Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak jsem teď dala 15 km za 30 min. Dobrý, ne? Akorát mám rotoped v patře v mým bývalým pokojíku a my bydlíme v přízemí. Přála bych Ti vidět mě, jak jdu po rotopedu z těch schodů, to by ses asi smíchy počůrala
. Jdu si hodit spršku, než se vzbudí junior.
Páni tak to nedám ani omylem. Jsi fakt dobrá, to bych to se asi strhla, mám dojem, že takhle rychle ten rotoped ani jet nemůže
teda ten můj a se mnou. Já ještě hákuju, ale pomalu se balím domů.
Však já si zítra dám piánko, neboj. Když si vzpomenu, jak jsem před těhu najela i 30km a šlapala klidně i přes hodinu… Kdeže loňské sněhy jsou.
Ahojky!
Tak jsem byla 7.1. a za 30 min. jsem najela 15,75km a pak jsem rotopédovala až dneska a za půl hodiny ujeto 16,83km. Ale je fakt, že jsem jela kromě 2 min. na nejtěžším převodu jen na převod nejlehčí.
Já jsem víkend proflákala na dlouhé procházce s dětmi Sice jsme trochu zmokli,pak padal sníh a pak zase déšť ale bylo to bezva. Včera to bylo jen pianko půl hodinky, kolik jsem najela nevím, dcera přišla a smazala mi to,ale nic velkého to nebylo. Před chvilkou jsem přijela domů a až se syn nají a udělá si úkoly, zkusím je oba zabavit a půl hodinky si dám. Dneska se na to docela těším.
Já včera 11 za půl hoďky a myslela jsem že je po mě
Dneska jen 10 a jela jsem něco přes půl hodinky.Šlapu jako šílená, pot ze mě stříká, ale rychleji fakt nejedu
Za to jsem najela na snídaně, ke svačince jablíčko, pak oběd, další sváča a večer si dávám jen něco lehkého nebo salát. Zatím jsem se ale pro jistotu nevážila. Spíš mi jde o to cítit se líp a udělat něco pro sebe.
Tak to jsi šikulka! S rotopedem i s jídlem. Já to jídlo nějak nezvládám…
Díky za podporu, vždycky si říkám, když ona tak já taky musím ![]()
Ahojky!
Tak hlásím, že v pátek a v sobotu nic, no, a jelikož mi včera koupil přítel oříškovou čokoládu a já jí „zvládla“ CELOU
, tak jsem si dneska přidala 10 minut. Takže celková bilance 40 minut a 22 kilometrů. Tak snad jsem alespoň půlku tý čekulády vypotila
…
Tak já v pátek šidila. V sobotu jsem se zapotila jen při plese, na který jsem s manžílkem vyrazila. Sice to nebyl rotoped, ale taky je to pohyb, řekla bych přímo spojení příjemné s užitečným. Dneska jsem rotoped prohnala a dala si půlhodinku, i když synek už se posledních 10 minut rozčiloval ať si s nimi jdu zahrát slibované carcassonne
. Manžel to hrát odmítá. K večeři manžílek vyčaroval tatarák z lososa (normální nejím), tak bych si měla dát ještě půl hodinky navrch, ale na to jsem moc unavená
. Myslíš že si můžu započítat luxování, stírání a žehlení
?
Tak to nevím, ale už jsi dneska jezdila, tak to určitě stačí.
holky přidávám se k vám. Jdu se převlíct a jdu na to, snad se syn nachvíli zabaví s chrastítky sám ![]()
Pleo píše:
holky přidávám se k vám. Jdu se převlíct a jdu na to, snad se syn nachvíli zabaví s chrastítky sám
SUPER! ![]()
Super. Vítej do klubu, už jsme 3
. Já si hnula se zádama, tak jsem dva dny vynechala, ale už je to lepší tak pokud večer nepadnu, dám si pianko půlhodinku. Ale dřív než v půl sedmé se k tomu nedostanu. Za to se snažím o pravidelnou stravu, snídaně a lehounké večeře. Ovšem bez pohybu to dolů moc nejde. Tak se holky držte.