Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
4kg za tyden,to znamena 16kg za mesic dovolte abych se zasmala,tolik normalni clovek nemuze zhubnout to by musel drzet hladovku,ale pisete to pekne presne jako v diskuzich v te jejich reklame…
![]()
Já to taky tak pociťuji, hodně se to podobá té reklamě. Je to nesmysl. ![]()
Napisu az doberu baleni. 16 kilo ani zhubnout nemuzu to bych byla jako kostra. Chtela jsem zhubnout maximalne 6-7 kilo.
Tak nevím. Nějak mi není zrovna dobře. Čaje mi moc nesedí, tak se snažím pít víc jen vodu a ta mi taky nedělá dobře. Nevím, není někomu z těch tablet taky špatně. Mě je dost od žaludku. Beru totiž od lékaře již dlouhodobě lék na žaludek, ale protože se má brát také před jídlem a zapít, nechci je brát současně. Weight Loss beru 2× denně, před snídaní a před obědem, jak je doporučeno. No a odpoledne už mám problém, celé odpoledne mi je nevolno. Na žaludek si nakonec musím vzít lék alespoň navečer, uleví se mi, ale není to ono.
Na nějaké závěry je ještě brzy, beru tablety teprve od pondělka, chtěla bych vydržet. ![]()
Já jsem žádnou nevolnost neměla.Piju vodu nebo čaj. Dle sdělení pána na info lince se má člověk po bobulkách cítit aktivnější, méně unavený - jak to působí na spalování tuků. Já nepociťovala žádnou změnu ![]()
Asi už vím, čím to je. Nějak si se mnou zalaškovalo nachlazení. Mě v počátcích, když ho pociťuji, většinou zabere větší dávka vit.C. Zahnala jsem to, ale vrátilo se a mezitím jsem si ještě nechala píchnout přeočkování tetanu a to bych také měla být v pořádku (sestra se ptala a já to zatloukla). Tak si myslím, že to bylo všechno dohromady. Teď už nevolnost nemám, spíše to byla souhra náhod. Včera mě od rána bolela mandle, ale dnes už zase ne !! Myslím, že to bude v pořádku, ale za ten týden mám dole pouze 1 kg. Ale to zatím může být zavádějící, ještě nemohu říct na 100%, že to tak je.
Ahojky, nevíte někdo na jakou adresu poslat zpět tablety weight loss?
Dík. Alena.
Je to někde vepředu v některém příspěvku, který psala bessi. To najdeš.
Ahoj holky,tak jsem si řekla že se také podělím o svoji zkušenost z weight loss.Nechala jsem si naštěstí poslat jen jedno balení.Beru ho už skoro 4 týdny,v úterý končím a jak jsem dopadla.Musím říct ,že mám menší chuť k jídlu,takže jím méně a snažím se nejíst večer.Pohybu moc nemám,jen když jdu s ročním synem na procházku a ke cvičení se nepřinutím.A ten výsledek?Zhubla jsem 4kg za ty 4 týdny,což je optimální a jsem ráda že jsem alespoň tohle zhubla.Potřebuju shodit jestě 10kg,a od porodu se mi to stále nedařilo tak jsem ráda že teď se to rozjelo.Chtěla bych pokračovat dál,ale rozhodně neplánuju koupit další balení za 900Kč.Přemýšlela jsem nad acai berry od medpharmy který je daleko levnější nemáte s tím někdo zkušenosti?Dík za odpověď
Tedy dámy, já to beru poctivě, tak jak mi bylo řečeno i psáno. 2× denně před jídlem, ráno a v poledne. V tom minulém, prvním týdnu jsem měla problém, no ale budiž, mohlo to být mírným nachlazením. Jinak i při pití vody nebo čaje, pociťuji i hlad, protože jsem dost omezila jídlo. Ale nedovedu si představit existovat jen o vodě, čaji a jahodách. Tolik energie mi tablety nedodaly. A to nechodím do práce. Vážím o kilo méně a myslím si, že tohle bych dokázala i jinak než zaplatit za to 990,–Kč. Ale vyburcovalo mě to a budu vděčná i za 4 kg, kdyby se mi povedly za ten měsíc shodit.
Pro Jitka 68 : určitě se podívám i na acai berry u Medpharmy, jsem tam členem klubu a pravidelně objednávám vitamíny, dík za upozornění !! ![]()
Tak já za sebe si říkám, že by po tom měsíčním užívání předraženého Weight Loss stálo za to, koupit si od Medpharmy přípravek Acai Berry, který je také spalovačem tuků a hlavně měsíční balení (nabízejí 67 tbl.) stojí 201,–Kč (jsem členem klubu, může být malý rozdíl v ceně). Můžete se podívat do nabídky : www.medpharma.info, do vyhledávače zadat Acai berry. No a já naletím na reklamu Weight Loss. ![]()
Já ještě nemohu říct, že by fungovaly zrovna tablety. U mě je úbytek zatím po týdnu malý a je spíše především velkým omezením jídla, takže pořád ještě se nedá říct, že bych měla úspěch po tabletách. V každém případě jsou předražené a mnohonásobně, těm velkým úbytkům na váze díky tabletám Weight Loss stále nevěřím. Já jsem hned na začátku psala, že je vyberu a budu informovat, takže to dělám. ![]()
Na náladu to nemá vliv. Spíše máš dobrou náladu z toho, že už konečně zase do oken svítí slunko a co nevidět bude tady jaro.
Byl to prispevek Nickie z 9.2.2012. Ale na tom prece tak nezalezi. Ja jsem jsem jenom chtela upozornit na to, ze se jedna o doplnek stravy a pokud razantne nezmenite jidelnicek a nezacnete se hybat potom zadne vysledky nemuzete ocekavat. Jak rikam po tydnu mam 4 kila dole. Mozna to bude i tim, ze jim dve kapsle denne tak jak je psano na letacku a obezitou netrpim. Ale muzu vas stoprocentne ujistit ze s prodejcem nemam nic spolecneho.