Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak anonymní není Anonymní ? Nebo se nám vydává za Šárka22 ? Je to pravděpodobné, tohle už tady přece bylo.
![]()
Ahoj , jak psala Kadala je třeba krabičku poslat zpět.Já jsem to tak udělala a cca do 10 dnů jsem měla penízky na účtě.
![]()
Omlouvám se, ale když jsem to poslala poprvé, tak se mi tam neukázalo jméno. Jak jsem říkala, objednala jsem je před Vánocemi a v tu dobu se na netu žádná jiná diskuze krom těch jejich neobjevila nebo jsem ji nenašla. Zjišťovala jsem jak to mám reklamovat a dozvěděla jsem se co všechno k tomu musím přikládat. Odmítla jsem někomu posílat číslo účtu i s podpisem.
Víš, občas sem zabrousí někdo, kdo nás chce jen popíchnout a patří do druhého tábora.
![]()
Kdyby si děvčata daly práci a trochu se začetly do diskuze alespoň od těch diskutujících, kteří chodí pravidelně, tak by věděly víc. ![]()
Tak jsem ráda, že jsi to vysvětlila. To se stát může.
Tahle diskuze myslím vznikla až v únoru. Také já jsem zpočátku nechtěla poskytnout číslo účtu a podpis, ale bessi mě celkem rozumně vysvětlila, že to je nutné. Všude se při reklamacích tyto údaje dokládají. Takže to se neboj, ale jestli jsi vyhodila krabičku, tak pozdě bycha honit, že ? No a teď už stejně všechny lhůty utekly (60 dnů).
![]()
Koukala jsem, že Petusii se ptala nějak v prosinci, ale první reakce byla až v lednu. Škoda… Jak říkáš, stejně už by bylo pozdě.
tak to je fajn,ze jsem si to precetla ja si to take objednala,ale uz si to ani nevyzvednu.musime nezrat a ono se to povede zatim ahoooooj ![]()
Ono se to řekne-chodit do fitka a pravidelně cvičit,když je člověk na půlku těla ochrnutý
.I s upraveným jídelníčkem,kde převládá zelenina,díky jistým lékům,které užívat musím,stále přibírám,takže bych něco na hubnutí velice uvítala.A jestli je u těchto pilulek záruka vrácení peněz,když nebudou účinkovat,tak bych to i zkusila.
Ahoj.
Né jedno,hned tři balení jsem koupila a začala dnes brát
,teď již vím,že to dle příspěvků nefunguje,ale pro ty,kdo to chce i nadále vyzkoušet-z USA je cena 11 dolarů,pošta zdarma,objednat lze na internetu-stačí zadat název-a na to jsem přišla až dnes,když jsem zaplatila balíček
.
Stejně to ale zkusím a budu informovat,co to je za blbost a jak jsem taky nalítla ![]()
Hana
A hele, blondynge se nelíbila moje odpověď ? Kdo nám tady maže příspěvky ?
![]()
Tak jsem dnes poslala tabletky s dopisem zpět. Tak uvidíme jestli se mi peníze vrátí..Dám vědět.
Ja to beru dva tydny a ani deko dolu.Delam na tri smeny takze jsem zase naletela na reklamu. Doufam ze mi vrati penize jak slibovaly.
V diskuzi je popsáno, jak reklamovat. Nezapomeň zaslat své číslo účtu v průvodním dopise. Držím palce.
Hezký den všem. Vám, co se nebojíte napsat pravdu…že jste naletěli..děkuji Vám upřímně..Vaše příspěvky jsem zvládla pročíst jen do druhé strany a vesměs se všichni shodujete. Já bych nebýt Vás, také naletěla. Je to děs, ale pokud nás bude víc kdo nepodlehne a spolehneme se SAMI NA SEBE SVOJI VŮLI a pohyb, tím, že přestaneme tyhle šunty kupovat, časem zaniknou i tito podvodníci…jednoduché..nebude odběr, nebude komu prodávat, no ne?:-)
jinak mrkněte na tohle..
http://krmivo-a-vitaminy-pro-kocky.heureka.cz/…ocky-120tbl/
ano..to samé se hlavně prodává pro psy a kočky…takže tipuji, že poláci to vymysleli „chytře“ tak, že mají zásoby toho pro kočky a psy/ za cca 200kč/, přelepí etikety a pak to zkouší prodat bezradným obézním lidem za troj-čtyřnásobek…
Lidé nedejme se!!!
![]()
Jak to, že reklamace nedopadla ? Co jsi pro to udělala ? To nemůžeš myslet, že hodíš prášky do koše a jen třeba napíšeš, že nezabrali. Takovou reklamaci ti nikdo neuzná. Musíš tam poslat krabičku, ať už s prášky nebo bez nich, k tomu napsat dopis a myslím, že by nějak ta reklamace dopadla. To už je na tobě, abys je přesvědčila.
Děvčata nedejte se, reklamujte podle pravidel a je to v diskuzi popsáno, co pro to udělat. Nezahoďte své peníze jen tak.