Hubneme s radostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
26.12.11 21:39

Já chci taky a začala jsem už dnes. Sice už taky jedu v jedné skupině, ale čím více spolubojovnic tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968

holky můžu se taky přidat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
Petra1239 píše:
Ahoj tak já než tohle otevřela jsem do sebe nasoukala řízek s tim že je poslední a už se taky omezuju tak jestli můžu pžidám se

No já zase zblajzla 2 chlebíčky. Teď to do Silvestra neřešim, ale od nového rolu, jdu tvrdě do toho. Jsem zvědavá jaké budou výdledky za ten týden od
do 10.1. :)

• Citovat
  • Upravit
Carla7
26.12.11 21:41
Marka76 píše: :mavam: Tak já bych to potřebovala jako sůl,jen nevím jestli to zvládnu.Nemám pevnou vůli :( :(

neboj, já také bojuji s pevnou vuli, ale zkusime to a uvidíme. Odhodlaní zatim mame, né? :-)

• Citovat
  • Upravit
3968
26.12.11 21:41

jen zítra odjíždíme tak se ozvu nejdříve ve čtvrtek večer spíš až v pátek-tak jestli to nevadí a vezmete mně mezi sebe budu ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.11 21:43
ono ani tak nejde o vůli, ale motivaci… Pokud víš, proč to děláš, jde to většinou líp. Ale většinou hubnutí pro chlapa nebo do oblečení není dostatečná motivace. Osvědčilo se mi totální zhnusení sama sebou.
Marka76 píše: :mavam: Tak já bych to potřebovala jako sůl,jen nevím jestli to zvládnu.Nemám pevnou vůli :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.12.11 21:43

Holky, ono to není o diete ale spíš o změně celkového životního stylu, mě pomohlo, že jsem se stala vegetariánem a pak ta úprava jídelníčku šla přirozeně. Začala jsem o jídle více přemýšlet, jím 5×denně přesně odvážené porce a každý den cvičím na rotopedu. No jinak já jsem teda taky po dítěti, ale nebudu se na to vymlouvat, vyžrala jsem se už před těhotenstvím a v těhotenství přibrala dalších 16 kilo, pak jsem si zlomila nohu a tři měsíce nechodila, takže dalších 10 nahoře, prostě blb no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.12.11 21:44

No zhnusená ze sebe sama jsem na každé fotce :D Je to děěs ;) A to jsem docela mladá a bezdětná;) nejhorší je, že moje hobby je sladké :D takže s tím se dost těžko bojuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.12.11 21:44
omites píše:
ono ani tak nejde o vůli, ale motivaci… Pokud víš, proč to děláš, jde to většinou líp. Ale většinou hubnutí pro chlapa nebo do oblečení není dostatečná motivace. Osvědčilo se mi totální zhnusení sama sebou.

jo jo, někdy stačí pohled do zrcadla a člověku se chce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.11 21:46

Doporučuji vytisknout si nějakou fotku, kde se sama sobě líbíte a dát ji na ledničku. Pokaždé se na to podívat a říct si, že takhle chcete zase vypadat. Tomuhle se říká pozitivní motivace. Zabírá to líp, jak nějaké prase na ledničce a pod to nápis NEŽER.
Taky se dejte reálný cíl - 2 - 4kg za měsíc, ty 2kg jsou optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
26.12.11 21:47
Hromnice píše:
jen zítra odjíždíme tak se ozvu nejdříve ve čtvrtek večer spíš až v pátek-tak jestli to nevadí a vezmete mně mezi sebe budu ráda :dance:

Jsi přidaná do tabulky..... takže zvážit 3.1. zapsat a pak se zvaž 10.1. a váhu zapíšeme no pak týden co týden budeme aktualizovat kolik nám kg ubylo od toho 3.1.
Už se docela těším!!!!!!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
18651
26.12.11 21:48

Stát se vegetariánem tak zhynu hlady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
26.12.11 21:49
omites píše:
Doporučuji vytisknout si nějakou fotku, kde se sama sobě líbíte a dát ji na ledničku. Pokaždé se na to podívat a říct si, že takhle chcete zase vypadat. Tomuhle se říká pozitivní motivace. Zabírá to líp, jak nějaké prase na ledničce a pod to nápis NEŽER.
Taky se dejte reálný cíl - 2 - 4kg za měsíc, ty 2kg jsou optimální.

Přesně tak , fotka pomáha. Jinak ty kilča půjdou myslím ze začátku ryxhleji, takže se dá dostat dolu i ty 4kg za měsíc, pak to jde pomaleji, tak ty 2 až 3 kg za měsíc. je to tak dobře a je to tak zdravé a nebude JOJO.......

• Citovat
  • Upravit
18651
26.12.11 21:49

fotku na ledničku? To by se mě děti ptali a maminko kdo je ta paní :mrgreen: :lol: Na mě nejlíp funguje stres :oops: ale to bohužel stále hubnu, přibírám, hubnu, přibírám, hubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.12.11 21:51
Carla7 píše:
Hromnice píše:
jen zítra odjíždíme tak se ozvu nejdříve ve čtvrtek večer spíš až v pátek-tak jestli to nevadí a vezmete mně mezi sebe budu ráda :dance:

Jsi přidaná do tabulky..... takže zvážit 3.1. zapsat a pak se zvaž 10.1. a váhu zapíšeme no pak týden co týden budeme aktualizovat kolik nám kg ubylo od toho 3.1.
Už se docela těším!!!!!!! :potlesk:

děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková