Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, dostala sem predcasny darek Orbitrek
mam zneho velkou radost akorad nevim jak se ovlada krabicka na mereni kalorii a tepu ![]()
ahoj, záleží jaký máš, je spousta výrobců. já mám Landfit. jakmile začnu makat, tak se to automaticky rozběhne a začne měřit kalorie a když chci aby mi to změřilo tepy, tak musím dát ruce na madlo na takové destičky a pochvilce to změří. Dá se nastavit i čas, po jaký chceš cvičit a na konci cvičení to zapípá, tak nemusíš koukat na krabičku, ale třeba na telku a pak to rychleji utíká ![]()
Orbitrek je výborná věc. Záleží ovšem, jaký máš. Ty levné šmejdy mají špatně nastavené „klouzání“ nohou a spíš mohou ublížit než prospět.
Určitě máš k němu návod. Nebo ne ? Nepíšeš výrobce - značku, typ…
Orbitreky nedoporučuji silnějším/obézním, protože to je velká zátěž na kolena ! U těch doporučuju kolo.
Sportu zdar ![]()
Už sem na to přišla ![]()
sem zněho nadšená
potřebuju zhubnout a porad se mi to po porodu nedari tak sem si prala na vanoce orbitrekt tak sem zvedava jestli zhubnu..:) tak drzte pesti at me to za mesic neprejde ale myslim ze nee ![]()
Dobrý den, obnovuji tema ![]()
Pořídila jsem si orbitrek olpran bk Te 005 druhé ruky a bohužel k němu nemam manual.. myslela jsem, že na to ovladani přijdu sama, ale bohužel
proto Prosím, nemáte někdo náhodou manual na tento orbitrek nebo neví někdo jak se to ovlada? předem děkuji ![]()