Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vítej mezi nás Terko
pročti diskuzi,už jsme tam psaly nějaké zajímavé odkazy a dej vědět.já počítám KJ a jde to ![]()
Uf tak jsem si pěkně mákla uklidila uklidila jsem celý spodní patro a ještě se chystám na to horní.Už ať je to za mnou.Jinak všimla jsem si nováčků tak vítejte
![]()
Ahoj,
taky bych se přidala, potřebovala bych sundat 13kg, ale bude mi bohatě stačit pokud se podaří 8. Chtěla jsem začít už od 1. ledna, jenže když tady je pořád co dojídat… cukroví, čokolády od Mikuláše co děckám nechutnají…
Mám tři děti a po každým porodu mi zůstaly 4kg nahoře. Navíc teď když jsem přestala tak často kojit tak mám další 4kg nahoře… no možná to udělaly ty Vánoce
.
Jdu si pročíst odkazy co jste tu dávaly…
zichisek píše:gsimča píše:Mě vyplácí rodičák taky Ostrava a chodí mi až kolem 20
mi chodí převážně páty pracovní den, je sice fakt že jsem nečekala že dorazí po novém roce tak brzo.To byla moje poslední mateřská a ještě mi má přijít zbytek rodičáku tak jsem zvědavá kdy bude chodit ta,už mě strašili na úřadě že až 25.Jinak Ostrava
že to 14-17. v měsíci vyúčtovávají.
No a to je to jak jsem byla vyřízovat mateřskou tak jsem jim říkala že mám odtahy 15. a že nutně potřebují mít peníze na účtu,od ní mi bylo řečeno že odesílají peníze 1 v měsíci.
Jenomže jak jsem byla vyřízovat RD tak jsem na ni bafla taky a ta mi řekla že mají dva termíny jeden na začátku a druhý na konci měsíce,no a teď jsem v pr… a tak čekám co bude. ![]()
Mě už prachy došli.Takže opět mi to došlo toho 6.To se mi hodí.Malá teď spí a až se za 2-3 hoďky vzbudí tak pofrčíme nakupovat na mamčinu dietu
Jinak už mám konečně douklízeno tak si jdu dát vanu
![]()
tak holky ja mám nakoupeno i ten ananas,dnes jsem o něm četla na tn.cz super spalovač.Tak snad to břicho a kypajicíse boky odstraním,potom porodu to tělo dostává pěkně zabrat. ![]()
jo a ještě jsem začala cvičit posilovácí cviky na břicho a zadek. ![]()
Na hubnutí doporučuju střevní chřipku, měla jsem ji včera. To jdou kila dolu
. Sice se to vyčištění nabere zpět, ale suprově se zcvrkne žaludek. Ráno jsem snědla půl housky.
A kde se dá taková střevní chřipka objednat?Taky bych si jednu chtěla pořídit ![]()
Jo, střevní chřipku jsme měli celá rodina před vánoci, ale myslím, že už jsme vše dojedli přes ty svátky zpátky. My jsme dnes byli nakupovat v Globusu a taky máme i ten ananas v akci za 29,–
a kupu zeleninky a zdravých věcí a světe div se jsem kupodivu platila u pokladny míň než obvykle.Nekoupila jsem vůbec žádné sladkosti a mlsy, tak to bude asi tím ![]()
Teda střevní chřipka je svinstvo, taky jsem měla párkát tu čest a děkuji nechci. Kila jsou stejně vždycyky za pár dní zpět a to utrpení když to jde horem-spodem
.
zichisek píše:
Jo, střevní chřipku jsme měli celá rodina před vánoci, ale myslím, že už jsme vše dojedli přes ty svátky zpátky. My jsme dnes byli nakupovat v Globusu a taky máme i ten ananas v akci za 29,–a kupu zeleninky a zdravých věcí a světe div se jsem kupodivu platila u pokladny míň než obvykle.Nekoupila jsem vůbec žádné sladkosti a mlsy, tak to bude asi tím
U nás je vždy největší položkou v obchodě nějaké vínko - a to budou i ty kilečka
.
To jsem taky při kojení si dávala dobrůtky, ale syn mě teď už nenechá - kávu si uvařím ráno a dopíjím večer a když vytáhnu sůšu, je mi zabavena
.