IPL depilace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
25.1.13 16:39

Do kosmetického salonu bych na kožní zákrok nešla a s kuponem ze Slevomatu už vůbec. Věřím jen kožním lékařům. Ty strašné popáleniny, co jsou na fotce, mohou být způsobeny i špatně nastaveným nebo nehomologovaným přístrojem. IPL je fakt jen šidítko, doporučuji klasický odchlupovací laser v dermatologických centrech.Jak jsem psala, bolí to tedy hodně, ale s chlupy jsem se už rozloučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.1.13 17:47

@Burj Chalifa můžu se tě zeptat, na kterých místech jsi si nechávala chloupky laserem odstranit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.1.13 22:57
@Pomka píše:
@Burj Chalifa můžu se tě zeptat, na kterých místech jsi si nechávala chloupky laserem odstranit?

Podpaží jsem nemusela, tam to léta škubu a už ho mám pořád skoro holé. Dole úplně všechno, na mimino. Prostě na těle nesnesu ani chlup, nikde.Nohy škubu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza Sárová
29.1.13 13:04

IPL

Ahoj, pročítám si tyto diskuze a jsem překvapená co sem se dočetla, já mám zkušenosti velmi dobré, už jsem byla 4× na podpaží a chloupky mi skoro nerostou.

• Citovat
  • Upravit
Radanka123
29.1.13 14:26

Já sama mám zkušenost s IPL ve Zlíně, ve studiu LIA. S panem Grychem (majitel) dodnes řeším veškeré navrácení financí za tenhle podvod (chloupky pod nosem mi nejn že po šesti návštěvách nezmizely, ale navíc ztmavly! A jelikož v reklamě a nabídce jasně stálo, že po 2 - 3 ošetřeních chloupky řídnou až se zcela ztrácejí a úspěšnost na dané partii je 98%, cítím se jako zákazník oklamaná a chci zpátky moje peníze - nedej bože, kdyby mi to ještě poškodilo zdraví jako Renčátku!!!), peníze chci vrátit do koruny a jsem připravena řešit situaci nejen soudní, ale i mediální cestou. Holky, proboha, nenechte se zastrašit, tady to jasně podělali oni svými pochybnými přístroji a naprostou neprofesionalitou svých kroků!

• Citovat
  • Upravit
Tereza Sárová
29.1.13 16:11

IPL

No já ti nevím Radanko 123, já sem měla bohužel podobnou zkušenost a ono není v tomto státě bohužel vše jednoznačné, pokud má Renčátko nějákou dokumentaci a potvrzení od lékaře, tak možná, že by mohla argumentovat tím, že jí poškodil salon, ale oni amjí své lékaře a hlavně dost peněz na to aby se mohli soudit. To my obyčejní lidé nemáme a věř, že to co se zdá být jasné, většinou tak jasné není. Já bych to nechala být a vše co by mohli použít bych smazala. Ale ty máš názor a já taky. přeji hezké odpoledne Terka

• Citovat
  • Upravit
31.1.13 17:03

ipl,laser,antikoncepce

Prosim vsichni co ste tady meli svoje nazory…zajimalo by me jestli vy kteri mate spatne zkusenosti, jestli berete antikoncepci..a ti co maji dobre zkusenosti tak jestli berete ci neberete antikoncepci, mluvila jsem o tom s jednou studentkou kosmetickou a ta rikala ze jim ucitelka na rovinu rekla ze v dnesni dobe kdy vetsina zen bere hormonalni antikoncepci, ze u nich uplna epilace nema smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radanka123
31.1.13 22:00

Dlouhodobě neberu antikoncepci, hormonálně jsem naprosto v pořádku (nikdy problémy se štítnou žlázou, nepravidelnou menstruací, prostě s ničím). Jinými slovy, jsem naprosto zdravá a fit (nekouřím, pravidelně cvičím). Jsem tmavovláska. Po šesti návštěvách IPL „trvalé“ epilace horního rtu nulový efekt (studio LIA ve Zlíně). Vše mi vyrostlo zpátky, chloupky navíc ztmavly a musím si je pravidelně holit žiletkou (!!!). Pan majitel Grich mi odmítá vrátit peníze, podle něj je všechno v pořádku…Takže momentálně posílám svou fotku (horního rtu) do Krajské hygienické stanice (spadají pod ně kosmetické úkony) pro odborné vyjádření - osobně je to samozřejmě lepší, byla jsem na hygien. stanici u nás ve Zlíně, ale bohužel studio LIA ve Zlíně provozovnu zavřelo (???), takže se musím obrátit na hygienu v Brně. Poté s posudkem (který nemůže vyjít jinak, než že na mě šest návštěv svítili lampičkou…jen z fotky je vidět, že k trvalé epilaci nedošlo ani omylem) zajdu na ČOI (už jsem tam byla, podpořili mě, jedná se o podvod a potřebují jen odborný posudek od profesionálů) a chystám se oslovit i média. Tihle lidi nemají právo nabízet službu všem, pokud jsou jejich výsledky jen velmi vyjímečné (hlavně v oblasti podpaží) a navíc dočasné (když na svých stránkách prezentují trvalost! Což je doslova klamavá reklama). Holky, prosím, kdo máte se studiem LIA (teď už mají provozovnu je v Brně) podobné negativní zkušenosti nebo i s přístrojem IPL (i když, ty jsou salon od salonu jiné), napište mi sem nebo na mail (***@seznam":https://www.emimino.cz/…l/seznam/.cz), určitě je nás víc a společně problém určitě vyřešíme snáz!

• Citovat
  • Upravit
7323
1.2.13 07:29

Radanka123, také mám chloupky nad horním rtem, které pravidelně depiluji, proč je holíš žiletkou? To je to nejhorší, co jsi mohla udělat. Já byla na IPL s tímto také, nevím kolikrát, ale efekt jsem nepozorovala (u obočí u kořene nosu ano). Ještě mi kožní říkala, ať mě nenapadne si tyto chloupky holit. Prostě buď depilace voskem a nebo laser. Každopádně držím palce, ať se to vyřeší v tvůj prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radanka123
1.2.13 11:08

Pomko, oblast horního rtu jsem si holila proto, že mi to „nařídili“ v salonu…Před každou návštěvou oholit žiletkou…Bylo mi to proti srsti, ale věřila jsem, že ví, co dělají a IPL potřebuje „vidět“ useknutý konec chloupku. Teď bych mohla chodit na strhávání nebo si zaplatit laser, ale dokud to se salonem neukončím, nechci, aby na mě sahal jiný profesionál, mohli by mi pak (vzhledem ke své totální drzosti a ignoraci) ještě tvrdit: „no vidíte, není to tak špatné…nic nevidíme, s čím máte problém?“ :(

• Citovat
  • Upravit
7323
1.2.13 11:50

Tak při IPL se to žiletkou asi dělá, protože mně to říkala kožní také. Mně to tedy žiletkou nevzala, protože já depilovala a nikdy jsem neměla chloupky dlouhé tak, aby je musela žiletkou zkracovat. Ale chápu, že chceš počkat, až se to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Komtesa777
9.4.13 15:46

:-) IPL super věc.. chodím do Vlašimi do studia Papilon.. příjemné prostředí, super personal.. Po 10 ošetření mi úplně zmizely všechny chloupky v podpaží.. Ze začátku jsem se hodně bála, ale pak to začalo mizet - nejprve mi zůstával jen proužek uprostřed, ale teď je to celé pryč..mám radost…děkuji :-D 8-O :-D :-D :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Radanka123
9.4.13 21:17

Holky, tak já „boj“ s majitelem studia LIA vyhrála…Poslal mi na účet všechny peníze, co jsem za epilaci horního rtu dala…Chloupky mi teda rostou dál :evil: ale strhávám si je depilačními pásky od Opilcy a jsem max spokojená. S IPL už nechci mít v životě nic společného!

• Citovat
  • Upravit
1789
26.4.13 13:58

Ahoj holky, tak já na IPL chodím. Jdu nyní na 10 proceduru. A musím říct, že chloupky řídnou. Dělají se mi už jen lysinky. Chodím už necelý rok. A v podpaží se už nemusím vůbec holit. Tak že mně to pomáhá :-)

Myslím, že je jasné, že po první, druhé proceduře, nenastanou žádné zázraky. Ale to je jasné :-) Mně to začalo opadávat až kole páté procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.6.13 13:29

Mě mažel koupil Ipl light od Boots v Anglii, stálo to asi 5 tisíc, a je pravda že po prvních nablikáních se nic moc nedělo… teď když už mám za sebou asi 7. nebo 8. blikání tak jsem spokojená.. chloupky už téměř nerosotu a když tak jen takové slaboučké… :) je fakt, že to ze začátku pálilo jkao čert, ale pak jsem zjistila, že je to nastavením (čím světlejší pokožka tím víc světla je zapotřebí a já koza, mám pleť trošku tmavší, samozřejmě ne moc, ale bledule taky nejsem) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková