Začínám s rotopedem - je na tom někdo stejně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4336
5.1.12 14:33

Tak jsem teď dala 15 km za 30 min. Dobrý, ne? Akorát mám rotoped v patře v mým bývalým pokojíku a my bydlíme v přízemí. Přála bych Ti vidět mě, jak jdu po rotopedu z těch schodů, to by ses asi smíchy počůrala :D . Jdu si hodit spršku, než se vzbudí junior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
5.1.12 15:21

Páni tak to nedám ani omylem. Jsi fakt dobrá, to bych to se asi strhla, mám dojem, že takhle rychle ten rotoped ani jet nemůže :D teda ten můj a se mnou. Já ještě hákuju, ale pomalu se balím domů.

• Citovat
  • Upravit
4336
5.1.12 15:27

Však já si zítra dám piánko, neboj. Když si vzpomenu, jak jsem před těhu najela i 30km a šlapala klidně i přes hodinu… Kdeže loňské sněhy jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
10.1.12 16:10

Ahojky!
Tak jsem byla 7.1. a za 30 min. jsem najela 15,75km a pak jsem rotopédovala až dneska a za půl hodiny ujeto 16,83km. Ale je fakt, že jsem jela kromě 2 min. na nejtěžším převodu jen na převod nejlehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
10.1.12 16:16

Já jsem víkend proflákala na dlouhé procházce s dětmi Sice jsme trochu zmokli,pak padal sníh a pak zase déšť ale bylo to bezva. Včera to bylo jen pianko půl hodinky, kolik jsem najela nevím, dcera přišla a smazala mi to,ale nic velkého to nebylo. Před chvilkou jsem přijela domů a až se syn nají a udělá si úkoly, zkusím je oba zabavit a půl hodinky si dám. Dneska se na to docela těším.

• Citovat
  • Upravit
4336
12.1.12 16:16

Čauky!
Tak dneska 30 minut a 15,69km. Co Ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
12.1.12 18:51

Já včera 11 za půl hoďky a myslela jsem že je po mě :mrgreen: Dneska jen 10 a jela jsem něco přes půl hodinky.Šlapu jako šílená, pot ze mě stříká, ale rychleji fakt nejedu :oops: Za to jsem najela na snídaně, ke svačince jablíčko, pak oběd, další sváča a večer si dávám jen něco lehkého nebo salát. Zatím jsem se ale pro jistotu nevážila. Spíš mi jde o to cítit se líp a udělat něco pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
4336
12.1.12 20:39

Tak to jsi šikulka! S rotopedem i s jídlem. Já to jídlo nějak nezvládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
13.1.12 06:56

Díky za podporu, vždycky si říkám, když ona tak já taky musím :D

• Citovat
  • Upravit
4336
15.1.12 15:28

Ahojky!
Tak hlásím, že v pátek a v sobotu nic, no, a jelikož mi včera koupil přítel oříškovou čokoládu a já jí „zvládla“ CELOU :oops: , tak jsem si dneska přidala 10 minut. Takže celková bilance 40 minut a 22 kilometrů. Tak snad jsem alespoň půlku tý čekulády vypotila :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
15.1.12 19:41

Tak já v pátek šidila. V sobotu jsem se zapotila jen při plese, na který jsem s manžílkem vyrazila. Sice to nebyl rotoped, ale taky je to pohyb, řekla bych přímo spojení příjemné s užitečným. Dneska jsem rotoped prohnala a dala si půlhodinku, i když synek už se posledních 10 minut rozčiloval ať si s nimi jdu zahrát slibované carcassonne :roll: . Manžel to hrát odmítá. K večeři manžílek vyčaroval tatarák z lososa (normální nejím), tak bych si měla dát ještě půl hodinky navrch, ale na to jsem moc unavená :oops: . Myslíš že si můžu započítat luxování, stírání a žehlení ;) ?

• Citovat
  • Upravit
4336
15.1.12 20:56

Tak to nevím, ale už jsi dneska jezdila, tak to určitě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
19.1.12 12:55

holky přidávám se k vám. Jdu se převlíct a jdu na to, snad se syn nachvíli zabaví s chrastítky sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
19.1.12 14:00
Pleo píše:
holky přidávám se k vám. Jdu se převlíct a jdu na to, snad se syn nachvíli zabaví s chrastítky sám :)

SUPER! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
19.1.12 14:08

Super. Vítej do klubu, už jsme 3 :mrgreen: . Já si hnula se zádama, tak jsem dva dny vynechala, ale už je to lepší tak pokud večer nepadnu, dám si pianko půlhodinku. Ale dřív než v půl sedmé se k tomu nedostanu. Za to se snažím o pravidelnou stravu, snídaně a lehounké večeře. Ovšem bez pohybu to dolů moc nejde. Tak se holky držte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková