Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Je o tom psáno v diskuzi, ano, již se to povedlo. Je třeba si přečíst víc z diskuze.
Weight loss je totální pitomost......nedá se z toho usnout, je po tom špatně a bůh ví co ještě.....normálně bych tu společnost zažalovala za klamavou reklamu… ![]()
Vůbec se jich nezastávám, naopak píši proti nim. Ale že se to nemá brát na noc, na to upozorňují. To je jediné asi pravda. Nejez to a podle návodu tady v diskuzi vrať a požaduj náhradu. Je jedno, jestli jsi teprve začala nebo využívala, tak to inzerují, do 60 dnů můžeš reklamovat. Ale musíš si přečíst více z této diskuze, abys věděla, jak máš postupovat.
Mě bylo také špatně celý měsíc, teprve teď se dostávám zase do normy.
Nikdy to nedělám-totiž nepíšu po internetu žádné příspěvky a komentáře. Ale tentokrát musím, chci varovat všechny ty „nevěřící“ a „nerozhodné“. Taky jsem naletěla a koupila ten zázrak dokonce za 990 Kč (o slevě na 790 jsem nevěděla). Povídám si, když to zafunguje, čert vem peníze. Dnes se tzv. tluču do hlavy - ani deko dole !!! Brala jsem to poctivě 1× denně, strava běžná jako dřív, snaha trochu redukovat, hýbat se, pít. NIC-NIC-NIC. Lidi, nepodporujte podvodníky, nekupujte!Stydím se, jak jsem hloupá.
Jsme tady na tom všechny stejně. Varujeme touto diskuzí, protože jsme také naletěli, nejsi v tom sama. Když si počteš více z této diskuze, dočteš se co udělat, aby ti vrátili peníze.
Díky moc holky, zrovna jsem si to objednala, ale na dobírku. Tak si to nevyzvednu. Děkuji za ušetřené peníze
Jasně že bych chtěla peníze vrátit, ale nevěřím jim. Nebudu nikde dávat k dispozici svůj účet a podpis a kdoví co ještě. Kašlu na to, už jsem v životě přišla o víc. A ještě k tomu to posílat kamsi do Polska a vypisovat ciráty…to tak. Je to trest za mou blbost, ale když tomu věříte, že vám peníze vrátí???? Ještě jsem nečetla ani jeden příspěvěk, že by peníze vrátili.
A ty, kadalo, nebo jak si říkáš,promiň, ale přečetla jsem si pár tvých odkazů a mám podezření.,.......
Diskusi si určitě nepřečetla, já osobně jsem psala, jak postupovat v případě, že chceš vrátit peníze. A peníze mi vrátili.
Nechápu tvoji poslední narážku na Kadalu, že máš podezření…můžeš to vysvětlit?
Který můj příspěvek je ti podezřelý ? Klidně se vyjádři. Musíš si přečíst tu diskuzi celou, abys pochopila i návaznost, ne jen nějakou vytrženou větu.
A já zas vůbec nechápu, co jsi nám sem přišla tedy sdělit, když nechceš vlastně nic. Nám je jedno, že o peníze zpět nestojíš, je to věc jen tvoje.
Ono bez čísla účtu a podpisu na reklamaci ti nikdo nic ani nevrátí. Kdybys to nepodepsala, je to anonym a ty se házejí do koše. To ty nevíš ?
Ahoj holky ,
tak jsem sepsala dopis a zítra ten zázrak vracím do Polska.Jsem zvědavá, chybí mi dvě tablety, kolik mi
tedy vrátí.Napíšu, jak to dopadlo.Dal někdo dělat ten rozbor ???Vážně by mne výsledek moc zajímal. ![]()
Bylo to někde docela na začátku diskuze, určitě né daleko. Ale taky nás na výsledek čeká víc, jestli to tam paní dala nebo ne. Ono asi všechno trvá delší dobu, snad nám dá vědět. Moc by mě to zajímalo, zvláště když jsou u toho problémy bušení srdce atd. Mě bylo jen nevolno, léčím se na vysoký tlak a kávu jsem slabou pila. Nepozorovala jsem jiné změny než tu nevolnost.A chuť na něco dobrého sladkého mě neopouštěla, potvora. Já ji ale držela na uzdě. ![]()
Pošli to doporučeně, ať máš něco v ruce. Poštovné je 58,–Kč a přeji hodně štěstí.
Já jsem sice nic neobjednala, ale i tak jsem si celou diskuzy přečetla úplně celou, je tu pár lidí, kteří to tam poslali zpět a Bessi i tu dost podrobně psala jak na ně, takže záleží jen na vás co s tím uděláte, ale pokud se vám tu nelíbí tak jsem psát a ani chodit sem nemusíte, tady se snaží ženský, které se napálily jako vy pomoci ostatním a poradit jim…takže pokud o to nestojíte tak se tu nerozčilujte na ostatní, že vám něco chtěj poradit…
Děvčata, díky vám oběma za vyjádření se k diskuzi.
![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli když jste někdo nebyl s přípravkem spokojen, jestli Vám opravdu vrátili peníze. Děkuji za odpověd