Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jak.dál
4.9.12 18:49

Jak dál?

Zdravím všechny, objednala jsem si tyto prášky a dneska si je vyzvedla. Zaplatila jsem za ně 1550 korun, celý život se snažím zhubnout, tak jsem si myslela, že mi tohle pomůže, jsem málé postavy, váha je 58 kg a měřím 160 cm, jsem celé taková oplácaná. Jenomže jak čtu samé negativní příspěvky nevím co mám dělat. Poradíte mi? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.9.12 19:31

Jak.dál

Ze své zkušenosti, jak mi po prášcích bylo, bych ti poradila jediné. Odeber z prášků třeba 10 tablet a za 10 dnů tablety vrať podle návodu na straně 50. Dál se řiď tím, co jsem tam psala. Všechny zbývající tablety i s obaly vrať na uvedenou adresu.
Trvej na vrácení peněz a nenech se ošidit. I kdyby vrátili jen část peněz, žádej o zbytek a buď tvrdá k podvodníkům.

• Citovat
  • Upravit
Jak.dál
4.9.12 19:58

Takže mám vzít deset prášků, aby to vypadalo, že jsem je brala? Chápu, děkuji mám z toho velký strach.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.9.12 20:06

Jak.dál

Neboj se, zažila jsem to, bylo mi každý den špatně, bolelo v podbřišku a bolel mě žaludek. K tomu každodenní nevolnost. Nikomu to nefungovalo tak, jak to vychvalují a zdravotní potíže měli někteří o hodně větší.
A nemáš se čeho bát, bojuj o své peníze. Říkám ti pravdu, kdybych si to sama nezkusila, nebudu to tvrdit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.9.12 20:07

Jak.dál

A pochopila jsi mě dobře.

• Citovat
  • Upravit
rehami
5.9.12 10:30

Jsem moc ráda, že jsem narazila na tuto diskusi. Uvažovala jsem o koupi Weight Loss, ale přišlo mi divné, že v diskusi nejsou ani jedna negativa (že by byli všichni pouze spokojení :lol:, tomu přece nikdo nevěří..). Pracuji v internetovém marketingu, takže moc dobře vím, jak tohle funguje…příspěvky si prostě píší sami a negativa mažou, aby lidi nalákali. Jsem ráda, že jsem na tuto diskusi narazila, potvrdilo se mi podezření, že se opět jedná o podvodníky.

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
5.9.12 11:10

Dámy, bohužel pro ty skeptické z vás, asi jako jedna z mála, přidávám pozitivní komentář, protože mě už se podařilo zhubnout 7 kilo. Věřte tomu nebo ne, ale po 5 týdnech se efekt dostavil :dance: Takže já osobně mohu tabletky doporučit! Rozmýšlím se na přiobjednání ještě jednoho balení, tak doufám, že budou mí:t nějakou dobrou akci ;)

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.9.12 12:20

Adela Zik

Tak buď ráda, že jsi výjimka a nelakuj nás.

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
5.9.12 15:07
@Kadala píše:

Koho jako podle tebe lakuju? Zaslala jsem pouze svůj názor, nikoho k ničemu nenamlouvám, tak prosím o klid a nohy v teple.. Máme snad právo na to vložit sem svůj názor, i když je jako jeden z mála pozitivních, nebo snad ne?

• Citovat
  • Upravit
Adela Zik
5.9.12 15:08
@Kadala píše:

Koho jako podle tebe lakuju? Zaslala jsem pouze svůj názor, nikoho k ničemu nenamlouvám, tak prosím o klid a nohy v teple.. Máme snad právo na to vložit sem svůj názor, i když je jako jeden z mála pozitivních, nebo snad ne?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.9.12 16:07

Adela Zik

A hlavně aby tu chválu tablet nikdo nepřehlíd. To tu už bylo a vždy to byla faleš.
Chápu, že prodejce velmi štve tato diskuze.

• Citovat
  • Upravit
1
5.9.12 17:07

Zkušenost

Poctivě jsem využíval 2 (slovy:dvě) plná balení přípravku Weight Loos za akční cenu 1280,– Kč a světe div se!!! Vůbec to nefunguje!!! Neubral jsem ani cm, ba ani 1 kg!!! Čím to asi bude??? A to jsem ke konci bral 3× denně, tedy i před večeří!!! Že to má odstranit chuť k jídlu a pocit hladu!! Zase žádný slibovaný efekt!!! Je to zase jen nějaký „tahák peněz z kapes“!!! Zkusím, zda mi vrátí peníze a pak sdělím, zda jsem uspěl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
5.9.12 17:45

JJPoky47

A to jsi měl štěstí, že jsi neměl k tomu i zdravotní potíže. Zřejmě jsi silný jedinec, kterého jen tak něco nesloží.
Neboj se reklamovat, na str.50 najdeš vše o reklamování, kam vše poslat, co musí dopis obsahovat. Buď neodbytný, zrovna jako jsou oni, když přesvědčují zákazníka. A přeji ti úspěch. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Naivka 2
5.9.12 17:55

Pro Adelu ZIK

Zdravím, pokud chce Adela ZIK přiobjednat, může případně zakoupit originální balení (neporušené) od někoho, kde chce vrátit?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.9.12 18:18

Naivka 2 + Adela Zik

No vidíš, dobrý nápad. Tobě by to pomohlo, abys nemusela vymáhat peníze a ona nemusí čekat na akci. Jistě se ti na to ozve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková