Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já chci taky a začala jsem už dnes. Sice už taky jedu v jedné skupině, ale čím více spolubojovnic tím lépe.
Petra1239 píše:
Ahoj tak já než tohle otevřela jsem do sebe nasoukala řízek s tim že je poslední a už se taky omezuju tak jestli můžu pžidám se
No já zase zblajzla 2 chlebíčky. Teď to do Silvestra neřešim, ale od nového rolu, jdu tvrdě do toho. Jsem zvědavá jaké budou výdledky za ten týden od
do 10.1. ![]()
Marka76 píše:Tak já bych to potřebovala jako sůl,jen nevím jestli to zvládnu.Nemám pevnou vůli
![]()
neboj, já také bojuji s pevnou vuli, ale zkusime to a uvidíme. Odhodlaní zatim mame, né? ![]()
jen zítra odjíždíme tak se ozvu nejdříve ve čtvrtek večer spíš až v pátek-tak jestli to nevadí a vezmete mně mezi sebe budu ráda ![]()
Marka76 píše:Tak já bych to potřebovala jako sůl,jen nevím jestli to zvládnu.Nemám pevnou vůli
![]()
Holky, ono to není o diete ale spíš o změně celkového životního stylu, mě pomohlo, že jsem se stala vegetariánem a pak ta úprava jídelníčku šla přirozeně. Začala jsem o jídle více přemýšlet, jím 5×denně přesně odvážené porce a každý den cvičím na rotopedu. No jinak já jsem teda taky po dítěti, ale nebudu se na to vymlouvat, vyžrala jsem se už před těhotenstvím a v těhotenství přibrala dalších 16 kilo, pak jsem si zlomila nohu a tři měsíce nechodila, takže dalších 10 nahoře, prostě blb no ![]()
No zhnusená ze sebe sama jsem na každé fotce
Je to děěs
A to jsem docela mladá a bezdětná;) nejhorší je, že moje hobby je sladké
takže s tím se dost těžko bojuje ![]()
omites píše:
ono ani tak nejde o vůli, ale motivaci… Pokud víš, proč to děláš, jde to většinou líp. Ale většinou hubnutí pro chlapa nebo do oblečení není dostatečná motivace. Osvědčilo se mi totální zhnusení sama sebou.Marka76 píše:Tak já bych to potřebovala jako sůl,jen nevím jestli to zvládnu.Nemám pevnou vůli
![]()
jo jo, někdy stačí pohled do zrcadla a člověku se chce ![]()
Doporučuji vytisknout si nějakou fotku, kde se sama sobě líbíte a dát ji na ledničku. Pokaždé se na to podívat a říct si, že takhle chcete zase vypadat. Tomuhle se říká pozitivní motivace. Zabírá to líp, jak nějaké prase na ledničce a pod to nápis NEŽER.
Taky se dejte reálný cíl - 2 - 4kg za měsíc, ty 2kg jsou optimální.
Hromnice píše:
jen zítra odjíždíme tak se ozvu nejdříve ve čtvrtek večer spíš až v pátek-tak jestli to nevadí a vezmete mně mezi sebe budu ráda
Jsi přidaná do tabulky..... takže zvážit 3.1. zapsat a pak se zvaž 10.1. a váhu zapíšeme no pak týden co týden budeme aktualizovat kolik nám kg ubylo od toho 3.1.
Už se docela těším!!!!!!! ![]()
omites píše:
Doporučuji vytisknout si nějakou fotku, kde se sama sobě líbíte a dát ji na ledničku. Pokaždé se na to podívat a říct si, že takhle chcete zase vypadat. Tomuhle se říká pozitivní motivace. Zabírá to líp, jak nějaké prase na ledničce a pod to nápis NEŽER.
Taky se dejte reálný cíl - 2 - 4kg za měsíc, ty 2kg jsou optimální.
Přesně tak , fotka pomáha. Jinak ty kilča půjdou myslím ze začátku ryxhleji, takže se dá dostat dolu i ty 4kg za měsíc, pak to jde pomaleji, tak ty 2 až 3 kg za měsíc. je to tak dobře a je to tak zdravé a nebude JOJO.......
fotku na ledničku? To by se mě děti ptali a maminko kdo je ta paní
Na mě nejlíp funguje stres
ale to bohužel stále hubnu, přibírám, hubnu, přibírám, hubnu…
Carla7 píše:Hromnice píše:
jen zítra odjíždíme tak se ozvu nejdříve ve čtvrtek večer spíš až v pátek-tak jestli to nevadí a vezmete mně mezi sebe budu rádaJsi přidaná do tabulky..... takže zvážit 3.1. zapsat a pak se zvaž 10.1. a váhu zapíšeme no pak týden co týden budeme aktualizovat kolik nám kg ubylo od toho 3.1.
děkuju
Už se docela těším!!!!!!!