Začínám s rotopedem - je na tom někdo stejně?

4336
3.1.12 12:37

Začínám s rotopedem - je na tom někdo stejně?

Ahojky maminy!
Včera jsem po víc jak dvou letech oprášila rotoped a sedla na něj. Musím se sebou začít něco dělat, pač už se na sebe nemůžu ani podívat (nehledě na to, že se do ničeho nevejdu). Při výšce 160cm vážím 68kg, a to je teda paráda :oops: ! Začínáte někdo taky jezdit na rotopedu? Včera jsem šlápla do pedálů a ujela 10 km za 21 minut. Snad to dneska zmáknu taky. Schválně si chci ty „výsledky“ zapisovat a uvidíme, jestli se něco stane i s mojí figurou. K tomu jsem teda přestala „žrát“ (a to doslova) v noci, tak snad se časem něco zlepší.
Nepůjdete do toho některá se mnou? Mohli bysme si založit třeba i skupinu a vzájemně se tak nějak motivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšanda26
3.1.12 12:43

Jsem na tom podobně, rototped slouží jako věšák na šaty. Přidávám se do klubu oprášených rotopedů. Takže říkáš 10 km a 21 minut. Tak 20 minut dám, těch 10km se uvidí. :palec:

• Citovat
  • Upravit
14535
3.1.12 12:45

Na rotoped se mi skoro rok práší a taky o něm uvažuju. Jen teda mně spíše pomohl k nárůstu svalů na DK. Každopádně bych se sebou měla něco dělat. Ten první den jsem ujela vždycky hodně, druhej den a pak několik dní potom mě tak bolel zadek, že se intenzita zmenšila :mrgreen: a pak jsem jezdila i hodinu. Kolo je lepší, alepoň něco vydíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
3.1.12 12:50

Tak já se zhruba tak za hoďku na to vrhnu, snad zvládnu alespoň to, co včera. Prďola před chvílí usnul, takže na hoďku a půl snad klííídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
3.1.12 13:32

Me se na rotoped taky prasi uz 2 roky. Porad se odhodlavam ho vytahnout ale nakonec dycky zvitezi lenost. Mozna do toho pujdu s vami.

Pampalin, ty budes jezdit kazdy den? Ja asi zacnu pozvolneji tak 2×-3× do tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
3.1.12 13:38

rotoped u nás slouží jako věšák..bohužel se sama doma k ničemu nedokopu..zhubnout ale potřebuju.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
3.1.12 14:42

Každý den bych jezdit chtěla, snad to zvládnu. Ale musím opravit původní údaje - těch 10km nebylo za 20, ale za 21 minut. Dneska už mám za sebou 25 minut jízdy a 12 km. Budu ráda, když nás bude víc a budeme si psát, jak jsme na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 15:16

Já jen aby to nedopadlo, že si tu budem psát. 3. týden- rotoped stále stojí na svém místě, 4. týden - už se na něm dělá solidní vrstva prachu, 5. týden- vrstva prachu utřena manželovým trikem ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
3.1.12 15:18

Já mám hlavně problém s časem. Mezi prací na plný úvazek, školkou, školou, přípravou do školy, kroužky, nákupy, dojížděním, domácností, dětmi a manželem (kterému se taky chci občas věnovat :D ) ho mám opravdu málo. O pravidelném stravování si můžu nechat zdát, ale dvacet minut si pro sebe zkusím urvat i kdyby to mělo být v v noci(mimochodem vstávám v půl šesté :zed: .

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
3.1.12 15:20
Terrad píše:
Já jen aby to nedopadlo, že si tu budem psát. 3. týden- rotoped stále stojí na svém místě, 4. týden - už se na něm dělá solidní vrstva prachu, 5. týden- vrstva prachu utřena manželovým trikem ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

:mrgree :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4336
3.1.12 15:23
Terrad píše:
Já jen aby to nedopadlo, že si tu budem psát. 3. týden- rotoped stále stojí na svém místě, 4. týden - už se na něm dělá solidní vrstva prachu, 5. týden- vrstva prachu utřena manželovým trikem ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
3.1.12 19:23
Terrad píše:
:palec:

Tak ja pozadala manzela at mi ho snese dolu do obyvaku, takhle ho budu mit furt na ocich, tak me to snad donuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
3.1.12 19:36

Bubli, ale ten rotoped musíš mít i na nohou, ne jenom na očích :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
3.1.12 19:51

Tak jsem se přesvědčila a právě jsem zdolala půlhodinu na rotopedu a taky jsem dala 10 km. I když nějak nerozumím tomu, jak to když jedu minimální rychlostí 23km/h většinou spíš 26 jak je možné že za pů hodiny ujedu jen 10 km. To jsem si myslela že umím počítat. Ale hlavně že jsem se dokopala a místo večeře jsem dala cvičeníčko.Díky za nápad :palec:

• Citovat
  • Upravit
14535
3.1.12 19:55
pampalin píše:
Bubli, ale ten rotoped musíš mít i na nohou, ne jenom na očích :mrgreen: .
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková