Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
melanka píše:melanka píše:Myslela jsem Střihorukýho Edwarda. Brácha tam chodí od začátku, to ještě začínali v Zadním traktu a max. spokojenost a já byla jednou a nic moc extra spokojenost, za melír a ostříhání jsem zaplatila pár tisíc. Ale je fakt, že si vyhrál.
JJ souhlas, jsou super, ale cenově vysoko, zvlášť na pravidelnou údržbu. Stejně tak Toni Guy u Staré radnice. Pokud MaryC chodila k učňům, asi bych jí takový skok nedoporučila, spíš zlatou střední. Třeba LeSalon na rohu Veselé, naproti Introvýmu parkovišti.
Byla u něj moje ex švagrová. Za 2300 jí zastřihl ofinu,kterou měla dlouhou jako všechny vlasy a přistřihl konečky,vypadala jak kdyby ji někdo vzal „podle helmy“ ,no měla ty peníze dát mně,ostříhala bych ji stejně ![]()
všem díky za info. A rovnou říkám, že Edward ne
Znám ho, po Brně mají ohlas, ale ceny jsou teda mimo moje možnosti.
Hodně mě zaujalo zatím to Happy Hair studio ![]()
melanka píše:
Pak napiš, kde a jak jsi dopadla.
určitě
ale rozhodně půjdu až po Novém roce.
ja nemuzu doporucit http://salondamskajizda.cz/ taky jsou porad na slevomatech. Koupila jsem si dva. Poprve jsem sla na dobarveni a strih ala Pavla Vitazkova. Ano, barvu trefila, strih vubec. Podruhe jsem sla jen na korinky a odchzela jsem nahore s cervenou hlavou a zbytek tmava blond.
Doporucuji toto. http://www.studiocapilli.cz/…rnictvi.html cesali me i na svatbu, vzdy jsem byla spokojena a tu hruzu mi opravili. Doporucit muzu Martinu a Hanku, tu treti neznam.
Za sebe můžu doporučit sl. Renatu, bohužel se nedávno přestěhovala (bohužel pro mě, páč jsem ji měla u nosu, teď za ní budu muset popojet
), ale stříhá bezvadně. Hlavně se s ní dá na všem domluvit, vyptá se, co opravdu chci, poradí a není drahá
Na webu má i ceník http://www.brno-kadernictvi.cz/
Plně souhlasím s Tvojí tetou, návštěvu Střihorukého Edwarda jsem absolvovala jednou, a to před svatbou na „nácvik“ účesu. To, co mi tam mladý klučina (byť velmi ochotný a úslužný) vyčaroval, bylo něco hrozného, a to nejsem škaredá holka. Vyplázla jsem za to 1800,– (to bylo jen nanečisto, bohužel to tak i vypadalo) a domů jsem toužila jít kanálem, jak jsem se v tom necítila, však jsem od „ženicha“ žádné nadšené ovace nesklidila. Kadeřník mi dal vybrat z katalogu, jak by to mělo vypadat, když jsem chtěla konzultovat, zda jsem na ten či onen účes vhodný typ, řekl, že každé ženě sluší vše, když se to dobře udělá
, už tehdy jsem měla odejít, nakonec byl výsledek stejně úplně odlišný od předlohy.
Z tohoto kadeřnictví jsem byla velmi zklamaná, hlavně když je provází tak skvělá pověst. Připadala jsem si pak hrozně a moje sebevědomí kleslo na bod mrazu, protože když každé sluší vše, když se to dobře udělá a mně to rozhodně neslušelo, přestože to muselo být dobře uděláno, když to bylo od Střihorukého Edwarda…
Tak koukám, že jsem přesně před rokem slíbila, že napíšu, co jsem vybrala a úplně jsem zapomněla. ![]()
Tááákže, chodím ten celý rok do kadeřnictví Happy hair ke slečně Martině Šťastné a je to prostě bombaaaa
skvělá kadeřnice, probraly jsme to na začátku, doporučila, co ano, co ne, ostříhala k mé plné spokojenosti a jsem její věrnou zákaznicí už tcelý roček a hodně dlouho budu
Sice má webovky jako salon, ale prozatím ma pronajaté místo v jednom obyč. kadeřnictví a hledá si prostory sama pro sebe.
No ale každopádně můžu jedině každému doporučit, je to mladá flexibilní třicítka a vyzná se ve své práci.
![]()
@Clementine píše:
Tak koukám, že jsem přesně před rokem slíbila, že napíšu, co jsem vybrala a úplně jsem zapomněla.
Tááákže, chodím ten celý rok do kadeřnictví Happy hair ke slečně Martině Šťastné a je to prostě bombaaaaskvělá kadeřnice, probraly jsme to na začátku, doporučila, co ano, co ne, ostříhala k mé plné spokojenosti a jsem její věrnou zákaznicí už tcelý roček a hodně dlouho budu
Sice má webovky jako salon, ale prozatím ma pronajaté místo v jednom obyč. kadeřnictví a hledá si prostory sama pro sebe.
No ale každopádně můžu jedině každému doporučit, je to mladá flexibilní třicítka a vyzná se ve své práci.![]()
A cenove je jak? hod sem stranku, prosím
@Hana89 píše:
A cenove je jak? hod sem stranku, prosím
cenove prumer, bych rekla.
Od 1.1. ma sve prostory, luxusni
za obnovu strihu platim 380,– i kdyz mozna casem trochu zvýší ![]()
http://www.gardin.cz/
Kam určitě nechodit?? je to „profesionální“ kadeřnictví sekaninová…májí to ted na všech slevových portálech…tak tam určitě ne…nejhorší kadeřnictví, kde jsem kdy byla..v rychlosti katastrofa
@Clementine Ahoj, už léta chodím k paní Kazíkové.
Je to sice malé kadeřnictví, ale paní Kazíková opravdu umí stříhat.
Mám špatnou kvalitu vlasů (řídké a tenké) a tahle mě fakt umí ostříhat tak, abych vypadala jako člověk a uměla se pak učesat i sama. Mám krátké vlasy. Stříhat se chodím tak co 2-3 měsíce.
Cenově za střih, foukanou a mytí tak cca 350, pokud je melír tak platím kolem 700.
Kadeřnictví Cut Cat v Řečkovicích, konktrétně Martina Bindrová. Je vynikající, příjemná, jezdí za ní i mimobrněnští. Salón nic moc, ale tuto kadeřnici doporučuju.
Rozhodne nechodit do http://primastudio.webnode.cz/
a uz vubec ne se slevovym kuponem(darek)..pestuji..no spise ted uz pestovala jsem si krasne dlouhe vlasy-do puli zad minimalne..pani jsem rekla jen zastrihnout konecky tak 2-max 3cm a spise upravit kolem obliceje…odesla jsem z vlasy po ramena…divnou ofinou…no jak kvetak, protoze mam extreme huste vlasy…a jeste ke vsemu mi nadala nebo spis vycetla(to jsem nepochopila) ze musi na me vyplacat tolik barvy…vody a vseho…proste sileny pristup uz nikdy!!! ![]()
Už jsem tam nějaký pátek nebyla, jsem na RD, vlasy mám dlouhé a chodím jen občas na zastříhnutí konečků blíž bydlišti
. K ostatním kadeřníkům se objednává normálně telefonicky nebo osobně, objednací lhůty taky normál - určitě do týdne, pokud je to na dopoledne, tak i dřív. Jen před vánocemi mají prý kadeřnictví plno. Myslím, že ty ceny jsou určitě nad průměrem - prostě vyšší než u „Věry na růžku“, ale pro případ změny to určitě stojí za to. Jo a na tu cenu recepční diskretně upozorňuje u objednání.. 
Napiš, zda jsi byla spokojená.
(tak a teď to vypadá jako reklama, ale já si myslím, že dobré a kvalitní služby bychom si měli doporučovat)