Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
popravdě řečeno jsem na tom podobně jako ty.. myslím s tím oblečením a tak. Taky si pořád dávám nějaká předsevzetí ale bohužel nevím jak přestat s tím sladkým
![]()
pemi9 píše:popravdě řečeno jsem na tom podobně jako ty.. myslím s tím oblečením a tak. Taky si pořád dávám nějaká předsevzetí ale bohužel nevím jak přestat s tím sladkým
![]()
Bezva… pokusím se tu nejprve vytvořit a vymyslet nějakou tabulku a tam jednou za týden budeme zapisovat ubytky. Když nás bude víc, uvidíme jak se nám daří a vzájemně si budeme předávat zkušenosti jak na to. ![]()
Ahoj, tak tohle řeším pořád.najedu na dietku nějaký cvičení a ted už mám 110 kg
.Pěkně jsem se po porodu vyžrala.Jezdím do centra ISCARE, kde se léčí obezita.podle doktora stačí snížit příjem na 6 -6500 kJ, a 5× týdně cvičit aspoň doma po dobu 30 minut.Já sem s pravidelností v jídle pěkně na štíru, mnohdy se stihnu najíst až v poledne a to až když jde holka spát,páč se v klidu s ní nenajím.Takže budu držet palce.doporučuji koupit v lakárně rožuru za 50 Kč, která se jmenuje Talířky, v nich je jídlo rozděleno a na talířky a nemusíte tak vážit jídlo.držím palce, mě snad už jenom pomůže zmenšení žaludku,protože dietu nevydržím držet a pak mám jo-jo efekt
vám ostatním budu držet palečky
no já už mám 26 kilo dole ale ráda se přidám, jelikož mi ještě spoustu kil zbývá
Nezaložíme skupinu?
carla7, bezva to je dobrej nápad, když dotoho člověk nejde sám tak má alespoň nějakou motivaci, tak by se nám to mohlo dařit ![]()
Hplky super..... přidám vás do uvodního sdělení. Zvažíme se 3.1. a pak 10.1. mi jen napíšete kolik jste od 3.1 do 10.1 zhubly a já to vždy každý týden upravím...... Takže vás přidávám, všechny co tu zatím jste, kdo nechce, ať dá vědět vymažu. ..... Jdu na to.
Ahoj tak já než tohle otevřela jsem do sebe nasoukala řízek s tim že je poslední a už se taky omezuju tak jestli můžu pžidám se
tak ynakouknu pokud můžu, sice jsem už i několik hubnoucích diskuzí sama založila, al etřeba to tentokrát vyjde, jen teda já teď nemůžu žádnou dietu a ani zeleninu, takže já mám v plánu po novém roce zajít si pro žádanku k dr. právě do nějaké spec. ambulance, jsme zvědavá co mi poradí a případně můžu pak šířit rozumy ![]()
Já se na to taky chystám po novém roce. Přes svátky jsem jaksi rezignovala.
Moje bilance, jsem rok po porodu. V těhu jsem přibrala 30 kg, mám dole 27 kg, přesto mám 174/91 a chci se dostat na 80kg. Už jsem to dala na 88, ale nějak mě na podzim opustila motivace a pozvolna začínám nabírat. Tak tomu musím udělat rázný konec.
Jsem dobrý teoretik, léta se o zdravý životní styl zajímám, absolvovala jsem kurz STOB, kde jsem shodila 17kg. Ovšem praxe mi teď docela pokulhává.
Přemýšlela jsem i, že bych se výživovým poradenstvím živila, ale to se nejdřív musím dát vizuálně dopořádku.
Takže já bych šla i do té skupiny tady.
Pokud by měl někdo zájem, mám i skupinu na FB hubnutí bez blbnutí, počítám, že po novém roce tam bude pěkná aktivita
. ![]()
Tak já bych to potřebovala jako sůl,jen nevím jestli to zvládnu.Nemám pevnou vůli
![]()
omites píše:Pokud by měl někdo zájem, mám i skupinu na FB hubnutí bez blbnutí, počítám, že po novém roce tam bude pěkná aktivita.
sem si zdovolením požádala ![]()
jůů ženy já chci taky ![]()
Ale asi jsem největší metráček
Vy jste všechny po dětech? ![]()
AHOJ VŠEM KDO SE SEBOU CHTĚJÍ NĚCO UDĚLAT.
).
Chci omezit jídlo, žádná dietka, těch už bylo tolik a je to na nic, jen se pak ještě přibere více. Půjdu cestou omezení jidla, minimum sladkého a tučného. Rozdělení si jídla do 5 až 6 dávek. Zařadit více sportu (plavaní, zumba, aerobic, rotoped, chůze) jak to pujde. 
. No a pak budeme zapisovat ubytky každé uterý. Já do toho jdu určitě. Kdo se přidá?
Opět si dávám do nového roku cíl, zhubnout (už asi po 150té.
Cítím se jak tank, v obličeji jsem jak ropucha, oblečení je mi malé. Je mi ze sebe do breku.
Napadlo mě vytvořit tabulku, kam by se jednou za týden doplňovaly ubytky. Neni třeba uvádět váhu, jen úbytky. Navrhuji začít od UT 3.1.2012. to už budeme mít vytrávený Silvestr
NA VÁHU STOUPNEME 3.1.2012
DALŠÍ VÁŽENÍ 10.1.2012
Carla7 ............... -? kg
Pemi9 ................ -? kg
zabkakvak ........... -? kg
Lastkecka ........... -? kg
Petra1239 ........... -? kg
lacenka ............. -? kg
šamotka ............. -? kg
Omites .............. -? kg
Marka76 ............. -? kg
Yukinka ............. -? kg