Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak jsem si teď počítala BMI.Abych byla v normě měla bych mít váhu 85kg-to v životě nedokážu
![]()
Yukinka píše:
No zhnusená ze sebe sama jsem na každé fotceJe to děěs
A to jsem docela mladá a bezdětná;) nejhorší je, že moje hobby je sladké
takže s tím se dost těžko bojuje
Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na
![]()
Petra1239 píše:Yukinka píše:Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na
![]()
Jo taak to mame hodne podobny problem
Já měřím 168 cm a bouhžel mám šílenou váhu 85 kilo a jak už jsem psala děti nemám, takže si nechci ani představit, kdyby to přišlo, kolik bych měla. fuj fuj ![]()
Yukinka píše:Petra1239 píše:Jo taak to mame hodne podobny problemYukinka píše:Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na
![]()
Já měřím 168 cm a bouhžel mám šílenou váhu 85 kilo a jak už jsem psala děti nemám, takže si nechci ani představit, kdyby to přišlo, kolik bych měla. fuj fuj
yukinko, děti s tím nemají co dělat. Nějvíc jsem měla 97kg a to jsem žádné dítě neměla.
teď mám těch 91kg - aspoň teda mám v čem chodit.
Příspěvek upraven 26.12.11 v 22:22
Hromnice píše:
holky půjdu spát-mějte se krásně a v pátek ahoj
paaaa
já jsem tet půl roku po třetim dítěti ale nechci to na to svádět takže jo sice jsem po dítěti ale chci aby se mi stratili ty obří ruce,břicho a druhá brada.
Hele mám tu teda na vás takovej dotaz jooo mám takovou tu postavu že mám hubený nohy a zadek a od břicha se zvětšuju jestli víte jak to myslim?, No a tet jak jsem přibrala mám nohy a zadek tak jak se mi to líbí takže to bych chtěla jenom zpevnit ale ruce a břicho ,druhou bradu bych chtěla pryč?? Nevíte jak na to? jsem srab a strašně e stydim jít někam do fit. a vzít si trenéra na to nějak nemám odvahu ![]()
omites píše:Yukinka píše:Petra1239 píše:Jo taak to mame hodne podobny problemYukinka píše:Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na
![]()
Já měřím 168 cm a bouhžel mám šílenou váhu 85 kilo a jak už jsem psala děti nemám, takže si nechci ani představit, kdyby to přišlo, kolik bych měla. fuj fuj
yukinko, děti s tím nemají co dělat. Nějvíc jsem měla 97kg a to jsem žádné dítě neměla.
Příspěvek upraven 26.12.11 v 22:22teď mám těch 91kg - aspoň teda mám v čem chodit.
no já bych strašně ráda měla svých 67 kilo a byl bych spokojená, ale to je straaašně dlouhá cesta a pokouším se o to už druhým rokem a stále nic. Dokonce jsem chodila pravidelně na vacushape, držela dietku a samosebou dorazil jojo ekfekt +) ono ta motivace vždycky pomine no.
Já rodila před x lety,ale v těhotenství jsem byla nejchudší.
Yukinka píše:omites píše:no já bych strašně ráda měla svých 67 kilo a byl bych spokojená, ale to je straaašně dlouhá cesta a pokouším se o to už druhým rokem a stále nic. Dokonce jsem chodila pravidelně na vacushape, držela dietku a samosebou dorazil jojo ekfekt +) ono ta motivace vždycky pomine no.Yukinka píše:Petra1239 píše:Jo taak to mame hodne podobny problemYukinka píše:Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na
![]()
Příspěvek upraven 26.12.11 v 22:22teď mám těch 91kg - aspoň teda mám v čem chodit.
to bude tím, že dieta je dlouhodobě neudržitelná, musíš změnit celý životní styl. Po dietě je vždycky jojo, hlavně po nějaké drastické