Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, pokud už není pozdě, mohla bych se k vám ještě přidat? Já se pěkně vyžrala u státnic, když jsem si ve svých 33 dodělávala VŠ a ne a ne to dát dolů. Je to hrůza a věčný boj. Včera jsem se vážila a mám necelých 82kg a výška je 162. Takže fakt kalamitka. Přeji vám všem ať kilča jdou dolů.
Magdali píše:
Ahoj holky, pokud už není pozdě, mohla bych se k vám ještě přidat? Já se pěkně vyžrala u státnic, když jsem si ve svých 33 dodělávala VŠ a ne a ne to dát dolů. Je to hrůza a věčný boj. Včera jsem se vážila a mám necelých 82kg a výška je 162. Takže fakt kalamitka. Přeji vám všem ať kilča jdou dolů.
Jasně, že se můžeš přidat.
Už jsi na první straně zařazena do prvního příspěvku, kde budeme 10 zapisovat ubytek kil za týden. ![]()
Chtěla jsem se jen zeptat proč nejsem zařazena do skupiny. Včera jsem psala že bych se také ráda přidala. Je v tom nějaký problém?
Tak to je super, snad nám to půjde lépe když se budeme podporovat.
JaGa1204 píše:
Chtěla jsem se jen zeptat proč nejsem zařazena do skupiny. Včera jsem psala že bych se také ráda přidala. Je v tom nějaký problém?
Přidávám, asi jsem přehlédla… hlasilo se vás najednou docela dost. ![]()
Příspěvek upraven 27.12.11 v 18:59
Mě dnes řekl přítel, že jsem tlusťoška
Je to od něj hnusné, ale v současné době má bohužel pravdu. Opravdu s tím už musím něco udělat. Hnusím se sama sobě a to už pěkně dlouho, ach jo.
Cappy píše:
Taky se raději ještě jednou hlásím
…přidáno.....
Tedy už je nás tu plno..... je potřeba asi skupinu uazavřít, jinak už nebudu zvládat to vše uhlídat. ![]()
Jinak holky, je tu některá, co chce hubnout a zároveň se snaží o mimi? To je můj případ. Jsem na hranici metraku a možna i to je problém. Už se snažíme 7 měsícu. Už sice mám jednoho puboše a rodila jsem císařem, takže možná i srusty.....
Teď jsou na pořadu dne kila dolůůůůůůů…Už se těším na 3.1 a pak na 10.1. až všechny nahlásíme ubytek a uvidíme kolik která zhubla… ![]()
Holky hlavně s radostí a rozumem. ![]()
Tak já jsem na tom podobně. Nesnažíme se teda úplně usilovně, ale nebráníme se tomu. Já mám doma už 13letou puberťačku, ale přítel ještě nemá žádné dítko. A vzhledem k tomu, že mi za pár dnů už bude 35, tak si říkám, že už není na co čekat. Nechci druhé dítě ve čtyřiceti. Ale představa, že bych byla teď těhotná a ještě nabrala dalších já nevím 15 kilo, to bych se už vážně mohla kutálet
.
No tgak já se vyžrala nejdřív v práci „sezením u PC“ a pak to člo dolu a už jsem byla tam kde jsem chtěla a spokojená a bum ho přišlo těhu no sice jsem nabrala jenom 5 kg což jsem nechala v porodnici ale tet už je to katastrofa nemám odvahu na váhu ale je hnus na mně koukat a kalhoty co mi byli nedávno už nezapnu ani omylem takže asi tak.No a ten můj trouba mi říká že nejsem vůbec vobluda že se mu líbím a říká mi jak mi tohle a tamto sluší
přitom vim že jenom nechce abych se cítila ještě hůř než se cejtim. takže se těšim až to poleze dolu a to teda musí dolu zas minimálně těch 10kg ![]()
Tak mě chlap naštěstí chválí když mám 80 i 120. Ještě aby mi podrážel sebevědomí ![]()
Carla7 píše:
Holky požádala jsem admina o uzavřenou skupinu. Jakmile schválí, tak vás pozvu se budeme tam. Je to lepší, bude to přehlednější.
No já bych si přála 15kg dolů, ale budu vděčná i za 10…kéž by se mi to už podařilo.
Jjj, tak já chci zhubnout a mít první mimčo.
Vzhledem k tomu, že se nám po 5 měsících nezadařilo ani jedno z toho, tak se docela bojím, že jestli do mě začnou cpát nějaké stimulační hormony, tak brzy budu jako jedna velká koule s celulitidou. ![]()
Carla7 píše:
Jinak holky, je tu některá, co chce hubnout a zároveň se snaží o mimi? To je můj případ. Jsem na hranici metraku a možna i to je problém. Už se snažíme 7 měsícu. Už sice mám jednoho puboše a rodila jsem císařem, takže možná i srusty.....
Teď jsou na pořadu dne kila dolůůůůůůů…Už se těším na 3.1 a pak na 10.1. až všechny nahlásíme ubytek a uvidíme kolik která zhubla…
Holky hlavně s radostí a rozumem.