Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
26.2.12 12:28

Pro bessi

Že se objeví na netu, že je to přípravek pro zvířata, to se nedivím. Je to od firmy Alavis a to je lékárna pro zvířecí léky, kdysi jsem tam kupovala léky pro nemocného pejska. Solidní firma.
Ale název tohoto přípravku Weight Loss znamená pouze snížení váhy, mohlo by se to jmenovat prakticky všelijak. A určitě i zvířátka potřebují někdy snížit váhu, takže tomu se nedivím. Adresu vám napíšu a sledujte to, buď vás to pořádně otráví nebo se tomu můžete jen bezmocně smát. Je to :
www.agn.medicalnewsreporter.com Je tam vše vylíčeno v růžových barvách a uplně na konci článku je diskuse, podle mě z jejich strany ostře sledovaná.
Myslím si, že kdybychom si nechali ve své lékárně poradit od lékárníka a koupili tabletky, kterých je i v lékárnách dost, možná bychom nakoupili levněji a navíc s odbornou radou. Pokud ale vím od své lékárnice, která je řádně při těle, tak mi řekla, že kdyby něco zaručeného existovalo, už dávno by sama byla štíhlejší. Já to chtěla hlavně ze zdravotních důvodů, abych se cítila líp.

• Citovat
  • Upravit
bessi
26.2.12 14:46

pro Kadalu

Máte pravdu, jsou to ubožáci :mrgreen: negativní komentář z diskuse okamžitě vymažou

• Citovat
  • Upravit
jennisil
26.2.12 17:58

vrácení peněz

Ja jsem tam taky zkousela psat ze chci vratit penize ze ty prasky nefunguji,dosla mi stejna odpoved jako bessi,baleni mam samozrejme spotrebovane jinak bych taky nezjistila jestli zhubnu nebo ne..,tak nevim jestli se ma smysl s nema handrkovat penez se zpatky uz asi stejne nedockam…

• Citovat
  • Upravit
bessi
26.2.12 18:23

Zajímalo by mě, zda to někdo zkusil do Polska vrátit.

• Citovat
  • Upravit
anomiss123
27.2.12 01:23

Koupila jsem si jedno balení a toto je první stránka kde čtu negativy! Jsem tím docela zklamaná. Snažila jsem se o tomto přípravku zjistit hodně, ale asi ne dostatečně. Prášky užívám první týden. Jsem fakt naštvaná! ja blbá zas naletěla, ale kde se teda berou ty stovky kladnych příspěvků..?? neříkejte mi že ty svináci si tam vše píšou samy! :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
jennisil
27.2.12 10:16

Podle me si ty prispevky pisou sami,taky jsem psala negativni komentar a smazali mi ho,kdyby je tam nechavali nenalakali by tolik lidi,a s tim vracenim penez taky maji to promyslene dopredu aby nemuseli vracet nic,je to jen reklamni trik…

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.2.12 11:28

Pro všechny

Prostě jsme děvčata naletěli. A zase, jak jsem se dnes podívala, mají posunuté datumy. Tam nikdo nepíše příspěvky, všichni asi už pochopili, takže posouváním dne a datumu si je jakoby vyrábějí sami. Však si to zkontrolujte. V některém mém předešlém příspěvku máte uvedenou adresu té stránky se zmanipulovanou diskuzí. I mě vymazali všechny mé příspěvky i upozornění na ně pro ostatní, samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit
bessi
27.2.12 11:56

Tak bychom mohli dát podnět na ČOI - klamavá reklama a podivný způsob podnikání. Škoda, že se nezapojil někdo, kdo požádal o vrácení peněz.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.2.12 12:20

pro bessi

Je to samozřejmě věc každého, já bych ale údaje, které požadují, nedávala. I ten podpis, na co ho potřebují ? Aby pak něco podepsali za vás ? Takovíhle podvodníci dokáží ledacos a mohli by vyluxovat váš účet nebo vaším jménem udělat dluh než se vzpamatujete. Znala jsem ještě v zaměstnání 2 osoby a byli to manželé. Měli vystudovanou stejnou školu a bavili nás tím, jak jenom podíváním se na podpis kohokoliv ho tak přesně napodobili, že se to zdálo až neuvěřitelné. Nebyli to podvodníci, byli to služní mladí lidé a ten talent u obou byl obdivuhodný. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.2.12 12:24

pro bessi

Kéž by se toho ujmul někdo, kdo by dal takovou stížnost na ČOI dohromady. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
gadgitka2
27.2.12 18:46

Dekuji!

Damy, dekuji vam za tuto diskuzi - prave jste mi usetrily 990Kc. Hold zazraky se nekonaj, jdu si zabehat a k veceri bude zas jen zeleninovej salat a ono to taky pujde ;) . Mejte se krasne :) !

• Citovat
  • Upravit
Kadala
27.2.12 19:00

Tak alespoň jedna je z této pravdivé diskuze spokojená.
Já jsem (když už tedy byly tablety otevřené)je začala dnes ráno brát, 2× denně. Slibuji, že po pravdě napíšu o výsledku. Pravda je, že u toho moc nenacvičím, spíše jen symbolicky, ale budu se snažit jíst méně než obvykle. Když už jsem ty peníze vyhodila. Snad mi tablety jinak neublíží. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
žblabuňka
27.2.12 22:51

Ahoj lidicky, taky jsem se malem dala ukecat, ale uz me to preslo po tom co jsem tady cetla!!
Schvalne jsem napsala na tu jejich stranku negat. hodnoceni, tak jsem zvedava co s tim udelaji a zda tam zustane!!
Holky aspon nas muze uklidnit, ze je na svete jeste nekdo vic baculatejsi nez jsme my, ja jsem v tehotenstvi pribrala 35kg a at delam co delam tak nic nejde dolu! Vsak my na to kocky prijdem a budeme hubeny!! Nebo aspon budeme hlasat ty co jsou tlusty budou hubeny a hubeny budou studeny, preji uspesne hubnuti :mavam: Pett.

• Citovat
  • Upravit
Hanz85
28.2.12 00:24

Když to vezmu za chlapy, tak při mém sedavém zaměstnání není jednoduché udržet váhu. Jediné řešení je cvičit a jíst jídla, co nemají zbytečně vysoký počet kalorií. Mám to otestované. Stačí začít cvičit a po třech týdnech se člověku spevní tělo a tím vypadá hned štíhlejší. Když má člověk čas a nervy, tak si může pohlídat jídelníček a tím shodí i zbytečná kila. Ze zvědavosti jsem vyzkoušel několik různých prášků protože peníze mě zase tak netrápily a výsledek byl spíše jako placebo efekt. Člověku to dávalo naději, ale výsledek samozřejmě nebyl žádný :lol: .

Takže, co druhý den 20 minut běh (10 min x 2). Posléze nějaká ta cvičba (nejlépe fitko nebo doma činky a kdo má prostor tak věž).

Chce to jen chtít a najít si ten čas, který snad nikdo nemá na zbyt.

Enjoy.

• Citovat
  • Upravit
kočka modroočka
28.2.12 01:36

Taky něco přidám.

I já jsem jim skočila na tu reklamu a objednala si 2 balení. Zarazilo mne už to, že nepřišel potvrzovací email. Místo slibovaných 3 dnů dodání mi přišel balíček až desátý den. Musím říct, že naštěstí jsem nebyla doma, tak mi listonoška zanechala oznámení ve schránce. Vygooglovala jsem si odesílatele a vyšlo mi z toho - nějaká firma zabývající se prodejem hraček. Tak jsem si řekla, že si to jednoduše nevyzvednu, ať to vrátí odesílateli. Minulý týdem mi přišel mail, proč jsem si to nevyzvedla a požadují po mě 119kč za poštovné. Odepsala jsem jim, že jejich firma na mne nepůsobí důvěryhodně, když si vygooglujete název firmy s tou reklamou, vypadnou na vás stránky v angličtině. V češtině tam nic není. A že nedodrželi termín dodání. Pak jsem jim napsala, pokud trvají na zaplacení poštovného, ať mi pošlou složenku a že se samozřejmě obrátím na poradnu SOS. Teď čekám, zda se ozvou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková