Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Podívejte se někdo další, není tam žádný příspěvek od Baruš,5 duben.
Z tohoto datumu jsou pouze 3 posunuté příspěvky, končící Evou, která koupiula tablety na aukru. Není možné, aby to mě ukazovalo toto a tobě něco jiného.
To je zvláštní. Já to tam stále vidím i když aktualizuju stránku. Úplně na konci.
Myslíš, že by to mohli nějak nastavit, aby to bylo viditelné jen z IP adresy ze které to bylo napsáno?
Bessi, prosím, podívej se také na tu stránku, mě se na falešné diskuzi nic nemění, ale protože se mi tam normálně datumy posunují, je u mě určitě funkční.
Ty stránky musí mít stejného admina, když je to také pod emiminem.
Tak jsem se tam logla z mobilu z jiné IP adresy a ono to tam vážně není.
Takže to nějak nastavili, že váš komentář vidíte jen vy a nikdo jiný.
Záhada vyřešena. K těmto podvodným prodejcům nemám slušného slova ![]()
Ale zase jsme o jednu zkušenost bohatší. Chtějí nás rozeštvat mezi sebou.
![]()
dnes se ozvala naka Slovenka proč sem si nevyzved zasilku,dělal sem blbeho že sem nic neobjednal,prý eslik nechci hubnout?já že ne naopak(kecal sem trochu)řekla poho a dál neřešila ![]()
Já jsem ten příspěvek také nenašla
Jelikož pan Bogdanský už ví o této diskusi, tak tam přibylo dost příspěvků, dokonce je tam 1 negativní
, ale to nic nemění na tom, že je diskuse zmanipulovaná a poctivě cenzurovaná. Jsou to chytráci, kteří vydělávají na naší blbosti, pořád se máme co učit ![]()
ale jo,však ta objednavka neni zavazná-my jmeno,mobil,adresu i meil muže zadat kde kdo že ![]()
Baruš Čtvrtek, 5 Duben, 2012
Užívala jsem tabletky skoro dva měsíce a nezhubla jsem ani gram.
Ještě stále to tam je