Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobry den, chtela bych Vas poprosit o radu… 11.1 (patek) jsem si objednala tyto prasky, volal mi i jejich konzultant a ja objednavku telefonicky potvrdila. Nicmene jsem se pak hned dostala na tyto stranky a precetla diskuzi. Okamzite ten samy den jsem sedla k pocitaci a objednavku pisemne zrusila. Myslela jsem si, ze to tim konci… JENZE… oni prasky i tak poslali. Ja je na Vasi radu neprebrala, ale ted me bombarduje nejaka pani Kavkova z obchodniho oddeleni a chce po me zaplatit postovne… Co mam delat? Poradite? Nejde mi o 119,– Kc, ale o princip. Dekuji. Sarka
Musíte se bránit stejným způsobem, jakým ona na vás útočí. Tedy pokud se k ní dovoláte. Jinak ale radím nezvedat jim telefon, popř. jen jednou a dost. Stručně a jasně, zrušila jsem to včas a hotovo. Doufám, že to patří ještě k inzerátu, kde uvádějí, že poštovné je zdarma, protože v tom případě ať nevykřikují. Já to poctivě i při zdravotních problémech, které mi tablety způsobily, využívala a přesto mi také při vrácení peněz srazili částku poštovného. Ale na to jsem se také vykašlala, byla jsem ráda, že vrátili.
Klidně jim řekněte, že jim nic nepošlete, že v tom mají binec, protože jste to včas zastavila. A nerozebírejte to s nima, oni dokáží být výmluvní a vědí, jak na zákazníka, aby ho znejistili.
Přeji úspěch. Teď máte výhodu, já bych jim to neposlala.
Dekuji za radu
. Presne tohle jsem udelala, napsala jsem pani Kavkove, ze jsem objednavku radne pisemne zrusila a at me uz neobtezuji nebo se pridam k hromadnemu trestnimu oznameni, ktere se na jejich spolecnost chysta. Tak uvidime, s cim na me pani zase vyrukuje.
Šikovná, to je přesně ono, co bylo potřeba napsat.
Kdy už konečně lidé pochopíte, že kdo nic nedělá nemůže očekávat žádný výsledek. Ještějsem v životě nepotkala člověka jenž by poze jedením tablet zhubnul a extrémní úbytek hmotnosti 14kg za měsíc jež slibuje waigh loss je pro člověka s hmotností 140 a více kg, ze zdravotního hlediska není doporučeno zhubnout za měsíc více jak 10% hmotnosti. nehledě na to, pokud necviččíte, tak hubnente svalovou hmotu, která je daleko těžší než tuk.
Dieta která vám ušetří peníze je snadná nekupujte si domů veliké zásoby potravin, které vás nutí je konzumovat a choďte více na obyčejné procházky, denně hodina venku vám za rok shodí 10-15kg a to je pouze chození ![]()
Tak prosím už šetřete své peněženky a investujte money do něčeho smysluplného. ![]()
Chci poděkovat KADALE za návod, jak je možné vrátit peníze od podvodné firmy. Také jsme se nechali napálit a zakoupili tabletky za 1580 Kč. Samozřejmě nepomohly.Dle perfektního popisu na str.5O jsme napsali doporučený dopis do Polska /68 Kč/ a do týdne nám vrátili 1461 Kč /strhli si poštovné 119 Kč/.
Ještě jednou tisíceré díky „andělu strážnému-KADALE“ za pomoc.
![]()
Tak si tady čtu ty vaše příspěvky já osobně hubnout nepotřebuji ale člověka to zajímá. Mám v okolí lidi kteří by to uvítali zhubnout nějaké to kilo.Ted to co jsem chtěl říct byl jsem tedy na jejich stránkách a že tedy odejdu a vypnu počítač. A ejhle když sem chtěl vykřižkovat stráknu napsalo mi to jestli si to nechci rozmyslet.To je trochu divné tak dám zrušit a cena byla rázem o 200kč nižší takže proč nižší když je tento výrobek tak bobastycký ![]()
Je to u nich běžný postup, takhle okamžitě nabídnout ještě větší slevu. Prostě ulovit zákazníka za každou cenu.
Taky jsem naletela, ale po precteni recenzi, jsem si nic neprevzala, ikdyz jsem mela slevu.60 tab.za 1200.Takze cena je rozdilna, jak kdo se s nimi domluvi.Uz toto je nefer.Ale bohuzel jsme nepoucitelni.
Od kolika let se tento přípravek může používat?.. Děkuji za odpověď ![]()
Neblbni a nic si neobjednávej, je to podvod-nic nezhubneš. Za ty prachy si radši kup něco pěkného a budeš mít radost. Jinak vyhodíš fůru peněz. Věř všem, kteří se vyjádřili v diskusi-viz výše.
Já k předchozímu příspěvku ještě doplním, že není vhodné vůbec kupovat jakýkoliv přípravek na hubnutí v mladším věku než 18 let. Řeknou ti to v každé lékárně.
EVAPA mi mluví ze srdce, přesně to bych ti také řekla.
Holky, nic nekupujte, takove prasky vam nepomuzou, vim to a prez to jsem si je objednala, ale pak mi to docvaklo a neprevzala jsem si je. Delala jsem v lekarne, vsechny prasky na hubnuti jsou jen podpurne. Clovek musi upravit jidelnicek a nejakym zpusobem se hybat.Je dobry i jablecny ocet, decku do petky s vodou a popijet.Ja jsen ted jedla jen hodne zeleniny. libove maso, bez priloh a netucne jogurty a po tydnu nemam chut na sladke a to jsme vcera byli na oslave. Nevzala jsem si nic, a na jidlo jen to ciste maso a zeleninu.Vsem preju zdrave hubnuti. ![]()
To jste napsal do špatné diskuze. My přece preparát nenabízíme, my proti němu bojujeme a varujeme.