IPL depilace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
25.6.13 13:48
@xslunicko píše:
Dobrý den, dnes jsem absolvovala IPL v Českých Budějovicích a mohu říct, že to byl pro mě hrůzný zážitek. Nejen, že to bolelo jak když se spálíte žhavým, ale i chloupky se seškvařily a zasmrděly. Prý je to normální mě ujišťovala kosmetička, že to má smrdět jako když se opaluje prase. Prý když posledně epilovala záda chlapovi, tak dva dny větrala. Žádné chlazení u toho nebylo a spálila mi ret. Opravdu se u toho chloupky seškvaří? Na další už mě nedostane.

bože můj, to v žádným případě, chloupky se vůbec nemají seškvařit. to byla nějaká kráva nevyškolená! Přece tam dávají ještě chladící gel, aby se to v žádném případě nestalo…

Jinak už jsem prošla IPL ledasčehos - vždycky koupím ve slevomatu. a efekt NULA. Je pravda, že vždycky po 4-5 návštěvách jsem to vzdala a zkusila jinou partii. ale na horní ret to nefunguje u mě VŮBEC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
25.6.13 14:01

IPL nefunguje, pokud se chcete zbavit chloupků na trvalo, navštivte nějaké dobré specializované laser centrum, je to sice dražší, ale za to trvalé, já už do toho teda pustila 10tky tis. ( podpaží, třísla, nohy) ale jsem spokojená a naprosto bez chlupů. Bohužel to není bezbolestné, ale vydržet se to rozhodně dá. Výsledek stojí za to, akorát doufám, že jednou nepřijde zpět doba chlupatých :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxkl
25.6.13 14:38

Pro tmavé chloupky - před laserovým zákrokem je potřeba si nechat udělat hormonální profil. Pokud je extrémně vysoký testosteron a nebere se antikoncepce pro snížení testosteronu, tak ani laser nepomůže, naopak může uškodit. Jak mi bylo řečeno, tak je možnost, že chloupky, které se např. z brady nebo pod nosem vydepilují laserem, se objeví třeba pod očima nebo na tvářích. Hormon si cestu z těla ven najde. Já mám problém s testosteronem a pár let po laseru jsem tam, co dřív, protože jsem nějakou dobu HA brát nemohla.

• Citovat
  • Upravit
xxkl
25.6.13 14:43

Jinak první laser na obličeji rozhodně doporučuji na menší ploše, já si nechala udělat bradu a pod nosem a reagovala jsem na to špatně, zanítil se mi každý chloupek, který tam byl. Posléze se to slilo v jeden mokvající svědící flek, který jsem léčila přes 2 týdny. Naštěstí jsem byla na MD, tak jsem nemusela z baráku. Pak jsem šla ještě jednou, dali mi nějakou injekci proti takové reakci, dopadla jsem naprosto stejně, takže já to už nikdy opakovat nebudu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
evamusil
16.8.13 07:01

Po epilaci

Drahé ženy, prosím vezměmě rozum do dlaní a naučme se přemýšlet. Epilaci jsem zakoupila vloni v září rovněž na Slevomatu, dělali mi to v Ostravě. Po původních 5ti zákrocích bylo nutné prodloužit na 8 zákroků, které jsem doplatila v plné výši. Nevzpomínám zde to, že nejbližší středisko byla opravdu Ostrava, do které jsem dojížděla 80 km a 80 km zpět. Celá procedura mě tak vyšla velmi draho. Po 4tém zákroku jsem opravdu viděla citelné změny a chloupky přestávaly na jistých místech růst. Po osmém zákroku jsem se cítila naprosto šťastná, že jsem vyhrála válku s chlupy. Není tomu tak. Dnes je tomu 4 měsíce, co jsem byla na zákroku, chlupy rostou ve stejné míře stejnou rychlostí vesele dál a žádná změna zde není.

Musím znovu koupit holící strojek, který jsem v rámci euforie z vítězství vyhodila a znovu začít nepříjemné holení. Za celkem utracených 20.000 Kč kurde jaká mohla být dovolená!!!

Prosím nevěřme ženy všemu, co vidíme.
díky Eva

• Citovat
  • Upravit
gira
16.8.13 09:00

IPL

Moje zkušenost s IPL. Je mi 36 let a s chloupky bojuji už od 14ti…pořád jsem si říkala, že jednou, snad, našetřím a zkusím laser za 60.000,– to byl takový nedosažitelný sen a najednou se na slevomatech začaly objevovat akce na IPL. Říkala jsem si, není to sice laser, ale snad by trošku mohl pomoct…neměla jsem do toho odvahu, až jsem narazila, náhodně, protože jsem cíleně nic nehledala, na Pražské kosmetické studio a nabízeli za caa 2.200,– ošetření celého těla!!! Moc se mi nechtělo věřit, takže jsem nejdřív volala, paní byla příjemná a tak jsem do toho nakonec šla. Byla jsem 6× v odstupech 6-8 týdnů. Nečekala jsem zázrak, chtěla jsem se zbavit alespoň 3/4 chloupků. Je to už rok po zákroku a jsem spokojená a stále nadšená. Nezmizelo všechno, ale nemusím se depilovat každý týden, nemám zanícené chloupky v tříslech, v podpaží stačí depilace stejně jako na nohou. Nejvíce zabralo IPL na lýtka, třísla, podpaží, vůbec nazabralo na ruce, břicho, horní ret. Nevím, jestli se to vrátí do původního stavu, ale zatím jsem spokojená. Myslím si, že důležité je neholit, ale vytrhávat a určitě čím tmavší a silnější chloupky jsou, tím lépe IPL zabere.

• Citovat
  • Upravit
JanaSaz
20.8.13 16:19

nefunguje

Absolvovala som 12× osetrenie podpazia IPL v dvoch roznych studiach, ale efekt bol vzdy len do casu. Po 6 mesiacoch sa chlpky obnovili s ich povodnej krase, takze mi neostava nic ine len ich neustale holit. Proste skoda penazi…

• Citovat
  • Upravit
Kytttinka
22.8.13 08:16
@JanaSaz píše:
Absolvovala som 12× osetrenie podpazia IPL v dvoch roznych studiach, ale efekt bol vzdy len do casu. Po 6 mesiacoch sa chlpky obnovili s ich povodnej krase, takze mi neostava nic ine len ich neustale holit. Proste skoda penazi…

Proto jsem si pořídila IPL domů, ošetření stále opakuji taže by v tom byl čert aby to časem nebylo trvalé :lol:

• Citovat
  • Upravit
JanaSaz
22.8.13 13:21
@Kytttinka píše:
Proto jsem si pořídila IPL domů, ošetření stále opakuji taže by v tom byl čert aby to časem nebylo trvalé :lol:

Dajte potom, prosím, vedieť či to funguje. Určite tým pomožete ďalším na tomto fóre. Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
ferryco
19.11.13 20:17

Domaci ipl mam asi 2 roky, neni to tak silny jako profi, ale zamezuje rust, je to ok, ale mam pochybnosti zda to treba po nejake dobe nezpusobi nrjakou rakovinu, muj kozni rekl, ze to je novinka a nikdo nevi jaky to ma dopad na zdravi, prece je to ozarovani…ale chci zkusit laser na nohou, chodim na laser do laser esthetic v praze pres rok, poead to roste pod nosem a na brade ale ne tolik, vydrzi asi 2 mesice, ale dobry to je ale drahy…delam take i kolem bradavek, vyjde cca na 2000 jedna návštěva

• Citovat
  • Upravit
22.12.13 14:38

IPL zafungolava

Dobrý den, já podstoupila 3× IPL - okraj plavek a jsem maximálně spokojena. Ještě mi tam několik chloupků zůstalo, v únoru jdu na opakoaný zákrok. Prý to chce cca 6×, na to že mám za ssebou zatím jen 3 jsem vážně moc spokojená. Nekupovala jsem v žádném slevomatu, ale šla do ověřeného salonu, 1 ošetření vyjde na 2.000kč ale s maximální účinností. Takže se to jistě vyplatí. Uvažuji i o nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 14:39

Pozor to nesmí smrdět a bolest jen přiměřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.14 14:35

Dobrý den, také jsem dnes byla na prvním IPL a chtěla bych se zeptat, jak často jste po sobě chodily na další ošetření. Já jsem dárkem dostala roční permanentku a salon automaticky objednává na druhé ošetření až po šesti týdnech, což mi přijde dlouho… Jako akci pro nové zákazníky dali „neomezenou permanentku“, jen je vše jinak. Při své příští návštěvě se na to samozřejmě zeptám, jen bych chtěla slyšet názor, jak to funguje jinde. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.1.14 14:45

Ahoj holky, já jsem v jednom estetickém salonů pracovala i s IPL. Můžu vám říct, že to nefunguje a jsou to zbytečně vyhozené peníze. Je to salon, který patří mezi špičky v ČR, takže přístroj nebyl žádny obyč. Bylo mi těch lidí, hlavně chlapů, kteří to snášejí hůř než ženy líto, proto že trpí uplně zbytečně a ještě si za to zaplatíte. @Sovinka mezi procedurami musí být 4týdny až 6 týdnu pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.1.14 15:47

Funguje to nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie