Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
28.4.12 08:01

maha

V mé povaze není nepřebrat zásilku, když už jsem ji objednala. Ale dnes, po těch zkušenostech s nimi a napadání nás v této diskuzi bych asi také nepřebrala.Vždyť jedné z nás se už stalo, že se někdo začal přihlašovat jejím nickem a vydával se za ni. Takže zatloukat, zatloukat. A nebrat mobil s neznámým číslem.
Nějaký pán úspěšně nepřevzal a myslím, že i nějaká dívka. No co se vám může stát ? Vždyť celý jejich prodej je založený na lži. A přece je to zásilka bez poštovného, tak jaképak výčitky svědomí ? Oni si také vrásky nedělají, když tolik lidí klamavou reklamou obalamutí.
Když budeš chtít vědět všechno, co už jsme tady prožili, projeď si celou diskuzi. Jsou tam zajímavé příspěvky, alespoň těch lidí, kteří přispívali delší dobu.
Já jsem budu chodit minimálně po tu dobu než mi vrátí peníze. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
szudovxe
28.4.12 10:19

… uzivam to uz tyzden a nic, uplne nic ani na objeme ani na vahe, pijem maximalne tekutin a myslim si, ze je to placebo a zbytocne som vyhodila 50 EUR…
:zed:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
28.4.12 12:12

szudovxe

Vrátit tak, jak je popsáno o něco výš. Přes 1.200,–Kč za 1 balení? Tady u nás ?

• Citovat
  • Upravit
8
29.4.12 09:44

maha
Já balíček nepřebrala, je to už víc jak týden a zatím se mi nikdo neozval, tak třeba mi dají pokoj… Pokud by volali, tak už cizí čísla nezvedám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivi11
30.4.12 08:42

Ahoj děvčata , tak mi vrátili na účet , úplně bez problému cca 880 kč.Za balení jsem zaplatila 990,– Kč a snědla jsem jen dvě tablety.Bylo mi po nich strašně zle.Nikdo mi nepsal, ani nevolal, jen poslali :P :D penízky.Tak jsem ráda a snad už se příště nenechám nachytat.

• Citovat
  • Upravit
maha
30.4.12 08:49

jsem taky z těch kteří to nedělají a balíček si převeznou když už jsem to objednala.Teď mi někdo několikát volal pokaždý funěl do telefonu ale žádná odpověď mám ve zviku se představit jednou jsem se představila a pak už jsem jen zavěšovala je to číslo 739659201 volali vám taky z tohoto čísla nebo z jiného?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.4.12 10:48

maha

Tak na to pozor !!
Volají z čísla 228 880 736. Toto číslo má pan Bogdanský, který je vedoucí pro prodej v ČR a o kterém už byla několikrát zmínka v diskuzi. O jiném čísle nevím. Ale pokud ti někdo volá a jen funí, to je na nahlášení policii, nějaký cvok, chce tě třeba jen vylekat, ale to nemůžeš vědět. Může být i mezi prodejci. Raději telefon nezvedej. Já se v žádném případě nikdy nepředstavuji jménem, když zvednu cizí číslo a počkám, až se mě sám volající představí a zeptá se, jestli mluví s paní XY.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.4.12 10:57

ivi11

Tobě blahopřeji, užij si peněz jinak, třeba na nákup více zeleniny a ovoce a bude to prospěšnější.
Já čekám na výpis z účtu, nemám inter.bankovnictví. V tomto jsem hrozně nedůvěřivá, ale také mě to čeká, odhodlat se a založit. Donutí nás k tomu hlavně zvyšující se poplatky, už fakt pěním. Dnes jsem byla skoro hodinu na poště, protože mají prodloužený víkend, že jo. Jen 2 okénka otevřená a fronta jako kdysi na maso. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
maha
30.4.12 11:14

říkala jsem si že je to někdo od nich a chtějí ještě něco nabídnout pak už jsem to nebrala.ale vytrvalí teda jsou

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.4.12 13:51

maha

Ale je třeba být opatrný. Takhle přece žádný normální člověk nikomu nevolá. Narazíš na všelijaké lidi, hlavně se s nikým podobným nebav a nedávej mu o sobě údaje.

• Citovat
  • Upravit
maha
30.4.12 16:33

Napsala jsem komentář na jejich stránkách že jsem naletěla ať to nikdo nekupuje a samozřejmě ho smazali.Jak jinak.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.4.12 17:44

maha

Stokrát to už tady bylo probíráno, je potřeba si tuto diskuzi prolétnout celou.
Jinak už je únavné odpovídat na jedny a ty samé věci.
TA DISKUZE NEEXISTUJE !! Tu si vytvořili sami a NIKDO tam nemůže nic přidat.

• Citovat
  • Upravit
Nakomiko
2.5.12 07:52

Mám dost !

No tak já tí léky mám , beru je už druhý týden ani jedno kilo dolu, a to se snažím ještě i cvičit , moc jsem se na to těšila že to zabere tak to jsem zvědavá teda opravdu ale jsem zklamaná , myslela jsem že to zabere hned , dokonce tam psali že po dvou týdnech jsou už výsledky !

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 09:51

Naletěla!!

Taky jsem naletěla. Objednala jsem si je před Vánocemi a byl to děs. Po prvních třech dnech co jsem je brala mi začlo být opravdu špatně. Musela jsem s tím přestat. Reklamace taky nedopadla, takže letěli do koše. Škoda peněz. Mám známou v dietologické poradně, takže jsem se začala řídit podle jejích rad. Pravidelně jím (6× denně) a v určitou dobu jen určitá jídla a super! Za dva měsíce mám dole 9kg. A to zatím vůbec nesportuji. Přitom mi přijde, že jím skoro pořád. Takže už nikdy žádné pilulky!! Tohle je o dost lepší a opravdu to pomáhá. Mám plno energie a je mi dobře. :)

• Citovat
  • Upravit
3
2.5.12 09:54

Naletěla!!

Taky jsem naletěla. Objednala jsem si je před Vánocemi a byl to děs. Po prvních třech dnech co jsem je brala mi začlo být opravdu špatně. Musela jsem s tím přestat. Reklamace taky nedopadla, takže letěli do koše. Škoda peněz. Mám známou v dietologické poradně, takže jsem se začala řídit podle jejích rad. Pravidelně jím (6× denně) a v určitou dobu jen určitá jídla a super! Za dva měsíce mám dole 9kg. A to zatím vůbec nesportuji. Přitom mi přijde, že jím skoro pořád. Takže už nikdy žádné pilulky!! Tohle je o dost lepší a opravdu to pomáhá. Mám plno energie a je mi dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková