Plastika břicha a zmenšení prsou

Anonymní
30.12.11 14:21

Plastika břicha a zmenšení prsou...

Ahoj,chtěla bych se Vás zeptat,zda-li má některá z Vás za sebou plastiku břicha a nebo prsou…prsa mám velká 75 F a to mám až po porodu,ale jsem z toho dost utahaná,bolí mě záda,těžko se mi dýchá…začínají mi být prsa na obtíž…má některá z Vás za sebou zmenšení? :( A taky by mě zajímalo,jak je to s břichem jsem po dvou císařských řezích,mučím se v posilovně už rok a stále žádná změna,mám strašně vytahané břicho a velké množsví strii…podstoupila některá tu operaci a na kolik to vyšlo a jak to probíhala a kde…Předem moc děkuji za odpovědi :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.12.11 14:46

Mám zkušenost s plastickou operací břicha - abdominoplastikou. Taky jsem byla po dvou těhotenstvích, zůstaly mi rozestouplé břišní svaly a v nich i kýla. Cvičením s tím nic dělat nešlo, spíš se to horšilo, dr. doporučil operaci. Operovali mě na Bulovce, před 2,5 roky. Operaci jsem vzhledem ke kýle měla zdarma, protože nešlo jen o kosmetický problém, ale i o zdravotní. S výsledkem jsem moc spokojená, strií sice zůstalo hodně, ale s tím se nedalo nic dělat, protože jsem je měla hrozně hustě po celém břiše. Ale odstranili mi převislou nadbytečnou kůži a sešli svaly. Takže břicho už při námaze nebolí a vypadá mnohem líp. Samotná operace břicha je dost náročná a rozsáhlá, takže by se určitě nedalo operovat oboje - břicho i prsa dohromady. Jestli tě ještě něco zajímá, klidně se ptej, ráda odpovím.

• Citovat
  • Upravit
221
30.12.11 14:55

Ahoj, mrkni na diskusi „Diastáza (rozdělení) břišních svalů“. Jsem také po 2 císařích, břicho přesně jak popisuješ a tato diskuse mi moc pomohla. Holky mi doporučily metodu, která opravdu funguje a to rychle. Budeš určitě taky spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
30.12.11 14:58

Ahoj nedávno jsem na tohle téma někde psala - mám za sebou abdominoplastiku, dělali mi jí na Bulovce v Praze, cena operace byla 27000,– (tušim rok 07) a celkem s hospitalizací, prádlem atd. se to vyšplhalo na cca 38000,–. Plastiku jsem podstupovala kvůli velkému zhubnutí, neměla jsem v té dobe dítě. Teď ho mám, jizva krásně vydržela a celý akce rozhodně nelituju, ačkoli mě leckdo od plastiky před těhotensvím odrazoval. Když budeš mít otázky klidně se ptej, ráda odpovím, když budu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 15:23

Moc děkuji,přítel mě od toho odrazuje slovy:„Miluju tě takovou jaká jsi“ Ale když to tak vezmu,že je mi pouhých 22let a břicho mi vysí přes kalhoty a a není to takové to přetejkání špěků,ale je to opravdu jen kůže…břicho si musím uhradit sama to vím a tak nějak mi je cena ukradená…hlavně vím kolik jsem vyházela peněz za fitko,vibro,…tak jsem to břicho mohla mít už 2×.
Zajímalo by mě,kůži odříznou nebo jak to probíhá,je mi jasné,že se to provádí určitě v narkóze,ale jak Vám to vysvětlil lékař,co se bude dít…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 16:58
T
Anonymní píše:
Zajímalo by mě,kůži odříznou nebo jak to probíhá,je mi jasné,že se to provádí určitě v narkóze,ale jak Vám to vysvětlil lékař,co se bude dít…

To ti tady asi nikdo neřekne, u každého se postupuje jinak, záleží, jestli máš opravdu jen povolenou kůži, nebo je i nějaký rozestup břišních svalů. Jestli můžu poradit, objednej se na konzultaci k dobrému plastickému chirurgovi, který posoudí stav tvého břicha a řekne, jaký doporučuje postup. Já byla na Bulovce u MUDr. Kmenta, který mě pak i operoval. Při konzultaci mi všechno podrobně vysvětlil, jaký by zvolil postup, proč takový a ne jiný, atd.

• Citovat
  • Upravit
801
30.12.11 21:58

Souhlas s anonymní v 16.58. Jestli si dobře pamatuju konzultace byla buď zdarma nebo za nějakou zanedbatelnou částku a dr. mi všechno vysvětlil. Já byla u dr. Urbana a taky doporučuju.Byla jsem předinformovaná z netu a navíc jsem zdrav sestra, takže jsem věděla do čeho jdu. Jenom tě chci upozornit, že kdyby ses pro zákrok rozhodla, tak je nutný zajistit si hlídání na dítě i po propuštění, budeš mít nezahojenou jizvu a nebudeš moct dítě zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
18.10.12 12:57

Zdravím. Je tu někdo z Brna, kdo by mi poradil dobrou plastickou chirurgii prosím? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 17:23
@Anonymní píše:
TTo ti tady asi nikdo neřekne, u každého se postupuje jinak, záleží, jestli máš opravdu jen povolenou kůži, nebo je i nějaký rozestup břišních svalů. Jestli můžu poradit, objednej se na konzultaci k dobrému plastickému chirurgovi, který posoudí stav tvého břicha a řekne, jaký doporučuje postup. Já byla na Bulovce u MUDr. Kmenta, který mě pak i operoval. Při konzultaci mi všechno podrobně vysvětlil, jaký by zvolil postup, proč takový a ne jiný, atd.

Najela jsem na starou diskuzi, třeba ji oživím a dostanu informace.
Byla jsem u Dr. Kmenta na zmenšení prsů-jsem naprosto spokojená s jeho chováním, jednáním i prací. :lol: Před operací se mě díval na břicho a říkal, že by u mě byla hodně znatelná operace břicha. Zhubla jsem 33 kg, mám rozestouplé břišní svaly. Vím, že Dr. Kment není ten, kdo by někoho do operace tlačil, ale říkal, že u mě by ten efekt byl hodně znatelný.
Tak mám brouka v hlavě zda do toho jít či nikoli. Všude se píše, že operace břicha přináší veliká rizika. Vím, že je to veliká operace, ale přesto by mě lákala.
Jak dlouho břicho bolí? Za jak dlouho po operaci doma člověk relativně solidně funguje-myslím vaření, žehlení, běžný úklid? Těžší zátěž-cvičení-píšou po dvou měsících. Ale zajímá mě spíše takové to běžné zapojení do života. Včetně řízení auta.
Když cvičím, tak mě břišní svaly dávají zabrat, mám problém některé cviky zvládat dobře, neudržím břicho tak pevné jak je potřeba-je toto po sešití svalů znatelně lepší?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 18:03

Jestli máš ten rozestup opravdu velký, tak bych na to šla. Kamoška na tom byla a masakr, dost bolesti, ale nemůže si to vynachválit. Přesně na dny/týdny už si to ale nepamatuji. Před operací nacvičila děcka, že samy lezly do vany, do autosedačky atd. Domácí práce chvíli počkají. :lol: Ona vysávala po pár dnech, ale pak si nadávala.
Ona měla opravdu hodně kůže navíc + ten velký rozestup, takže efekt super. Pupík vymodelovali jinde, ten starý byl odstřihnut v té přebytečné kůži. Doufám, že mě nezabije, jestli to tu najde, ale snad ne. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková