Pro jaké cvičení se rozhodnout?

304
3.1.12 17:00

pro jaké cvičení se rozhodnout?

holky, chtela bych se zeptat Vas, co chodite nebo jste chodily cvicit. Rozhodla jsem se ze zacnu cvicit, uz tedy par mesicu jen tak doma cvicim pilates (ale to moje cviceni doma…)proste nemam tu motivaci, ten hec. Takze na pilates asi chodit chci urcite, ale co jeste k tomu pridat??Pilates sice postavu formuje ale pri cem spalit ty tuky?pozoruju na sobe, ze ty kila navic jsou uz sice v jakesi ,,forme,,proste docela i sem tam nejaky ,,sval,, jenze jeste 7 kilo bych chtela sundat a to pri necem akcnejsim, znate nekdo K2 hiking?premyslim o tom…a pak jeste nejaky slimbox nabizi fitko kam chci chodit plus samozrejme zumba a tak podobne, ale ja bych radeji neco takoveho…dekuju za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
3.1.12 17:03

bosu,jumping,dance aerobic,fitbally ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
3.1.12 17:23

ja bych.doporucila.spinning spolu s pilates dobra kombinace. jinak cokoliv aerobniho .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.1.12 17:30

Pokud chces shodit, tj. spalit tuky, tak hlavne zalezi, jakou mas u daneho cviceni tepovou frekvenci. Obecne se tuky spaluji u dlouhodobejsiho pohybu spise nez u kratkodobeho (kde rysujes svaly, napr. posilovani). Da se rict, ze v podstate pokud dodrzis tepovku (idealni tepovka pro spalovani je podle vzorce (226 – tvuj vek) x 0,6) a cvicis aspon 45-60minut, tak by telo melo tuky spalovat, a tim padem budes hubnout.
Ale je fakt, ze u nekterych sportu je tezke si tu tepovku uhlidat. Ja jsem treba chodila na HEAT , uplne me to nadchlo a uz se tesim, az po porodu zase zacnu. Ale musim rict, ze uhlidat si tam tu tepovku bylo dost narocne, protoze te to hecuje jet/jit naplno, ale to uz mas vetsinou tepovku v te „nespalujici“ oblasti (resp. kdyz si ji poctive hlidas, mas pocit, ze vlastne nic nedelas oproti tem ostatnim :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
3.1.12 17:34

Cokoli, co tě bude bavit. Bez toho, aby tě to bavilo, je to nanic. Takže vyzkoušej třeba po jedné hodině od vybraného a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
3.1.12 17:42

mně se hodně osvědčil vacushape, jednak si tam právě krásně hlídáš správnou tepovou frekvenci, bývá to na půl hodiny, časově tedy celkem nenáročné a dobře to zabírá i na celulitidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.1.12 17:54

zumba, spinning, břišní tance, aerobik, fitbally

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.1.12 18:33

jeste me napadl aquaaerobic, ten byl taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.1.12 19:03

dekuju za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.5.13 17:40

Aké cvičení se vám nejvíce osvědčilo? Potřebuju shodit aspoň 20kilo…kdysi jsem chodila na spinning, ale tam je hodně těžké udržet si aerobní pásmo…teď jsem začala s HEAT a mám v plánu to prokládat běžeckým pásem a eliptickým trenažerem… Co se osvědčilo vám a jak často jste chodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
2.3.16 18:22

Oživuji diskuzi. @Mišuna zajímalo by mě cvičení kangoo jumps. Konkrétně, jak vysoko se skáče? Tuším, že by mě to děsně bavilo a chtěla bych si ty boty koupit.Ale poskakovat po ulici asi nebudu. Stropy v baráku máme celkem vysoký :D :D dá se ta výška skákáním korigovat?
Moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková