Hubneme s radostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3222
27.12.11 18:40

Ahoj holky, pokud už není pozdě, mohla bych se k vám ještě přidat? Já se pěkně vyžrala u státnic, když jsem si ve svých 33 dodělávala VŠ a ne a ne to dát dolů. Je to hrůza a věčný boj. Včera jsem se vážila a mám necelých 82kg a výška je 162. Takže fakt kalamitka. Přeji vám všem ať kilča jdou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
27.12.11 18:47
Magdali píše:
Ahoj holky, pokud už není pozdě, mohla bych se k vám ještě přidat? Já se pěkně vyžrala u státnic, když jsem si ve svých 33 dodělávala VŠ a ne a ne to dát dolů. Je to hrůza a věčný boj. Včera jsem se vážila a mám necelých 82kg a výška je 162. Takže fakt kalamitka. Přeji vám všem ať kilča jdou dolů.

Jasně, že se můžeš přidat. :-) Už jsi na první straně zařazena do prvního příspěvku, kde budeme 10 zapisovat ubytek kil za týden. :-)

• Citovat
  • Upravit
124
27.12.11 18:55

Chtěla jsem se jen zeptat proč nejsem zařazena do skupiny. Včera jsem psala že bych se také ráda přidala. Je v tom nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
27.12.11 18:56

Tak to je super, snad nám to půjde lépe když se budeme podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
27.12.11 18:59
JaGa1204 píše:
Chtěla jsem se jen zeptat proč nejsem zařazena do skupiny. Včera jsem psala že bych se také ráda přidala. Je v tom nějaký problém?

Přidávám, asi jsem přehlédla… hlasilo se vás najednou docela dost. :-)

Příspěvek upraven 27.12.11 v 18:59

• Citovat
  • Upravit
3222
27.12.11 18:59

Mě dnes řekl přítel, že jsem tlusťoška :( Je to od něj hnusné, ale v současné době má bohužel pravdu. Opravdu s tím už musím něco udělat. Hnusím se sama sobě a to už pěkně dlouho, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.12.11 19:02

Taky se raději ještě jednou hlásím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
27.12.11 19:08
Cappy píše:
Taky se raději ještě jednou hlásím :oops:

…přidáno.....
Tedy už je nás tu plno..... je potřeba asi skupinu uazavřít, jinak už nebudu zvládat to vše uhlídat. :-)

• Citovat
  • Upravit
Carla7
27.12.11 19:11

Jinak holky, je tu některá, co chce hubnout a zároveň se snaží o mimi? To je můj případ. Jsem na hranici metraku a možna i to je problém. Už se snažíme 7 měsícu. Už sice mám jednoho puboše a rodila jsem císařem, takže možná i srusty.....
Teď jsou na pořadu dne kila dolůůůůůůů…Už se těším na 3.1 a pak na 10.1. až všechny nahlásíme ubytek a uvidíme kolik která zhubla… :-)
Holky hlavně s radostí a rozumem. :-)

• Citovat
  • Upravit
3222
27.12.11 19:19

Tak já jsem na tom podobně. Nesnažíme se teda úplně usilovně, ale nebráníme se tomu. Já mám doma už 13letou puberťačku, ale přítel ještě nemá žádné dítko. A vzhledem k tomu, že mi za pár dnů už bude 35, tak si říkám, že už není na co čekat. Nechci druhé dítě ve čtyřiceti. Ale představa, že bych byla teď těhotná a ještě nabrala dalších já nevím 15 kilo, to bych se už vážně mohla kutálet :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
27.12.11 19:45

No tgak já se vyžrala nejdřív v práci „sezením u PC“ a pak to člo dolu a už jsem byla tam kde jsem chtěla a spokojená a bum ho přišlo těhu no sice jsem nabrala jenom 5 kg což jsem nechala v porodnici ale tet už je to katastrofa nemám odvahu na váhu ale je hnus na mně koukat a kalhoty co mi byli nedávno už nezapnu ani omylem takže asi tak.No a ten můj trouba mi říká že nejsem vůbec vobluda že se mu líbím a říká mi jak mi tohle a tamto sluší :cert: :cert: přitom vim že jenom nechce abych se cítila ještě hůř než se cejtim. takže se těšim až to poleze dolu a to teda musí dolu zas minimálně těch 10kg :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.12.11 20:08

Tak mě chlap naštěstí chválí když mám 80 i 120. Ještě aby mi podrážel sebevědomí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
27.12.11 20:31
Carla7 píše:
Holky požádala jsem admina o uzavřenou skupinu. Jakmile schválí, tak vás pozvu se budeme tam. Je to lepší, bude to přehlednější. :-)
:palec: Bude to lepší.Jinak já bych dala dolů i 20kg :mrgreen: ,ale zaplať pánbů i za polovic.To mám ještě výhodu že měřím 185cm :oops: .Takže taková holka krev a mlíko :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
27.12.11 20:48

No já bych si přála 15kg dolů, ale budu vděčná i za 10…kéž by se mi to už podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
27.12.11 20:55

Jjj, tak já chci zhubnout a mít první mimčo. :) Vzhledem k tomu, že se nám po 5 měsících nezadařilo ani jedno z toho, tak se docela bojím, že jestli do mě začnou cpát nějaké stimulační hormony, tak brzy budu jako jedna velká koule s celulitidou. :(

Carla7 píše:
Jinak holky, je tu některá, co chce hubnout a zároveň se snaží o mimi? To je můj případ. Jsem na hranici metraku a možna i to je problém. Už se snažíme 7 měsícu. Už sice mám jednoho puboše a rodila jsem císařem, takže možná i srusty.....
Teď jsou na pořadu dne kila dolůůůůůůů…Už se těším na 3.1 a pak na 10.1. až všechny nahlásíme ubytek a uvidíme kolik která zhubla… :-)
Holky hlavně s radostí a rozumem. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková