Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Musím dát jennisil za pravdu,konečně zvítězil zdravý rozum,jak se říká: Když se chce všechno jde!
Ahojte.Moje kámoška vyskoušela pilulky weight loss a lituje toho že vyhodila peníze zbytečně.Je to všechno jen oblbování lidí.Ja jsem vážila 64kg.Chtěla jsem 5kg zhubnout a zhubla jsem bez pilulek.Zkuste kombinovat zumbu s posilováním a kila vám půjdou sami dolů.Nejezte pilulky není to zdravé vím o čem mluvím
Jasně,určo máte taky pravdu. Na mě ty piluky vždycky působily např.„jako placebo“ jestli mi rozumíte…pro mě osobně,je vždycky koupení pilulek startem k hubnutí. Neumim udržet váhu. Je mi 24let. Lítá mi 5-7kilo.Od 15!! Mamka mě nutila vždy všechno sníst jinak žádný hraní a já díky těm pilukám si umím říct dost,jsi polosytá,stačí…pak si zvyknu..začnu přemýšlet o pohybu a je to
Takhle jsem si to na sebe ušila…po 30 to bude ještě horší ![]()
Ahoj všichni,
bohužel, zázraky se nedějí, přípravek nefunguje ani trošku. Ačkoliv jsem změnila stravovací návyky a i trochu cvičím, výsledek 0
Snažím se už několik let marně zhubnout. Dodržuju jídelníček, cvičím, ale stejně nic. Ať dělám co dělám, nedostanu tepovou frekvenci na 96 tepů za minutu. Proto jsem zkusil tenhle zázračný preparát. Absolutně nic. Vyhozené peníze.
mám stejné skušenosti jako jennisil i evcavoj peníze pryč kila šly nahoru a to je vlastně taky zkušenost-už to nikdy nekoupím-vlastně žádné prášky,jenom pevná vůle může pomoci ![]()
Dobrý den,
koukám na vaše komentáře- docela mě překvapilo, že skoro nikdo nezhubl. Tak je jasné, že topdle zkoušet nebudu . Já po porodu vyzkoušela Meridii cvičila jsem pravidelně a dala jsem dolu 13,5kg zhruba za měsíc a půl . nabrala jsem od té doby 2kg nahoru (2roky). Stím jsem byla spokojená ,ale už není na trhu . Cvičila jsem i dál ,ale tím jsem si jen váhu hlídala dolu nešlo už nic … ![]()
Ahoj holky,
jak to tady pěkně čtu, tak jsem asi naletě. Taky jsem koupila a né jedno balení (nabídli mi slevu) a já si řekla, že se do toho tedy pustím s manželem. No jestli to nebude fungovat, tak ať jsem potom tlustá. Po padesátce se všechno ukládá, tam kde nemá. Pomaloučku mi váha leze nahoru. Když nezabrala kryolipolýza, tak jsem doufala, že tohle zabere. Škoda, že jsem na tyhle stránky nenarazila dřív.
Objednala jsem a za 3 dny obdržela přípravek Weight Loss za 990,– Kč. Nic jsem nechtěla uspěchat a proto jsem zašla na diskuzi, hlavně se podívat na zkušenosti jiných. Byly tam samé ódy na velké úbytky váhy ani jedno negativum. Zapojila jsem se do diskuze a zmínila se o tom, že se mi ale nelíbí, že mi nepřišel ani doklad o zaplacení a že jsem si přečetla(v jiné diskuzi)o tom, že o ceně se dá smlouvat. Zdálo se mě to také drahé. A v případě neúspěchu jak po 60 dnech reklamovat a chtít peníze zpět ?
A ejhle. Napsala jsem 2 příspěvky a oba zmizely. Z toho jsem poznala, že něco u této firmy či co to je, není v pořádku. Nemám ani adresu ani číslo mobilu, čistě jen zmačkaný návod k užití, který byl přiložen k přípravku. Napsala jsem tedy do diskuze 2 upozornění, že mažou mé příspěvky, ale ty zmizely také okamžitě. Od té doby to vypadá, jako by diskuze ustala a nikdo nic nepřipsal.
Naletěli jsme podvodníkům, vážení. Dnes odpoledne jsem tedy ještě jednou zkusila stránku, na které lze přípravek objednat, na které opět bylo napsáno „jenom dnes sleva za 990,–Kč“. Vykřížkovala jsem ji a ejhle, hned vyskočila nová nabídka - balení za 790,– Kč.
Co k tomu dodat, podvodníků v této zemi je stále víc. ![]()
Ano, toho já také lituji, že jsem se nedostala na tuto diskuzi včas. Pozdě bycha honit, ale mrzí mě to. Jsem důchodce a je to pro mě velká částka, ale čekám stále od lidí to lepší, nemohu si zvyknout na podvody a zlodějny. ![]()
Dobrý den, zkusila jsem využít 100% záruku vrácení peněz a dostala jsem následující odpověď:
Vážená paní,
hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení
zakoupeného výrobku. Balení by mělo být odeslano na adresu :
Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
Polsko
Je nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik
informací: proč výrobek nesplnil očekávání, způsob užití výrobku, stručný
popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.
Ochotně uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po
kúře, aby bylo možné ověřit předložené informace.
Prohlášení by mělo obsahovat osobní a platební údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním převodem a Váš ručný, výrazný podpis.
Pokud balení je zavřené peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud balení je
otevřené, nebo prázdné posouzení reklamace bude trvat delší dobu.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@activefoodsupplements.com nebo +420 228880736
Poté jsem měla ještě dlouhý tel. rozhovor s pánem z této firmy, který se mě ptal co jím, jak prášky na mě působí…a výsledek asi takový, že pokud člověk vrátí celé, neporušené balení, dostane plnou cenu - poštovné 109 kč. Pokud je otevřené už to není tak jednoznačné, cca 50%. Dále jsem byla ujištěna, že výrobem prodávají po celé Evropě a stížnosti nemají ![]()
Jinak jsem byla také překvapena formou zaslání. Pouze přiložený zmačkaný papírek, žádná faktura, žádný doklad. ![]()
Dobrý den, přesně jak popisujete, došlo mi to přesně v tom stavu jako vám. Už to, že vás ubezpečují, že není problém vrátit peníze, když nebudute spokojená s výsledkem, bez upozornění, že vlastně si nesmíte zobnout ani jednu tabletu. Mě totiž po mé objednávce obratem někdo volal a všechno to, co je na zmuchlaném letáčku, vytaženém nejmíň z odpadkového koše, mě ubezpečoval, že bude splněno.
Ale já balení už otevřela, sice jsem ještě nezačala, ale byla jsem zvědavá. Jenže těmto podvodníkům určitě nebudu sdělovat žádné platební údaje, nedám žádný podpis a žádné číslo účtu nebo karty. Mohla bych přijít o víc než jen o 990,– Kč. Stížnosti nemají, protože je mažou okamžitě po napsání.
Spíše by to chtělo oznámení na policii, ale to by se toho musel ujmout někdo znalý práva a ti tu asi nejsou, nedají se tak snadno napálit. ![]()
Teď jsem ještě zjistila, že na té jejich diskuzi navíc mění data a dny napsání příspěvků, aby asi bylo vidět, že každý den někdo projevuje zájem o jejich tablety Weight Loss.
Protože tam diskuzi sleduji, jestli někdo reaguje, vím přesně, že dnešní 3 poslední příspěvky jsou včerejší. Ty mé ze včerejška jsou všechny smazané. Není tedy ani možné ty lidi varovat před podvodnými prodeji. ![]()
Můžete mi prosím napsat webovou stránku?
Ráda bych se na diskusi podívala. Taky jsem zjistila, že je u nás na trhu dost výrobků ze zázračné rostliny acai, a to ve vyšší koncentraci a za podstatně méně peněz. Zaujal mě příspěvek, že se jedná o přípravek pro zvířata a opravdu, pokud si na vyhledávači zadáte weight loss - objeví se hubnoucí přípravek pro psy a kočky ![]()
Souhlasim s evcavoj,kdyz se chce da se zhubnout i bez drahych pilulek…Nickie mate pravdu spravne jsem mela upravit jidelnicek,ale schvalne jsem to chtela vyzkouset protoze v reklame uvadeji ze to jde skoro „samo“ a tolik kilo…Ty 4 kila za mesic co jste zhubla se daji shodit i bez pilulek diky upravenemu jidelnicku a mit pevnou vuli jako mate vy proto nevidim zadny zazrak v pilulkach a porad si myslim ze je to skoda penez za jedno baleni 700kc kdyz se da zhubnout i bez toho…