Hubneme s radostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3307
26.12.11 22:14

Tak jsem si teď počítala BMI.Abych byla v normě měla bych mít váhu 85kg-to v životě nedokážu :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
26.12.11 22:15
Yukinka píše:
No zhnusená ze sebe sama jsem na každé fotce :D Je to děěs ;) A to jsem docela mladá a bezdětná;) nejhorší je, že moje hobby je sladké :D takže s tím se dost těžko bojuje :D

Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.12.11 22:15

holky jste všechny po dětech?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
26.12.11 22:17

Já jsem po dítěti, ale už je to 15 let..... :-)

• Citovat
  • Upravit
3968
26.12.11 22:19

já taky-10 měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Jsem rok po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500

já jsem 2 roky po dítěti.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
Petra1239 píše:
Yukinka píše:
No zhnusená ze sebe sama jsem na každé fotce :D Je to děěs ;) A to jsem docela mladá a bezdětná;) nejhorší je, že moje hobby je sladké :D takže s tím se dost těžko bojuje :D
Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na :poblion: :poblion:

Jo taak to mame hodne podobny problem ;) Já měřím 168 cm a bouhžel mám šílenou váhu 85 kilo a jak už jsem psala děti nemám, takže si nechci ani představit, kdyby to přišlo, kolik bych měla. fuj fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.12.11 22:21

holky půjdu spát-mějte se krásně a v pátek ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
Yukinka píše:
Petra1239 píše:
Yukinka píše:
Já jsem zhnusená pokaždý když projdu předsíní m"máme tam dvě veliký zrcadla" a s každou fotkou kterou mažu protože je mi ze mně fkt na :poblion: :poblion:
Jo taak to mame hodne podobny problem ;) Já měřím 168 cm a bouhžel mám šílenou váhu 85 kilo a jak už jsem psala děti nemám, takže si nechci ani představit, kdyby to přišlo, kolik bych měla. fuj fuj :poblion:

yukinko, děti s tím nemají co dělat. Nějvíc jsem měla 97kg a to jsem žádné dítě neměla. :nevim: teď mám těch 91kg - aspoň teda mám v čem chodit.

Příspěvek upraven 26.12.11 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
Hromnice píše:
holky půjdu spát-mějte se krásně a v pátek ahoj :mavam:

paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
26.12.11 22:23

já jsem tet půl roku po třetim dítěti ale nechci to na to svádět takže jo sice jsem po dítěti ale chci aby se mi stratili ty obří ruce,břicho a druhá brada.
Hele mám tu teda na vás takovej dotaz jooo mám takovou tu postavu že mám hubený nohy a zadek a od břicha se zvětšuju jestli víte jak to myslim?, No a tet jak jsem přibrala mám nohy a zadek tak jak se mi to líbí takže to bych chtěla jenom zpevnit ale ruce a břicho ,druhou bradu bych chtěla pryč?? Nevíte jak na to? jsem srab a strašně e stydim jít někam do fit. a vzít si trenéra na to nějak nemám odvahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.12.11 22:24
omites píše:
Yukinka píše:
Petra1239 píše:
Yukinka píše:
Jo taak to mame hodne podobny problem ;) Já měřím 168 cm a bouhžel mám šílenou váhu 85 kilo a jak už jsem psala děti nemám, takže si nechci ani představit, kdyby to přišlo, kolik bych měla. fuj fuj :poblion:

yukinko, děti s tím nemají co dělat. Nějvíc jsem měla 97kg a to jsem žádné dítě neměla. :nevim: teď mám těch 91kg - aspoň teda mám v čem chodit.

no já bych strašně ráda měla svých 67 kilo a byl bych spokojená, ale to je straaašně dlouhá cesta a pokouším se o to už druhým rokem a stále nic. Dokonce jsem chodila pravidelně na vacushape, držela dietku a samosebou dorazil jojo ekfekt +) ono ta motivace vždycky pomine no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
26.12.11 22:27

Já rodila před x lety,ale v těhotenství jsem byla nejchudší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.11 22:28
Yukinka píše:
omites píše:
Yukinka píše:
Petra1239 píše:
Yukinka píše:

no já bych strašně ráda měla svých 67 kilo a byl bych spokojená, ale to je straaašně dlouhá cesta a pokouším se o to už druhým rokem a stále nic. Dokonce jsem chodila pravidelně na vacushape, držela dietku a samosebou dorazil jojo ekfekt +) ono ta motivace vždycky pomine no.

to bude tím, že dieta je dlouhodobě neudržitelná, musíš změnit celý životní styl. Po dietě je vždycky jojo, hlavně po nějaké drastické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková