Návod na Orbitrek

39
18.12.11 12:16

Návod na orbitrek

Ahojte, dostala sem predcasny darek Orbitrek :)) mam zneho velkou radost akorad nevim jak se ovlada krabicka na mereni kalorii a tepu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5459
18.12.11 13:21

ahoj, záleží jaký máš, je spousta výrobců. já mám Landfit. jakmile začnu makat, tak se to automaticky rozběhne a začne měřit kalorie a když chci aby mi to změřilo tepy, tak musím dát ruce na madlo na takové destičky a pochvilce to změří. Dá se nastavit i čas, po jaký chceš cvičit a na konci cvičení to zapípá, tak nemusíš koukat na krabičku, ale třeba na telku a pak to rychleji utíká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.12.11 13:43

Orbitrek je výborná věc. Záleží ovšem, jaký máš. Ty levné šmejdy mají špatně nastavené „klouzání“ nohou a spíš mohou ublížit než prospět.
Určitě máš k němu návod. Nebo ne ? Nepíšeš výrobce - značku, typ…

Orbitreky nedoporučuji silnějším/obézním, protože to je velká zátěž na kolena ! U těch doporučuju kolo.

Sportu zdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.12.11 20:21

Už sem na to přišla :D:D sem zněho nadšená :palec: potřebuju zhubnout a porad se mi to po porodu nedari tak sem si prala na vanoce orbitrekt tak sem zvedava jestli zhubnu..:) tak drzte pesti at me to za mesic neprejde ale myslim ze nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.7.16 15:20

Manuál na orbitrek

Dobrý den, obnovuji tema :-)
Pořídila jsem si orbitrek olpran bk Te 005 druhé ruky a bohužel k němu nemam manual.. myslela jsem, že na to ovladani přijdu sama, ale bohužel :D proto Prosím, nemáte někdo náhodou manual na tento orbitrek nebo neví někdo jak se to ovlada? předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková