalila, ta lampička byla taková malinká na přicvaknutí, absolutně k ničemu. Jenže tam byla kniha a pokud jsem si pamatovala, tak ta byla také předmětem zdarma nabídky. Ale byla tam složenka. Kdo se s nimi již setkal, tak ví, že jsou neúnavní a posílají stále velké obálky materiálů, kterými se prokousáváte celé dny. Našla jsem tedy dopis, ke kterému tato zásilka patřila a po přečtení jsem se rozhodla nic neplatit, nic jsem si neobjednala, pouze oni mi chtěli poslat knihu zdarma.Několikrát zdůrazněno, že zaručeně zdarma. Všechno jsem ofotila a poslala s průvodním dopisem. No a pak před vánoci přišel výhružný dopis, že jak knihu nezaplatím, předají to blabla, už nevím kam. Tak jsem jim znovu napsala. Že jim celý balíček ráda vrátím, že je pouze rozdělaný ale nevybalený, ale požádala jsem o zaplacení mého poštovného, jinak že nejsem ochotná to platit ze svého, když někdo u nich udělal chybu. Na to neodpověděli, poslali další výhrůžku a já nereagovala. Když pak o vánocích u nás byli mladí a přišla na to řeč, poradil mi zeť, abych raději zaplatila, že jeho otec s nimi měl velké tahanice a snad mu napařili i velkou pokutu, kterou nakonec zaplatil, aby nemusel k soudu. Tak i takováhle firma je naprosto bezpáteřní. Tak jsem zaplatila 600,– Kč za něco, co ani číst nebudu a vykašlala jsem se na další mrzutosti. Knihy mají předražené.
Tak si i na ně dejte pozor.
Kočko modroočko, napiš pak, jak jsi pořídila s tím poštovným.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.2.12 08:55

Petra Kladna

Podívej, pokud vím, chodí sem hodně maminek, které jsou na mateřské. To je vidět, že nemáš děti. Už jsi viděla, aby se máma s miminkem nenahonila ? Myslíš, že jí to její mrně nechá sedět u telky ?
Moje nejmladší dcera má teď 2 malé děti, je uhoněná, nevyspalá a po druhém dítěti, kterému bude půl roku taky nejdou kila dolů. Není tlustá, stále je to pěkná ženská, ale nemá čas chodit do nějakého fitka. Chodí s dětmi na dlouhé procházky do terénu. Když k nám přijede, ani tehdy nesedí u televize, na to nemá čas ani přes den ani večer. Když jde uspávat, obvykle usne únavou dřív než to dítě.

• Citovat
  • Upravit
bessi
28.2.12 09:02

Petra z Kladna je velký vtipálek :dance: Dnes už snad není moc ženských, co si myslí, že budou žrát a díky zázračné pilulce kila schodí. Já osobně jsem silně omezila stravu, jím zdravě, cvičím a nic. Jde o to, že si myslím, že když ke svému úsilí přidám ješte pilulku, tak to půjde trochu líp. Ale bohužel to tak není… :|

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.2.12 09:08

Pro bessi

Nezdá se ti trochu agresivní ta její reakce ? Je asi zastánce té druhé diskuze, kde se opět datumově posunuly všechny příspěvky. Je to jako při přelepování data trvanlivosti ve velkých řetězcích. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Verča D.
28.2.12 12:05

Děkuji

Milé pistaleky této diskuze,velmi vám děkuji za ušetřené peníze.Též jsem shlédla tuto poutavou reklamu a vidina snadno padajících kil směrem dolů mne velmi lákala.Ještě,že existuje tato diskuze,která mne zabrzdila.Ještě pro Kadalu: výborně napsáno,jsem také maminky a je to přesně jak popisujete.Také nejsem nijak extra obézní,170cm 70kg,ale necítím se tak dobře jak jsem byla před porodem.Ale únava a celodenní běhaní kolem dětí mě bohužel zatočila do spirály - nevyspání a nedostatek energie doháním sladkostmi a na cvičení už opravdu nemám sílu.Snad jí co nejdříve znovu najdu :) ještě jednou díky všem.Přeji úspěšný boj se shozenými kilči! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
gadgitka2
28.2.12 12:39

Dnes již po třetí jsem na jejich stránkách poslala varování do diskuze. Vždy to velmi rychle smažou. Ale budu bojovat dál, věřím, že to někomu pomůže stejně jako tato diskuze pomohla mě. Úvaha o nahlášení Obchodní inspekci není špatná, ale momentálně opravdu nemám čas se tím zabývat (učím se na státnice), proto kdyby se toho některá z vás ujala, bylo by to velmi dobré. Mějte krásný den :) !

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.2.12 12:46

Verča D.

Tato diskuze je taková malá výstraha nejít do toho zbrkle, ale opravdu si přečíst i jiné diskuze, než jen tu jednu falešnou. Bohužel té jsem se také chytla aniž bych včas našla i tuto. A věřila bych stále, kdyby mi nesmazaly mé příspěvky, protože jsem věřit chtěla. Celý život se učíte. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ber1uska
28.2.12 18:10

Koukám, že jsem taky asi naletěla.

Ahoj všichni. Tak mám akorát zkažený večer. Škoda, že jsem tuto stránku nenašla před tím, než jsem prášky objednala. Teď nad tím pořád přemýšlím a už je asi prostě pozdě. Tak nic, příště už na takovou věc ani nepomyslím, doufám. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.2.12 18:33

Vítej v klubu :zed:

• Citovat
  • Upravit
madie
28.2.12 21:55

děkuji všem

Děkuji všem výše diskutujícím, po shlédnutí stránek se zázračným přípravkem jsem na vteřinu uvěřila, že by to mohlo fungovat… 30 let držím diety a hubnu a přibírám:-)))
Mám mnoho zkušeností s takovými zázračnými pilulkami - žádná nefunguje. Jediné, co opravdu splnilo účel - Meridia - už není v prodeji..

• Citovat
  • Upravit
misa-noir
29.2.12 02:03

děkuju holky :-)

Ahoj holky, tak moc děkuji všem přítomným, dneska jsem narazila na tu jejich reklamu ale jelikož nemám moc peněz a každou korunku dvakrát obrátím, tak jsem si chtěla něco zjistit a děkuji moc za diskusi, že tohle by mě fakt mrzelo.....
Jinak Petra Kladná bude asi úplně mimo mísu, mě bude za necelý měsíc 21 a už od malička jsem byla tlustá abojovala s tím sportem i dietami, jenže i tak, když mi bylo 15 vážila jsem 123 kilo, ale přišla jsem na střední atam jsem v prváku asi 10 schodila, pom to pár let zase nešlo ať s pilulemi ne bez… ve čtrťáku okolo osmnáctého/devatenáctého roku jsem začala dost blbnout a i dřív se mi stávalo že po jídle mi prostě v hlavě secvaklo a já šla zvracet, ale pak do toho stresy z matury no a výsledek bylo nějakejch 90kilo čili o 20 míň a to za půl roku, jenže za jakou cenu, nikdy se nesmim normálně najíst a zuby mi jdou pomalu do háje, ale i přesto jsem dál bojovala s kily navíc a teď i s nutkáním zvracet po každém jídle, a není to nic moc, nedokázala jsem v sobě udržet nic, a po každém jídle jsem prostě ,,musela,, jít do deseti minut zvracet…
před rokem jsem se odtěhovala od rodičů do prahy za prací, taky žádná výhra, práce nevyšla tak jak jsem čekala a já byla 3 měsíce bez práce, od té doby co ji zase mám se prostě snažím, v době co jsem znovu práci získala jsem na tom byla tak že mi na jídlo prostě nezbývalo a já jedla jednou za 3 dny… okolo listopadu už se vše začalo zlepšovat, dokonce jsem měla i druhou práci a dost nabito, krom toho že jsem 9 hodin denně recepční (sedavá práce) tak ještě šiji no a tak se stalo že jsem si nabrala moc zakázek a v noci téměř nespala k tomu ještě minimum jídla no a tak jsem asi za dva měsíce zhubla asi deset kil teď mám 78 a hodně se hlídám, šití jsem musela omezi, protože mě ničil ten nedostatek spánku a bylo to dostž i vidět..... jinak teď je mi skoro jednadvacet, plat mám 12-13 tisíc čistýho nájem 7 k tomu open kardt a splácím 60ti tisícovej dluh, měřím 168 vážím 78, a moje jídlo na den je 5 jablek, 1× miska ovesných vloček s mlíkem a dva krajíce černýho chleba, a k tomu tak 3cigára pohyb mám taky ale zhunout to nejde, vím co je chtít kouzelnou piluli co pomůže...................
Takže holky děkuji vám moc že jste mi takhle ušetřili penízky a všem přeji hodně štěstí
mějte se krásně Míša.

• Citovat
  • Upravit
buboška
29.2.12 10:21

za blbost se platí

Milé dámy, také jsem naletěla, ač jsem tyto nabídky mnoho let odmítala. Po 3 týdnech užívání přesně podle návodu žádný úbytek váhy, přesto že se nikterak nepřejídám, absolvuji dlouhé procházky a jiný pohyb a 100% jsem přesvědčena, že prášky nemají žádný účinek. Já jsem naletěla ale ještě o něco víc, neboť po mé objednávce se telefonicky ozval mladík s nabídkou druhého „laciného“ balení, takže jsem celkem zaplatila 1.600,– Kč. Zajímavé je, že telefonní číslo toho mladíka je uvedeno jako tajné a už se mu zpět v žádném případě nedovoláte. Takže bohužel vyhozené peníze, zklamání v sebe sama, že jsem naletěla na klamavou reklamu, ale říkám si ve svém důchodcovském věku, že se člověk stále a celý život „učí“.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.2.12 10:37

budoška

Nezoufejte, nejste v tom sama. Já také odolávala dlouho těmto lákadlům a popravdě, ovlivnila mě jejich zmanipulovaná, nepravdivá diskuze. Také jsem chtěla objednat dvě balení, druhé bylo nabízeno levnější, ale manžel mě nakonec odradil. Kdyby to fungovalo, vždy bych mohla objednat znovu.
Dnes jsme moudřejší, objevili jsme jejich triky, kterými lákají hlavně ženy, které touží po štíhlejší postavě. Nebuďte z toho smutná, musíme to brát jako ponaučení.
Také jsem dodatečně zjistila, že když neobjednáte a vykřížkujete (nepokračujete s objednávkou), okamžitě vám tam vyskočí druhá, levnější nabídka o 200,–Kč.
Víte, já hodně objednávám přes internet, např. všechny vánoční dárky. Vždy si dávám pozor, abych objednala u větší nebo známé firmy a ještě jsem nenaletěla, až tady.

• Citovat
  • Upravit
jennisil
29.2.12 10:52

Baleni muzete jeste vratit za plne slibuji stoprocentni vraceni penez,ja se jim to chystam taky vratit ale baleni prazdne,tak jsem zvedava co oni na to..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková